- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
neden sevgilin'den bahsederken "aşkım olucak bey" diyosun???? baska bi topigindede böyle demistin..
bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dünyadaki tüm kızlar senin sevgilin peşinde koşmuyor....
Tek erkek o değil yani.
yorumlarınız için teşekkür ederim ama lütfen anneye bak hizaya gel lafını bir daha kullanmayın. İlerde sizin çocuğunuzada böyle bişey söylense, ne çocuğunuzun nede sizin hoşunuza gitmez emin olun. Annem herkesin kendi annesi için dediği gibi dünyanın en harika annesidir. Kaldıki o yorumlar annem olarak değil, arkadaşım olarak bana söylemiştir. Sonuçta herkesin düşüncesi ayrı.
deniz_Güneş gayet güzel açıklamış..
kıskançlık bir hastalık ve bu hastalık yüzünden basın çok zora girer benden söylemesi..
dedikleri gibi ılerde ne yapicaksin?belki isi icabı toplantıya gidicek yurtdışına bayan calisanlarla?gitme mı diceksin??
bunaltmayin su erkekleri kızlar ya!sonra yok yalan söyledi yok ayrıldı yok bana bağırdı vs diye sizlaniyorsunuz burda!
okuldan kız arkadaşı olamaz ne demek?ne kadar saçma ve komik bir şey bu..asosyal yapmaya çalışıyorsunuz resmen cocukları,buna hakkınız olduğunu düşünmüyorum..
arkadasinın kardeşini niye kiskaniyorsun?evde annesi var ve herseyi geçtim arkadaşı,yani kızın abisi var,godos mu o cocukta?benim abimin bir sürü arkadaşı kalırdı bizde,yemeğe gelirlerdi,oturmaya gelirlerdi,beraber sinemaya giderdik falan sikiysa erkek arkadasım birine laf söylesin!Abi'm onlar benim!artı herseyi geçtim abimin olduğu bir ortamda sikiysa onlar bana yan gözle baksın..
abartma canım sogutursun cocuğu kendinden..köpek değil ki tasmasını takip istediğin yone götüresin..iliski yasıyorsunuz diye ikinizinde asosyal olmasına ne gerek var?yapma canım bak yapma..yanlış yoldasin..hem kendine hem sevdiğine zarar verirsin..
Canım dünyadaki tüm kızlar senin sevgilin peşinde koşmuyor....
Tek erkek o değil yani.