Kızmadan Okuyun Lütfen

bu kadar psikolojik baskı yaparsan yalan kaçınılmaz olur tatlım. bu adamın üniversitesi olacak,iş hayatı olacak. e haliyle etrafında bayanlar olacak. konuşmaması mümkün mü? değil elbette. karakteri sağlamsa gerisi hikaye yerimseniben

ahh sen varya sen tam sopalıksın heee :oklava:
yatırcam dzime vurucam merdaneyi vurucam merdaneyi...
canım kendine bi huzur ver bitanem yaa böyle paronoyaklıklar yapa yapa verem etcen kendini ondan koruyorum...
şöyle düşün bire...
bu adama asılan kızlar varmı???
diyelim ki var gurur duy herkesin peşinden koştuğu adam yanlız seninle seninle beraber bir hayatı paylaşıyor tabii sen buna fırsat veririsen eğer daha da paylaşacak :kızgın:
o seninle sana aşkım bebeğim diyor bunun tadını çıkar güven ona biraz ...
hem onu hem kendini hırpalayıp daha fazla yıpratma kendinide yarinide emi kuzucum
olumunekankayizsmile

Kuzum sen ne düşündüğünün,ne yaptığının farkında mısın?

Yaşını merak ettim doğrusu :delphin:

Hayır başka kızlarla konuşsa nolurrr?

N'olur yani anlamadım?

Önce kendine güvenmelisin sonra karşındakine,kendine güveni olmayan insanlar hayatları boyunca saplantılı olurlar.Sevdiklerine hayatı zindan ederler..

Bi düşün bahsettiğin kişiyle evlendin ve bu defa saplantılı olan o oldu,seni hiç bir erkekle muhattap etmemek için yalnız ne markete gitmene müsade ediyor,ne de otobüse binmene...

Çalışman mı, aslaa...iş yerinde erkekler olabilir... erkeklerle konuşmamalısın ... :olmaz:

Hatta eve geldiğinde perdeleri kontrol ediyor camı mı açtın,dışarı mı baktın diye...Terlik yerinden oynasa eve biri mi geldi diye tepende bitiyor.

Bunları yaşamak istemezsin değil mi ?Hoş şeyler değil,kimse yaşamak istemez ama okuyoruz,duyuyoruz neleri var,yaşatıyorlar !

Şuan sende çok farklı şeyler yapmıyorsun,kendine yapılmasını istemediğin şeyleri karşındaki insana da yapmamalısın...

Güven ve saygı diyorum,başka da bişey demiyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Aynı konularda bnmde çok kafam karışır evde annesi var deidğine bile inanmam ben bazen bırak eve gitmeyi ağzından kız ismi çıkmasına tahammülüm yoktur.işimiz zor cnm ama eğer iinanıyorsan doğru söylediğine problem yok için rht olsun yeter ama kıskandığını belli etme braz uyar herşeye tmm deme 1 gider 2 gider ama 3 4 5 olmaaaz bnm düşüncem bu (: sevgiler cnm

yaa hadi senin yaşın küçük belli ama annende de bi takıntı var....kafanızda kurup kurup çocuğa yükleniyosunuz... anlayamadım gitti :S
laale'nin de dediği gibi azcık derslerine kafa yorsan ya :/

belki tepki toplayacağım bu söylemlerimle ama şu hayatta şunu çok ii öğrendim "HİÇ KİMSEYE ASLA VE ASLA GÜVENME"
hep tetikte olmak gerekir evet ona belli etme ama sen gözüaçık ol...
ben o kadar salak,saf,eşektimki...başımda dönen entrikalardan ruhum bile duymadı...
o yüzden arkadaşım bu hayattan sana enbüyük ders....güven olmazsa bu hayatta yaşanmaz ama herkese de güvenip hayal kırıklıkları da yaşamamalıyız bana göre...
özeliklle erkekler kadınların zaaflarını çok ii bildikleri için bu oyunları ancak kadınlara yutturabiliyorlar
dikkatli ol arkadaşım...

siz bu şekilde konuşarak sevgilinizin aklına komşunun kızını sokacaksınız bilmiş olun...
birde nasıl ya okulundaki kızlarla konuşmamak kaydirigubbakcemile3afedersin ama saçma değil mi?
elbette konuşacak yani en doğalı...
bilmiyorum erkek arkadaşın güveninizi zedeleyecek bir şey mi yaptı ama güven olmayan bir ilişki yürümez!

canım ben de paranoyak bi sevgiliyimdir :)
ama sen sanki abartmaya başlamışsın??
yani dişi biri girince işin içine hemen kıskanmaya başlıyorsun
yani hiç bi kızla konuşmıcak mı?
canım bak benim sevgilim bu ara kadın doğum stajı alıyor ve sürekli muayene yapıyor
ama ben bu sebepten kıskanmıyorum onu
ama yavşaklık yapan bi kızı kıskanıyorum
kıskanılcak şey var kıskanılmıcak şey var
ne kadar üstüne gider boğarsan o kadar yalana yöneltirsin sevgilini
rahatsız olduğun şeyleri söyle ama sakince kızarak değil
(ben de bu yönde geliştiriyorum kendimi inş hadi bakam :))

ama anlamadınız ki beni :kedi: Benim ona okulda kızlarla konuştuğu için kızdığım yok. Hatta ilk barıştığımızda dedim. Bir öbceki sefer gibi birbirimize bu tür baskılar yapmayalım diye. Ben o konuda rahatım. Benim çekincem sadece şu. Konuşmuyorum diyipte konuşuyor olması, yani yalan söylemesi. Yoksa diğer konuda bir problemim yok. Güveniyorumda kendisine. Yalnızca bazen gel gitler yaşıyorum. Ama hepimiz yaşıyoruz demi?

Portakal_Suyu senin anlattğın durumun aynısını lisedeki matematik öğretmenimiz yaşamış. Çok zor zamanlar geçirmiş. Tabiki istemem öyle bir şeyi.

Gulde yaşadığın şeye üzüldüm. Ben galiba çok korkarak yaşıyorum. Adımlarımı sağlam basmam lazım yere. Çünkü sonuna dek böyle süremez. ınsan en çok neyden korkarsa o gelirmiş başına, bende ısrarla yapıyorum bunu. :olmaz:

kız do yo sen yine neler kurdun kafanda yaaa
hani rahat bırakacaktık şu adamları karar almıştık sen hiç sözünde durmuyosun
bak ben duruyorum ve inan şu an o kadar rahatım ki
bunları düşünerek ömür geçmez ki yapsa da yapmasa da bi şekilde öğrenirsin zaten
bence biraz rahat olll
onlar erkek sıkmaya gelmez aşkının kıymetini bil

Ya canım tam düzeltiyorum. O da öyle diyor. Çok süper gidiyorsun, kendini kontrol etmeyi başarabiliyorsun ama bazen sana rahat batıyor diyor :kedi:

iyi de neden "kızlarla konuşuyor musun" diye soruyorsunuz ki? ya da ne demesini bekliyorsunuz. "evet hayatım bugün şu kızla,o kızla konuştum" demesini mi? zaten böyle birşey sormanız bence hata. eh haliyle sorun çıkmasın diye yalan söylüyordur, bu kadar basit. ne siz sorun ne de o yalan söylesin yerimseniben

anam siz ne ara barıştınız kııııkaydirigubbakcemile3
bu çocuk sana nası dayanıyo bilemedimmmm sabırlıymış gerçektenakannehir

Canım dünyadaki tüm kızlar senin sevgilin peşinde koşmuyor....
Tek erkek o değil yani. :delphin:

Sevgiline ve kendine güvensen iyi olur.

Back
X