Kızmadan Okuyun Lütfen

neden sevgilin'den bahsederken "aşkım olucak bey" diyosun???? baska bi topigindede böyle demistin..
bilmiyorumkismile

anneye bak hizaya gel. akannehir
kızıyla bir olup kızının sevgilisi hakkında çocukça senaryolar üretiyor; hatta kızından önce kendisi yazıyor.
hey yarabbim...

bence sevgilin kızlarla konuşmuyordur; hatta erkeklerle de konuşmuyordur.
çünkü sende bu anne oldukça ona da bir senaryo yazar alimallah..
ohaoldumsmile

Sevgilin şu anda kızlarla da konuşacak ilerde iş yerinde bayan arkadaşlarıyla da konuşacak..
Buna ne sen ne de başkası engel olamayacak.

Senin konuştuğun hiçbir erkek arkaşaın yok mu?
Ya da ilerde çalıştığın zaman yemin mi edeceksin hiçbir erkeğe selam vermiycem diye..

Rahat bırakın şu erkekleri ya..

Yani siz onların hayatına girdiniz diye, adamlar dünyadan ellerini eteklerini çeksinler istiyorsunuz..

Şunu da sana söyliyim yaz bir yere, yapacak erkek, yaşı kaş olursa olsun çok rahat yapar,
senin de ruhun duymaz...:)

Canım dünyadaki tüm kızlar senin sevgilin peşinde koşmuyor....
Tek erkek o değil yani. :delphin:

:lepi: :lepi::lepi:

Arkadaş o kadar haklı ki ne denir bunun üzerine?
Senin zaten bu kıskançlıkla ilgili çok topiğin var..
Sevgiline Allah kolaylık versin, sabır versin..

Ama bu kadar kıskançlık da iyi değildir bak bunu da yaz bir yere..Erkekler fazla sıkıya gelemez..Birgün gelir;

--Ehhhhhhh yeter nan, bu ne?:mymeka: der tekmeyi basar,:mymeka: senin de suratındaki ifade aynen şu olur:1shok: sonra da şuakannehir şahit oldum böylelerine de söyliyim dedim..

yorumlarınız için teşekkür ederim ama lütfen anneye bak hizaya gel lafını bir daha kullanmayın. ılerde sizin çocuğunuzada böyle bişey söylense, ne çocuğunuzun nede sizin hoşunuza gitmez emin olun. Annem herkesin kendi annesi için dediği gibi dünyanın en harika annesidir. Kaldıki o yorumlar annem olarak değil, arkadaşım olarak bana söylemiştir. Sonuçta herkesin düşüncesi ayrı.

yuh bır kızla konuşsa ne konuşmasa ne canım tutupta sen dağ başında yada ıssız bır adada yaşamıyorsun bugun akbıl doldurmak ıcın bıle bırısı ıle konuşuyorsun.Sen evden sanırım hıc cıkmıyorsun yada ınsanlarla beden dılıyle falan mı anlaşıyorsun...

yorumlarınız için teşekkür ederim ama lütfen anneye bak hizaya gel lafını bir daha kullanmayın. İlerde sizin çocuğunuzada böyle bişey söylense, ne çocuğunuzun nede sizin hoşunuza gitmez emin olun. Annem herkesin kendi annesi için dediği gibi dünyanın en harika annesidir. Kaldıki o yorumlar annem olarak değil, arkadaşım olarak bana söylemiştir. Sonuçta herkesin düşüncesi ayrı.

haklısın benim de hoşuma gitmezdi kusura bakma yanlış anlaşıldıysam.
ben sadece şaşırdığım için söyledim yoksa annenizi yermek haddim değil zaten.

deniz_Güneş gayet güzel açıklamış..
kıskançlık bir hastalık ve bu hastalık yüzünden basın çok zora girer benden söylemesi..
dedikleri gibi ılerde ne yapicaksin?belki isi icabı toplantıya gidicek yurtdışına bayan calisanlarla?gitme mı diceksin??
bunaltmayin su erkekleri kızlar ya!sonra yok yalan söyledi yok ayrıldı yok bana bağırdı vs diye sizlaniyorsunuz burda!
okuldan kız arkadaşı olamaz ne demek?ne kadar saçma ve komik bir şey bu..asosyal yapmaya çalışıyorsunuz resmen cocukları,buna hakkınız olduğunu düşünmüyorum..
arkadasinın kardeşini niye kiskaniyorsun?evde annesi var ve herseyi geçtim arkadaşı,yani kızın abisi var,godos mu o cocukta?benim abimin bir sürü arkadaşı kalırdı bizde,yemeğe gelirlerdi,oturmaya gelirlerdi,beraber sinemaya giderdik falan sikiysa erkek arkadasım birine laf söylesin!Abi'm onlar benim!artı herseyi geçtim abimin olduğu bir ortamda sikiysa onlar bana yan gözle baksın..
abartma canım sogutursun cocuğu kendinden..köpek değil ki tasmasını takip istediğin yone götüresin..iliski yasıyorsunuz diye ikinizinde asosyal olmasına ne gerek var?yapma canım bak yapma..yanlış yoldasin..hem kendine hem sevdiğine zarar verirsin..

tam yas 15 falan heralde yazicaktim ki lise ogrencisi oldugunu yazmissin... hadi seni anladim da annen de girmis isin icine:)) sen birak tatlim bu isleri ders calis... :olmaz: universite sinavi gelince karsi komsu, komsu kizi erkek arkadasim diye kafani vurursun duvarlara

deniz_Güneş gayet güzel açıklamış..
kıskançlık bir hastalık ve bu hastalık yüzünden basın çok zora girer benden söylemesi..
dedikleri gibi ılerde ne yapicaksin?belki isi icabı toplantıya gidicek yurtdışına bayan calisanlarla?gitme mı diceksin??
bunaltmayin su erkekleri kızlar ya!sonra yok yalan söyledi yok ayrıldı yok bana bağırdı vs diye sizlaniyorsunuz burda!
okuldan kız arkadaşı olamaz ne demek?ne kadar saçma ve komik bir şey bu..asosyal yapmaya çalışıyorsunuz resmen cocukları,buna hakkınız olduğunu düşünmüyorum..
arkadasinın kardeşini niye kiskaniyorsun?evde annesi var ve herseyi geçtim arkadaşı,yani kızın abisi var,godos mu o cocukta?benim abimin bir sürü arkadaşı kalırdı bizde,yemeğe gelirlerdi,oturmaya gelirlerdi,beraber sinemaya giderdik falan sikiysa erkek arkadasım birine laf söylesin!Abi'm onlar benim!artı herseyi geçtim abimin olduğu bir ortamda sikiysa onlar bana yan gözle baksın..
abartma canım sogutursun cocuğu kendinden..köpek değil ki tasmasını takip istediğin yone götüresin..iliski yasıyorsunuz diye ikinizinde asosyal olmasına ne gerek var?yapma canım bak yapma..yanlış yoldasin..hem kendine hem sevdiğine zarar verirsin..

ay godos lafina cok guldum... kesinlikle katiliyorum kaydirigubbakcemile5

Her iki lafında bir sevgilim acaba böyle mi söyle mi diyosun?
Bırak bunları yaa
Lisedeymissin az derslerine kafa yorsan ya..

Son düzenleme:
Canım dünyadaki tüm kızlar senin sevgilin peşinde koşmuyor....
Tek erkek o değil yani. :delphin:

Ayrıca katılıyorum..
Herkesin isi gücü var senin sevgilinin pesinden mi kosucak millet, öyle bi konusmussun ki sanki bütün kızlar sevgilinin pesinde gibi
:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
önceki konularını da biliyorum
bence sen sevgilini cam fanusun içine koy tüm gün izlersin rahatlıkla napıyo diye ,
ama yok o zaman da ben fanusun icine koydum ama cam oldugu için etraftaki kızlar sevgilime bakar mı dersin mazalllahhhhh
bu paranoyalara dayanıyosa cocuk cok sabırlı biri demekkikafamçokkarıştı

Sevgiline güvenmeden bu ilişkiyi sürdürmek çok zor olur,
Bir süre sonra çocuğuda bıktırırsın.Bence fazla şansını zorlama.
Tabiiki arkadaşları olacak,okulda olmasa ilerde iş hayatında olacak.Buna engel olamazsın.Önemli olan onun bayan arkadaşlarına nasıl davrandığı zaten.
Daha yaşın küçük,derslerinle ilgilensen sende,ilerde pişman olmazsın canım.
Böyle şeyleri sorun ederek bir süre sonra hem psikolojini bozarsın hem sağlığını..

Back
X