Eşim kısmı ile denedim yok anlamadıAblanız yaz tatilini bedavaya getirdiğini daha önceki konuda anlamıştım. Şimdi de doğum ve sonrasını zehir edecek gibi.
Enişteyi arayıp eve çağırmasını serdim,annemle konuşur çözüm arardım yada karşıma alır çok yoruldum ve sıkıldım,eşimin dinlenme zamanı bile çalındı der eve dönmesini isterdim
Sorsanız benim için kalıyorAblanız yaz tatilini bedavaya getirdiğini daha önceki konuda anlamıştım. Şimdi de doğum ve sonrasını zehir edecek gibi.
Enişteyi arayıp eve çağırmasını serdim,annemle konuşur çözüm arardım yada karşıma alır çok yoruldum ve sıkıldım,eşimin dinlenme zamanı bile çalındı der eve dönmesini isterdim
Kabul edeceğine yemin ederimEşiniz dıyecek ki ablanızın yanında bu evde boyle kabıle gıbı olmuyor hayatım gel bız bır otele cıkalım sneınle dıye belkı anlar.
Insanın yuzsuzu de cekılmıyor ya. Dusuncesız kadın.
Kayınvalıdenız, gorumcenız yok mu yakınlarfa bır cırkef ınsan tuttsun atsın. Annenıze desenız anne gitmiyor dıyeKabul edeceğine yemin ederim
Bugün bunu söyleyin ve biletini alıp gönderin. Sizin en stressiz olmanız gereken zamanlarda bunları çekmek zorunda değilsiniz kardeşiniz bile olsa hayır demeyi bilin. Şimdi ağzımızın tadı kaçmasın diye ses etmezseniz ileride çocuğunuz ile ilgili konularda da sessiz kalırsınız. Hakkınızı arayın, orası sizin eviniz.bebek doğana kadar eşimle yalnız kalmak istiyoruz de.
Yapıyor yani günlük işleri başka da bilet yaptığı yok,istemiyorum da açıkçası.Senin için kalıyorsa iş yaptır. İş söyledin mi hiç?
Bu yoruma katılıyorum. Buzluk hazırlığı ve büyük temizlik yaptırınİş yaptırın kendi gider zaten. Buzluğa atılacakların yeniden yapılması gerektiğini söyleyin. Temizlik yaptırın. Arkasına bile bakmaz giderken.
İnanın dedimValla çok basit ya siz dümdüz diyeceksiniz ki lütfen artık git ben kendim iyiyim ve evimde de doğuma kadar kimseyi istemiyorum. Zaten doğum yapacağım eşimle baş başa kalmak istiyorum artık hem bu evde bu kadar kişi rahat olmuyor sen artık evine dön. Bitti.
Bu tıpler o işi yapar yıne de gıtmex. Arkadan da soyle yardım ettim bana muhtaclardı derler.Bu yoruma katılıyorum. Buzluk hazırlığı ve büyük temizlik yaptırın
Acık acık kapıyı gostereceksınjz. Ozellıkle esınız. Sızden yuz bulabılır. Ben evımde ınsam ıstemıyorum yarın sabh yola cıkıyorsun dıyecekİnanın dedim
Bana mısın demiyor
İstenmediğini net anladı da gözlerinden fark ettim ama dediğim gibi kendi çocukları rahat etti sevdi diye gitmiyor sözümona bana annem gelene kadar yardımcı olacak
Aynen öyleBu tıpler o işi yapar yıne de gıtmex. Arkadan da soyle yardım ettim bana muhtaclardı derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?