- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Yapmadı malesef ayın 15 ine tekrar gitcez bn öyle meraklaniyorumÇıkıntı gözükmüyo pek net değil. Ama kafa tası yapısı erkeğe benziyor sanki Dr tahmin yapmadı mı
Yerinde olsam başka Bi özele giderdim hemen öğrenene kadarYapmadı malesef ayın 15 ine tekrar gitcez bn öyle meraklaniyorum
Bnde düşündüm ama eşim sabret diyoYerinde olsam başka Bi özele giderdim hemen öğrenene kadar
Eşinin içi ölmüşBnde düşündüm ama eşim sabret diyonasıl durcam bilemedim
Bende sanki kiza benzettm ama erkegede benziyo bilemedim cok net degil :))12 haftalik ultrason görüntüsü kızlar
Aynen sabır edelim zaten kesin sonuç 16 li 17 li haftalarda belli oluyormuş aman sağlıklı olsunlar da :)) tatlı merak bunlar :))Bende sanki kiza benzettm ama erkegede benziyo bilemedim cok net degil :))
Bende senin gibi cok meraklaniyorum ama sabir edicem bakalim 3 hafta sonra ögrenicem insallah :))
Aynen öyle :))Aynen sabır edelim zaten kesin sonuç 16 li 17 li haftalarda belli oluyormuş aman sağlıklı olsunlar da :)) tatlı merak bunlar :))
Aynen aynen Rabbım ıkisinide versin daha ilk bebisim benim :))Aynen öyle :))
Ikısıde tatlı oluyor kız/erkek ikiside misss kokulu :))
Benim ikinci hamileligim.. 1 oglusum var birde kizim olsa güzel olur tabi ama Rabbim ne verirse o :)Aynen aynen Rabbım ıkisinide versin daha ilk bebisim benim :))
Öyle tabi canım inşallah gönlünden geçen olsun :))Benim ikinci hamileligim.. 1 oglusum var birde kizim olsa güzel olur tabi ama Rabbim ne verirse o :)
Bebeğinizin cinsiyeti Erkek.12 haftalik ultrason görüntüsü kızlar
Sen baya anlıyormusun ? Baya emin erkek dedinde :)) bazısı erkege benziyor , erkek gibi yazıyor.. Sen cinsiyeti erkek diye emin yazdın..Bebeğinizin cinsiyeti Erkek.
Canim gerçekten emin yazmışsin çok heyecan yaptım :)) nerden bildigini sorsam bakalım doktor ne diycek seninle paylasicam sonucu :))Bebeğinizin cinsiyeti Erkek.
Öteki sayfadada sana kiz gibi yorumu yapmislardi demi :)Canim gerçekten emin yazmışsin çok heyecan yaptım :)) nerden bildigini sorsam bakalım doktor ne diycek seninle paylasicam sonucu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?