- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Aynen nuba göre kız demişlerdi iyice kafam karıştıÖteki sayfadada sana kiz gibi yorumu yapmislardi demi :)
Evet baya emin söyledi merak ettm cevap da yazmadi :)Aynen nuba göre kız demişlerdi iyice kafam karıştıbote86 emin söylemiş bakalım sonuç ne olucak :))
Aynen hayırlısı canım benim:) 10 gün sonra inşallah öğrenirim ben :)))Evet baya emin söyledi merak ettm cevap da yazmadi :)
Hayirlisi olsun seninde az kaldi yakinda ögreniriz insallah ikimizde :)
İnşallah canim Sağol :))Bende erkege benzettim kafa yapısı olarak hayırlısı olsun canım
r12 haftalik ultrason görüntüsü kızlar
r
erkek :)
Bnide heyecanlandirdiniz herkes erkek diyo bakalım gerçekten sonuç ne olucak 17. haftada kontrol inşallah doktor da kesin bişe söyler :)))Bencede erkekayy nasil heyecanlandim yaa sizin ultrason kagidini gorunce bende meraktan ölüyorum acaba cinsiyeti ne
Sizin cinsiyet ne :) öyle tabi de insan merak ediyor sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor22. haftaya kadar erkek deyip detaylıda aa kızmış dedikleri için bn çok acele etmeyin derim :)
Sizin cinsiyet ne :) öyle tabi de insan merak ediyor sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor
Aaa gerçekten mi demekki 22 ye kadar hiç bir şey almamaliyiz :))Tabiki en başta sağlık ama insan ister istemez merak ediyo. Bir de benim ikinci oldugu için extra merak oldu:) ilkinde oğlumda ikili teste gttiğimde erkek demişti değişmedi.Bu sefer ikili testte göremiyorum dedi 15 ve 19. haftada %99 erkek dedi bu da pipisi dedi:) 22 . Haftada gttiğimde kız dedi:) detaylıda da kız dediler:)
Erkek benceEki Görüntüle 1921831 Merhaba arkadaşlarBenimde 9+1 günlük bebeğim Cinsiyet için tahmininiz var mı
Amin inşallah Sağlıklı olsundaErkek bence
Allah hayırlı evlat varsın bahti şansı güzel olsun
İnşallah canım sizin sonuçlar da güzel olsun sağlıklı olsunlar da inşallah :)))Hayırlı güzel sonuçlar inşallah, biz de ctesi gideceğiz, inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?