Kızsam mı gülsem mi bilemedim?

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
Merhaba kızlar,
Az önce tuhaf bir durum yaşadım eşimle. Sohbet ederken garip bir şey söyledi. Kızsam mı gülsem mi bilemedim.
Yorumlarınız nelerdir?
Az evvel eşimle otururken ona bir soru sordum '' beni aldatırsan itiraf eder miydin?''
Eşimin verdiği cevap bombaydı : '' ederdim de , aldatmayı beceremem ki ''. Sonra gülmeye başladı.
Becerse aldatacak anlamına mı geliyor bu yoksa dürüstçe her şeyi anlatacak kadar güvenilir olacağına mı ?
Vallahi çok aklıma takıldı?
Kızayım mı güleyim mi şimdi?
En Büyük KK:KK49::KK62:

Siz cevaba kizsam mi gulsem mi bilemedim demissiniz de...

Adam da soruya kizsa mi gulse mi bilememis.

Gulup gecmis, 'ne sacmaliyorsun' diye kizabilirdi de.

Merhaba kızlar,
Az önce tuhaf bir durum yaşadım eşimle. Sohbet ederken garip bir şey söyledi. Kızsam mı gülsem mi bilemedim.
Yorumlarınız nelerdir?
Az evvel eşimle otururken ona bir soru sordum '' beni aldatırsan itiraf eder miydin?''
Eşimin verdiği cevap bombaydı : '' ederdim de , aldatmayı beceremem ki ''. Sonra gülmeye başladı.
Becerse aldatacak anlamına mı geliyor bu yoksa dürüstçe her şeyi anlatacak kadar güvenilir olacağına mı ?
espri yapmış ya :KK70::KK70:

Iyi bisey dedi galiba..
Evet evet olumsuz degil guzel biseydir bence

sizi aldatmayi beceremeyecek kadar cok seviyor bence :KK68:

Ya siz kadınlar niye kaşınırsınız anlamam ki. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin ne biçim muhabbetler bunlar .

Aksam konunu okuyunca benim de sorasim geldi.
Beni aldatirsan itiraf eder misin dedim.
cok netbbir sekilde etmem edersem bosarsin dedi. Ama ben kendim ogrenirsem daha fena olur iki kere bosarim filan dedim ama iii ihhh. Etmem diyor. Bu sefer dondum tersine. Sen niye aldatmam demiyorsun da itiraf etmem diyorsun dedim. Hani yanlislikla gazozuma ilac filan atarlarda boyle bisey olursa iyiraf etmem diyor beyimiz. Aile faciasinin ucundan donduk iyi mi:KK53:
saka bir yana da etsin ya da etmesin cok takilmayin erkek milletinin ayagina dolanir boyle isler. Er gec ortaya cikar onun icin cok takilmam ben keyfinize bakin uzmeyin kendinizi

Merhaba kızlar,
Yorumlarınız nelerdir?
Gereksiz bir soruya gereksiz bir cevap olmuş.Evlilikte eşlerin konuşacağı daha güzel şeyler olmalı.Aldatmak kelimesini aramızda konu bile etmem.

Merhaba kızlar,
Yorumlarınız nelerdir?
gizli saklı yapılan herşey insana ayrı bir heyecan verirmiş..ama kocan dürüst cevap vermiş beceremem demiş..

Merhaba kızlar,
Yorumlarınız nelerdir?

Gereksiz bir soruya gereksiz bir cevap olmuş.Evlilikte eşlerin konuşacağı daha güzel şeyler olmalı.Aldatmak kelimesini aramızda konu bile etmem.
Soru gereksiz değil aslında. Bunu güvensizlikten sormadım. Eşim kadınlar klübü hakkında sorular soruyordu, ne anlatıyorlar ne yazıyorsunuz, ben de girsem yazabilir miyim falan diye.
Ben de ona kk ye girmeye başladığından beri ilişkimize şükrettiğimizi falan söyledim. Konu forumdan açılınca işte şöyle dertler var bu şu derken ben de sordum. Aslında sohbet akışı içinde mevzu ortaya çıktı.
Dertlerimiz böyle olsun keşke.
Sarıldım öptüm ben de eşimi.
Yani durup dururken hır çıksın diye açmadım konuyu.

Aksam konunu okuyunca benim de sorasim geldi.
Beni aldatirsan itiraf eder misin dedim.
cok netbbir sekilde etmem edersem bosarsin dedi. Ama ben kendim ogrenirsem daha fena olur iki kere bosarim filan dedim ama iii ihhh. Etmem diyor. Bu sefer dondum tersine. Sen niye aldatmam demiyorsun da itiraf etmem diyorsun dedim. Hani yanlislikla gazozuma ilac filan atarlarda boyle bisey olursa iyiraf etmem diyor beyimiz. Aile faciasinin ucundan donduk iyi mi:KK53:
saka bir yana da etsin ya da etmesin cok takilmayin erkek milletinin ayagina dolanir boyle isler. Er gec ortaya cikar onun icin cok takilmam ben keyfinize bakin uzmeyin kendinizi
Safçalar di mi:)

Böyle şeyleri dillendirmeyin kendinize ayrıca çok güzel espri yapmış işte

Ve kadınlar klübünde felsefi eğilimler sevgiye işarettir anlayan anlar :KK70:

X