- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
evim netten süreklı bişeyler alıyorum hıc sorun yaşamadım ama dolap tarzı bısey almadım.
kıtaplık düşünüyordum bende.
merhaba arkadaşlar evimnetten yada evideadan şöyle bir dolap almayı düşünüyorum bu sitelerden alışveriş yapanınız varmı? güvenilirmi ?
Eki Görüntüle 813065 Eki Görüntüle 813066 Eki Görüntüle 813065 Eki Görüntüle 813066
http://www.evim.net/gardroplar/ahsap-stil-3-kapili-dolap-beyaz_p252975
birde bunun rengi beyaz değilmi açıklamada wenge diyor ama birde beyaz diyor anlamadım...
Merhaba, wenge bir ağaç türüdür. Mobilyanın yapısını söylüyor. Bu dolap beyazdır. Sitede alışveriş yaptığınızda, ürünü satın alıken yukarıda site başlığının yanında kilit resmi çıkınca güvenilir olduğunu anlarsınız. Ben bu siteyi denedim, güvenilir. Birde kargo ücretsizmiş. Dolap fiyatı uygun geldi.
evimnet'ten bir çok defa alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım diğerini bilmiyorum ilk defa duydum
bende evimnetten alışveriş yaptım tek sıkıntı eşyaların çoook geç gelmesiydi. sipariş verdikten 16 gün sonra kargoya verildi sonra kargoya verildi dediler bi 4 gün falanda öyle bekledim :44::44:
bende evimnetten bişiler alırım ara sır a, öyle büyük eşya almadım ama mutfak eşyaları falan alıyorum
bide kampanya bittikten sonra gönderim yapıyolar , yani şu tarihten sonra göndericez diye belirtiyolar
bugüne kadar bi sorun yaşamadım
Evim netten ben de çok defa alışveriş yaptım.. Hiçbirinde de sıkıntı yaşamadım. Kampanyanın bitiminde kargoluyorlar ürünü zaten alım yaparken tahmini kargo tarihini söylüyolar size. İçiniz rahat bi şekilde alış veriş yapabilirsiniz güvenli bi site.
ben de ikisinden de yaptım alışveriş evidea hızlı kargo idi 2. gün elimdeydi evim.net de ise söylenilen gönderi üresince ürün elime ulaştı yani ben sorunsuz olarak yaptım alışverişlerimi
çok teşekkür ederim...tahmini kargo süresi 10 gün diyor o zaman 10 gün içindemi kargolayacaklar yoksa o 10günden sonramı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?