kizzzllaar bi bakin helee

zelis1089

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
91
45
35
Son adet başlangıcı 29 aralık
Son Dr kntrolum 12 ocak klomen kullanmistm
O zaman ben 12 ocaktan snra hamile kaldım hafta olatk basil hesaplayacagim 6 şubatta 599.6 9 şubatta 1662 HCG degerim
Hele bi yorum yapın akil verin

benim SAT 24 aralık. kan testi yaptırmadım ama senin değerlerin 5-6 hafta gebelik değerleri sanırım. dr. gittin mi?

Son adet başlangıcı 29 aralık
Son Dr kntrolum 12 ocak klomen kullanmistm
O zaman ben 12 ocaktan snra hamile kaldım hafta olatk basil hesaplayacagim 6 şubatta 599.6 9 şubatta 1662 HCG degerim
Hele bi yorum yapın akil verin
ultrasonda gozkmeyebilir normal bnim 6 hftalkkn bile girememsti 8 hftlkkn hem grdu hmde kalp atisini duyduk

Bugün sbhtn yine gittim kese yok dil deli edip beni Dr kafamda soru işaretleri ins bos gebelik değildir bakalım beta HCG sonucumu bekliyorum

geç yumurtlama olmuştur belki. bakalım beta hcg ne çıkacak.
peki daha önceki kan testi sonuçlarına göre bir şey demedi mi dr.?

6 şubat 599.6
9 şubat 1616
12 şubat 4044.71
Normal mi kesenin görünmemesi.
artışlar çok güzel. karından ultrasonla bebeği görebilmek için değerin 5000'in üzerinde olması gerekiyor. görülmemesi normal. yarın ya da pazartesi gidersen kesin görürsün.
rahat ol sorun olsaydı değerlerin bu hızla artmazdı

Merhaba kızlar yazılarınızı okuyunca kendimden supelendim benimde 7 ocak en son adet tarihim 10 şubat ta tahlil yaptı dr 120 çıktı bugün tekrar tahlil istedi 572 çıktı pazartesi tekrar çağırdı acaba benim degerlerim dusukmu. ben daha önce düşük yaptım galiba o yüzden biraz tedirginim

X