Kızzzzzlaaarrrrr Dr Metin Görgü yü bilen ameliyat olan var mı yardımmmmm

Kızlar Dr Metin görgü yü bilen var mı adını duyan

Ben de arastiriyorum ama henuz pek biseye ulasamadim. meme kucultme buyutme operasyonlari hakkinda baya bi yorum var ama rinoplastide kimse bisey dememis daha. Sen bisey bulabildin mi bu surede cnm :)

KIZLAR BEN BURUN ESTETİĞİ OLDUM GEÇEN SENE KASIM AYINDA BİR SENEYİ GEÇTİ BEN DR.ALİ SAKİNSEL'E AMELİYAT OLDUM ÇOK MEMNUN KALDIM KIZ KARDEŞİM DE AMELİYAT OLDU ÇOK İYİ BİR DOKTOR KENDİ ALANINDA

Merhabalar metin görgü benim çok yakın tanıdığım ve gözü kapalı güvendigim bi doktor. Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesinde görev yapıyo ve yaptiracaginiz herhangi bir operasyonda gözünüz arkada kalmadan çok memnun şekilde ayrılabilirsiniz bunun garantisini veriyorum.

Ali Sakinsel nerede Bolu'da mı?

Ben metin beye oldum yardımcı olabilirim

Merhaba benim yardima ihtiyacim var bu konuda :) hos olmayan bir duruml karsilastim ankarada olacaktim ameliyati ama bolu da olayim dedim. Doktorunuz nasil biri burnunuzdan memnun musunuz?

Selam sizlere sordum sordum cevap alamadim sonra gittim metin beye ameliyat oldum :) Gecen sene nisan ayinda oldum ameliyatimi. Su an tamamen iyilesti ve estetik oldugunu kimse farketmiyor. Iyilesme donemim biraz uzun surdu yaklasik bir hafta kadar morluk ve sislik sorunu yasadim ama benim ameliyatim yaklasik 4 saat surdu sanirim onun da etkisi var. Ama iyilesme donemini atlattiktan sonraki sonuctan gayet memnunum. Nefes alma sorunum tamamen çözüldü. Goruntuden de memnunum. Tabi ben cok abartili hokka burun istememistim dogal olsun istemistim ki oyle de oldu.

Metin bey nasil biri peki hastalariyla ilgisi falan? Yaptigi burunlari gordunuz mu? Ve sizin burnunuzun ne sıkıntısı vardi, hangi islemler uygulandi?

merhaba,ben aibü'de KBB'de serap hanıma burun amelıyatı oldum ama estetık degıl,saglık ıcın..estetık yapmayı kabul etmedı.sımdı estetık olmak ıstıyorum metın gorguyu duydum burun estetıgınde nasıl?

Merhabalar... Bende Bolu'da doktor araştırıyorum. Metin Bey ve ibrahim sağlam arasında kaldım. Ikisiyle de görüşmeye gideceğim. Metin bey hakkında olumlu seyler duydum. İbrahim bey hakkinda bilgi sahibi olan var mı?

bende cevap beklıyorum ya, bende olmak ıstıyorum.metın gorgu hakkıında hem olumlu hemde cok olumsuz yorumlar gordum korkuyorum

bende cevap beklıyorum ya, bende olmak ıstıyorum.metın gorgu hakkıında hem olumlu hemde cok olumsuz yorumlar gordum korkuyorum

Bu hafta biran önce gidip iki doktorla da görüşmek istiyorum. Ibrahim beye de cok iyi dediler. Bir tanıdığım ameliyat oldu. Ama henüz nasil bir sonuç çıkacak bilemiyorum.

Bu hafta biran önce gidip iki doktorla da görüşmek istiyorum. Ibrahim beye de cok iyi dediler. Bir tanıdığım ameliyat oldu. Ama henüz nasil bir sonuç çıkacak bilemiyorum.
tamam canım ben KBB de serap hanıma burun amelıyatı oldum ama dış gorunusunde hıcbır degısıklık yapmadı rıca etmeme ragmen saglık ıcın olmustum smdı estetk ıstıyorum ama 2.amelıyat olcagı ıcın doktor cok onemlı

Serap hanima da gittim ama ameliyata gerek yok dedi. Yani serap hanim isin saglik kismiyla ilgilendi. Sadece sinuzit ameliyati dedi. Kbb olduğu için sanırım cok buyuk kemerlere falan ameliyat yapıyor.

Serap hanima da gittim ama ameliyata gerek yok dedi. Yani serap hanim isin saglik kismiyla ilgilendi. Sadece sinuzit ameliyati dedi. Kbb olduğu için sanırım cok buyuk kemerlere falan ameliyat yapıyor.
aynen estetıkle ılgılenmıyor ,banada aynı seyı soylemıstı .. gelismelerı burdan yazarsan sevınırım :) gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…