KK Acil Servis

sonunda gelebildim kızlar herkese selamm

burası astroloji ve yemek konusuna dönmüş kapımıza kilit vurmasalar bari:)

canım benim yaa valla erkeklere odun deriz ama inan bana ben onur dan daha odunum bu konuda romantik bi seyler söylüyo bazen ben höt höt cevap veriğyorum ama valla odunsun aysu diyo:) e ama haklııııııı huyum böyle anam nabaacannn

ama bence de tesadüftür o facebook olayı üzerinde durmıycam çok düşün düşün sonu yok cunkü.

hoşgeldin canım ben de yarım saattir okuyorum. 7/24 açık valla sabahın 6sında bile hizmet veriyoruz düşün :))
Anca buldum topiği

Okumak 1 saatimi almıştır sanırım

İsmine de bayıldım kızlar, hayırlı olsun :)

24 saat açık mı bu acil servis :26:

aynen öyle All'cum ben de hep söylerim onur'a sürekli seni seviyorum demene gerek yok davranışlarınla hissettir önemli olan o diye. yoksa neler duyduk neler biz olmazsak yaşayamayacağını söyleyen adamların hiçbiri ölmedi, laf değil icraat lazım. gözlerinde görebiliyorum sevilidğimi onu da görmesem hiç şansı yoktu eşek herifin:)

Anladım peki aslan erkekleri hakkında bilginiz var mı burç konusu açılmışken
anzer balı canım benim en iyi anlaştığım burc aslan burcudur, erkekleri de bana göre kusursuz insanlar biraz lükse düşkünlükleri vardır ama herseyin en iyisini isterler, sağlam bi egoları vardır, çok zeki, çok konuşkan lider ruhlu adamlardır, ama gercekten cok konusurlar bazen bi sus ama yaa diyesin gelir:) bi erkek arkadaşım olmuştu aslan hataya hiç tahammülü yoktu bi kere hiç unutmam aşkım ı telefonfa ingilizce klavye yüzünden askim yazarız ya hani, adam ona takardı, şunu düzgün yaz lüttfen her seyi ing klavyede yazabilirsin ama aşkım hayatım yazarken orijinal yaz demişti her sefernde de düzeltiyodu :) ayrıldık bitti gitti ama hala hal hatır sorarız karakterine hayranım.
cessair ben biliyorum o yıldıznameyi inanılmaz önemli bi sey o çocuklarınıza isim koymadan önce mutllaka yıldızname uyumuna baktırın isim rakamsal olarak ne kadar yüüksek sonuc verirse o kadar şanslı oluyormuş, hurafe filan değil bu gercek kur'anda gecer. bursa'da bakan biri var. bursa da türkiyenin en iyi hocasına gittim ben ebru gündeşin hocası diye aratın çıkar. şimdi burdan isim vermiyim yasak
yavrum baklagilli bi salata yapacaksan kesinlikle börülce salatası diyorum. sana tarifini atarım, gecen gün yaptım bayıldı herkes. cok da sağlıklı

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahımmmm börülce salatası tarifi vericekmiş hemide çok kolaymış
benim bilmediğim salata meze yemek türü yok bacıkom
sağolasaannnn

Hoşgeldin

kolay mı dedim nan ben :) çok sağlıklı dedim. mercimek salatası güzel değil. kfc deki coleslaw salataya da bayılırım ben şu beyaz lahanalı olan. onu da dene bi ara tarifini istersen atayım sen yapamazsın şimdi onu

onur'a microsofttan iş teklifi gelmiş aman yarabbim çok mutlu oldum su an kızlar :118:

Ben beğendim açıkçası ama tesadüfen buldum konuyu.. Öylesine birde "ah erkekler" bölümüne bakayım dedim öyle denk geldi.. :)
Bende çok dertlenirsem yazarım zaten.. Şimdilik bir dert var başımda ama daha cinnetlik noktaya gelmedim

Benim eski erkek arkadaşım aslandı da hala anlayamadığım tavırları var.. Yani beraberken anlam veremezdim arada aklıma geliyor hala nedenlerini anlamış değilim burç konusuda açılıncabir sorayım dedim.. Senin dediklerin ona uyuyor ama sadece kusur konusu muamma benimkinin çok kusuru vardı.. :) Egosuda arada yerlerde geziyordu Ama kötü bir insan değildi tabiiki..

aysuuuu

kfc nin hiçbir ürününü yemem helal olmadığını açıkladılar cünkü
o dediğin ürünü daha önce denemiştim ve beğenmedim
lahana salatasına gelince yapmasını biliyorum onuda
ama yemek istiyorsan seni bir italyan resturantına götüreyim orda dene birde
miden dandirik face food yemeklerinden kurtulsun bacım

1) msn skype moduna geçmiş bunun eski sürümünü yüklesek olmuyormu cam görüntüsünden rahatsız oldum
2) göz altı kremi kullanan varmı varsa memnun kaldınız mı açıklayın

aslan insanlarını çok seviyorum ben erkekleri de kadınları da inanılmaz tatlı dilli ve pozitif insanlar 4 tane kız arkadaşım var aslan hepsine de hayranım özü sözü bir tam dostturlar benim için. erkek olarak da bi tane tanıdım aynı modelin erkek versiyonuydu. en lüks restoranlara gider en pahalı seyleri ısmarlardı inanılmaz jestler, yani adam hangi mekana girerse girsin aha buralar komple benim havası estirirdi:) boyu benden kısaydı normalde boy takıntım vardır uzun olsun isterim benden ama bu adam gözümde öyle büyüktü ki o haline bile bayılıyodum.

seninkinin yükseleni ne acaba bunun yükseleni de aslandı aslanın aslanı yani:)

yok kfc ben de sevmiyorum bebeğim çok acı ve tavuklarıyla ekmekleri çok kötü. bi kez yemiştim hemen salatayı araştırdım kendim yaptım sürekli de yapıyorum bizimkiler bayılıyo.

ayrıca senin atarını yerim şapşik italyan yemekleri teklifini ilk ben sana yapmıştım hatırlarsan o yüzden önce benim italyan mutfağı soframa bi otur beğenmezsen gideriz restorana da söz:)

ayrıcaaa ben fast food yemem ! ama iskender ve urfa dedin mi göbek möbek düşünmem dalarım :)

senin yemeklerinin de harika olduğundan eminim ayrıca takılıyorum

Aslan burcu biri olarak dediklerine katılıyorum
Ama erkekleri aynı değil ya Çok kasıntı tiplerdi benim tanıdıklarım. Havalarında geçilmiyor, ortada bir şey olmadığı halde
Benimde aslan burcu bir arkadaşım vardı çok iyi anlaşırdık, erkekler çok iyi dost olurlar ama sevgili aslaa :120:

uleee kepçükkkk takıldığını anlamayacak kadar idiot seviyede değilim :44:
sen bana ne zaman italyan yemeği teklifinde bulundun bacım ???
italyan yemeği menülü yer sorfası kur banada görem
iskerder urfa... yapmaaaaa

Kuzey Güney başladı da çıkmıştım acilen :)
Yükselenini bilmiyorum artık öğrenemem de saatini bilmiyorum çünkü..

memleketımın güzel hatunları ıyı akşamlarrrrrrrrr

1) msn skype moduna geçmiş bunun eski sürümünü yüklesek olmuyormu cam görüntüsünden rahatsız oldum
2) göz altı kremi kullanan varmı varsa memnun kaldınız mı açıklayın

göz altında ne varki şişme,morarma karanlıkmı ?

eger uyandıgındaa şişiyorsa kankım kullanıyodu avondan 2 li ufak kremler varya bılırsın belkı iyi geliyordu

kırışıklıgada iyi gelıyormuş ama sen daha 30olmadınya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…