KK Acil Servis

nişan ve söz tarihleri iki aile ve çiftin karar verilmesiyle oluşan birşey size hayırlı olsun demek düşer buna takılmayın bence
sende çomak arıyorsun haaa​

nice'a katiliyorum avsuncum, benim kayinim da nisan soz dugun biseyler yapiyo bu aralar biz sadece tarihleri ogrenip organize oluyoruz

özelden yazayım..
bizim hikayeler meşhurdur..
kaynanam herkese anlattığı için.
akrabalardan biri varsa sitede..
kesin tanır beni :)

hikaye kitabı çıkarıp köşeyi dönebilirsiniz
adıda kaynanamın yorgan sevdası olabilir türüde fantazi arabesk

nişan ve söz tarihleri iki aile ve çiftin karar verilmesiyle oluşan birşey size hayırlı olsun demek düşer buna takılmayın bence
sende çomak arıyorsun haaa​

bizim ailed e öyle değildir..
böle birşeyde babam kırk kere arar, kızım bak tarih bu diyoz olur mu,
şehir dışına çıkıcakmısınız o tarihte?
şehirde olucaksınız dime,
biz felancayıda çağıralım diyoruz.
giderken ne alalım.
sen ne giyeceksin vs vss konuya dahil ediliriz ki aile bağları paylaşımlarla daha bir güçlensin..

eşim annesinin sağlığından korktu ilk başta..
sonra rezalet çıksın sitemedi..
saftı o zamanlar çok masumca düşünceleri vardı..
şimdi uyandı..
beş kuruşluk faydaları yok..
evi yaparlarken de beş kuruşluk faydaları olmadı..

tatlım bu iki ailenin ve çiftin karar verebileceği birşey diyorum bende aksini söylemedim babanın bu inceliği yapması normal ki zaten
bu işlerin bu şekilde yürümesi gerekiyor olanıda bu
benim anlam veremediğim bana söylemediler demen sana söylemek zorunda değiller ki sen sonradan duyup organize olucaksın senin buna karışmaya pek bir hakkın yok zaten sen burda kıskançlık yapıyorsun kusura bakmada...

yorgunluktan bayilmak uzereyim tatlim, yoksa seve seve dertlesirdim sizinle

hoşgeldin şekerim..

bu arada bize tarihte söylenmiyor..
orda burda bir şekilde öğreniyoruz..
şu tarihi koyduk bile denmiyor..
bizden önce bilen çok oluyor..
ama araba mı lazım eşek mi lazım o zaman en önce biz geliyoruz akıllarına..

olmasınlar efendim destek...
Siz üzerinize vazife olan herşeyi aldıktan sonra parasının kimin cebinden çıktığından kime ne ?
Ben zaten her zaman evlenirken ailelere yüklenilmemesinden yana biri olarak ailemi dara sokacak hiç bir şey yapmam, bunun lafını da kimseye ettirmem.
Erkek de ailesine yüklenmesin zaten, çalışsın ödesin, ben bayan olarak yapabiliyorsam erkek de yapmalı...

ne bu herşeyi öğrenme merakı
böyle bir şeyde kimseye söz düşmez ki hatta artık ailelere bile söz düşmüyor

tatlim açikcasi kayinim olsun kardesim olsun isteyen istedigi zaman evlenebilir, yalniz bana erken hbr versinler anca istedigim elbiseyi bulurum
kendime bakiyorum ben olsam sevgilimle seçmek isterim tarihi biri karissa sinir olurum

yorgan gelmiş saygı bitmiş bacım senin durum bu
kadının sana saygısı yok
sende sana saygı göstermeyen biriyle mesafeli ol eşin için
aslında olmaman gerekiyorda
napacan mecburrrrrrrrrrr

o zaman ayip ediyolar ama
insan abisini kardesini arayp su tarihte evleniyorum demez mi ?!

ne bu herşeyi öğrenme merakı
böyle bir şeyde kimseye söz düşmez ki hatta artık ailelere bile söz düşmüyor

Ya tabi alacakları tarihi sormalarına gerek yok ama insan nezaketende olsa söylensin ister.

Gerçi ben aynı durumda olsam ve eski halim olsa bende takardım belki ama şimdi söylemezlerse söylemesinler der geçerimde işte kişilerin hassasiyetleri farklı nice'ımm :)

Avsun sende takılma boşver hem daha iyi yok alışverişiydi, bohçasıydı bilsen kendini harab ettiğinle kalırdın, en azından şimdi kafan rahat kimse kalkıpta sana bişey diyemez

tatlim açikcasi kayinim olsun kardesim olsun isteyen istedigi zaman evlenebilir, yalniz bana erken hbr versinler anca istedigim elbiseyi bulurum
kendime bakiyorum ben olsam sevgilimle seçmek isterim tarihi biri karissa sinir olurum

bende öyle herkes karışsın istemem sonuçta bir çok tarih yere iş durumuna ve otel durumuna göre ayarlanıyor

yaptığım tek kıskançlık bu değil emin olabilirsin :)
ya aslında ben nişana bile gitmek istemiyorum da mecbur işte..
aslında eşim üzülüyor bu konuda ben abiyim beni bitek işleri düşünce arıyolar beni hiçbişiye dahil etmiyolar diyor..
bir de benim ailemi gördükçe özeniyor adam..
biz de niye böyle değil diyor haklı olarak..

sığırcık yavrusu eşinde açsın gözünü biraz...
hiç birşeye dahil olmak zorunda değil
evlenen kardeşi kendisi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…