papyonunu sevsinler
hoşgeldin
olayları uzunca özet geçtikten sonra..
şöyle diyim..
kaynım diyormuş ki abim acaba nişanıma gelicek mi..
eşime de soğuk davranıyor..
eşim de ben kardeşimden olamam bir de deyip yarın akşam onunla konuşucak..
herşeyi anlatıcaz..
ya anlayamadık..
bu çocuk neden böyle düşünüyor..
kesin kaynanam iki kardeşin arasını bozucak bişiler yapıyor..
ama ben eşime dedim ki gel taşınalım..
olmıcak böle..
anlatsan nolcak.. o da ne yapacağını şaşırdı..
kesin olaylar büyüyecek..
bir yandan benim de anlatasım var yaa :):)
hihii:76: Hoşbulduuuk efennim:107: Nasılsınız?
kızlar şimdi nişanlımla benim belli bir birikimimiz yok, ben okuyorum daha. benim ailemin maddi durumu çok daha iyi. her şey iyi güzel, onun ailesini de seviyorum ama kendi yapacak düğün masrafını eşyayı nişanlım. daha önce birkaç operasyon geçirdi o yüzden birikimler de özel hastaneye gitti.
şimdi seneye yazın düğün olacak. para biriktirmek zor, kredi borcu varken daha zor. e benim ailem tabii durumu bilmiyor. söyletmedi bana.
herkes sanıyor ki nişanlımda para var. vallahi beni keser bunları okusa. çok gururlu.
benim ailem her şeyin yarısını yapalım bir şey istemiyoruz evlatlarımız mutlu olsun diyorlar.
bende koltuk takımı istiyorum ama sadece salonluk oturma odasına gerek yok. bide yatak odası olacak mutfağa masa sandalye falan ha bide yemek odası. artı beyaz eşyalar. bunları yarısını hesaplıyorum hesaplıyorum 15 bin lazım en az.
altın alacak onla beraber bir de gelinlik.
ben ne yapacağım ya.
belli etmiyorum ama gece yatarken hesap yapıyorum daraldım vallahi.
Kızlar merhaba hepinizeYazdiklariniza göz gezdiriyordum ben de
seni gorduk daha iyi olduk, ne guzel avatar o, pozitif enerji veriyor resmen
ah nice ah( canı benim ailemin tavrı net nişnlımda para var sanıyorlar nişan uzun tutulmaz seneye düğün diyorlar. e baştan tamam dedik. borçları hariç ayda kenara koysa 1000 tl koyar. ev giderlerine karışma sen para biriktir dedim. 1000 tl bir yılda etse etse 12 bin edecek.
12 bin bu eşyaların yarısının parasına ve düğün yerinin yarısına ki o da tahminen 2.500 yeter mi acaba. araştırmaktan beynim döndü yine akşam akşam. koyveremiyorum da. baen diyorum bütün masrafların yarısına yeter belki...
yeter mi acaba? bende üstüne 2000 biriktirebilirim diye düşündüm.
o kadar kafa patlatmışım ki hesap kitap..
Ne mutlu bana o haldeBu gece sevgi ve huzurla dolduracağım içinizi :93:
Hoşgeldinn :) Tanışma fırsatımız olmadı ama yazdığın yazılara denk geliyorum ve beğenerek okuyorum :)
Yakalamışken söliyim dedim
tam da yerine geldindertler topigi
Bir gece de dertsiz,tasasız yatmak size iyi gelir,ama bunu başarmam biraz zor bu topikte.. Yani sanırım
Hoşgeldinn :) Tanışma fırsatımız olmadı ama yazdığın yazılara denk geliyorum ve beğenerek okuyorum :)
Yakalamışken söliyim dedim
ah nice ah( canı benim ailemin tavrı net nişnlımda para var sanıyorlar nişan uzun tutulmaz seneye düğün diyorlar. e baştan tamam dedik. borçları hariç ayda kenara koysa 1000 tl koyar. ev giderlerine karışma sen para biriktir dedim. 1000 tl bir yılda etse etse 12 bin edecek.
12 bin bu eşyaların yarısının parasına ve düğün yerinin yarısına ki o da tahminen 2.500 yeter mi acaba. araştırmaktan beynim döndü yine akşam akşam. koyveremiyorum da. baen diyorum bütün masrafların yarısına yeter belki...
yeter mi acaba? bende üstüne 2000 biriktirebilirim diye düşündüm.
o kadar kafa patlatmışım ki hesap kitap..
bizde topic bol
Dertler topiginde kk'nin en nazik bayanlari :93:
Bundan sonra siz nerde ben ordaO topic senin bu topic benim gezeriz
Canımm evlilik zamanı başlı başına bi stres bide para konusunda sıkıntı oldumu işin içinden çıkması hayli zor..
Öncelikle Allah sabır versin arkadaşımm.
Nişanlının durumu kötüyse biraz daha hesaplı şeyler bakamazmısınız canımm? Yani durumunuz düzelince yavaş yavaş değiştirir
içine sinen eşyalarınızı alırsınız. Gerçi yeni gelin olunca insan hesaplısını değil de en içine sineni almak ister ama imkan olmadıktan sonra
huzurunuz bozulur canım. Bide gururlu diyosun bu sefer ben eşime istediği eşyaları, gelinliği alamadım diye dert eder kendine.
aynen. zevkimi biliyor canım. ben diyorum ucuzlardan için beğendim aşkım bu çok hoş diye. hayır diyo. sen beğendiğini söyle ben alıcam diyor. yani o yolu çok denedim de gurur denilen olay...
vallahi stresli her şey. zevkli tamam da, başlı başına stres.. :)
ne diyeyim ki. çok şükür allaha gerekirse ucuzundan aldırırım illa ki yine de yuvamızı kuralım diye düşünüyorum. o da keşke böyle düşünse..
aileme söylememi zaten yasakladı. hayırlısı diyorum ama bütün bu masraflar anca iş ciddileşince dank ediyor insana. laylaylom moduna giremiyorum :)
allah başka dert vermesin değil mi kızlar, bir şekilde hallolur di mi???
Bir gece de dertsiz,tasasız yatmak size iyi gelir,ama bunu başarmam biraz zor bu topikte.. Yani sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?