KK Acil Servis

sen kesinlikle anlatma, hem kotu olursun hem de bence onlarin arasinda

Canımm evlilik zamanı başlı başına bi stres bide para konusunda sıkıntı oldumu işin içinden çıkması hayli zor..

Öncelikle Allah sabır versin arkadaşımm.

Nişanlının durumu kötüyse biraz daha hesaplı şeyler bakamazmısınız canımm? Yani durumunuz düzelince yavaş yavaş değiştirir

içine sinen eşyalarınızı alırsınız. Gerçi yeni gelin olunca insan hesaplısını değil de en içine sineni almak ister ama imkan olmadıktan sonra

huzurunuz bozulur canım. Bide gururlu diyosun bu sefer ben eşime istediği eşyaları, gelinliği alamadım diye dert eder kendine.

ha sizdede o adap var nişan uzun tutulmaz olayı hmmm canım sen bu hesaptan her şekilde borçlu çıkarsın cünkü elinde cash yok.. ya düğün ertesi takılan altınları vericeksin yada kredi üzerine kredi cekiceksin başka çözümü yok
yada oturup konuşacaksınız etraflıca destek olucaklar hastalık falan anlatıcaksın böyle sert tutumla olmaz zaman versinler 2015 olsun nolucak rahat evlenmek varken .. yada istediklerini minimuma indireceksin ne bileyim bulaşık makinesini sonrada alabilirsin mesela gibi....

Canım sen İzmirdeydin ama okul içindi yanlış hatırlamıyosam. Düğünü nerde yapıcaksınız eğer İzmir'de olucaksa 2500 liraya güzel bi yer tavsiye edebilirim. Düğün salonu için çok fazla para harcamaya gerek yok tatlım yeter ki huzurunuz bozulmasın.

aynen. zevkimi biliyor canım. ben diyorum ucuzlardan için beğendim aşkım bu çok hoş diye. hayır diyo. sen beğendiğini söyle ben alıcam diyor. yani o yolu çok denedim de gurur denilen olay...
vallahi stresli her şey. zevkli tamam da, başlı başına stres.. :)

ne diyeyim ki. çok şükür allaha gerekirse ucuzundan aldırırım illa ki yine de yuvamızı kuralım diye düşünüyorum. o da keşke böyle düşünse..

aileme söylememi zaten yasakladı. hayırlısı diyorum ama bütün bu masraflar anca iş ciddileşince dank ediyor insana. laylaylom moduna giremiyorum :)

allah başka dert vermesin değil mi kızlar, bir şekilde hallolur di mi???

hayırlısıysa hallolur kuzum ya off canım sıkıldı benimde

Bir gece de dertsiz,tasasız yatmak size iyi gelir,ama bunu başarmam biraz zor bu topikte.. Yani sanırım

Biz bunu göze aldık canımm bakalım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz :)

Gerçi muhabbetle dert çözme terapisi yapıyoruz o yönden çokta kötü sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…