KK Acil Servis

büyük gelin moduna girmiş o..
o moddan çıkarıp fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım onu..
çekilin ben mühendisim :)

büyük gelin görüşmüyor sevgilim ailesiyle oldukça mesafeli bir sorunları var ama çözemedim daha
bu bahsettiğim küçüğü benimki ortanca

benim de bebişim olsun yaa..
her ay bişi çıkıcak galiba..
bu ayda adet olmadım..

Son düzenleme:

lara komşularıydı sanırım yanlış hatırlamadıysam :)

Son düzenleme:

bu olay oldugunda nişanlı değil sevgililerdi
ben ağustosta yaşadım bunu onlar ekimde nişanlandı
yani kendi kendine gelin güveydi o zamanlar

ben de nefret ederim, zor durumda olana çok severek yardim ederim, destek olurum
biz halk içinde onun gibilerine ya*sak diyoruz

oy kuzum yaaa. öyle deme senin ne kadar kıymetli olduğunu sevgilin biliyo ki herseye rağmen bırakmamış.

kıza da haddini bildir tamam ama kendini üzme sonrasında muhatap olma seviyesine inip.

yenge kıskançlıktan yapmış belli de ben kardeşe anlam veremedim birden mi değişti

Aynen bende şimdi okuyunca şaşırdım All'cım vallahi tebrik ederim Rabbim bebişinede uzun sağlıklı ömürler versinn

Mutluluğunuz daim , eşinle arana giren tek şeyde bebeğiniz olsun inşAllah

canina oku ben olsam yapardim, bana dokunani affetmem huyum batsin

olayı savaşa döndürmeye gerek yok mesafe her zaman iyidir
olurda evlenirsek nasıl yüzyüze bakılcak olay bu aslında...

kim kimden utanıcak...??
yada ben bu kadar sıcakkanlıyken onlara nasıl olucam hiç bilmiyorum

lara fazla şımarık kalır bizim kıza:) bizimki direkt feriha bence:)) benim onur'da 20 dakikadaki ali olsun onun gibi oyunlara planlara meraklı beni de yakında melek gibi alırlar içeri
lara komşularıydı sanırım yanlış hatırlamadıysam :)

evet birden ani dönüş
olay bu eksiksiz anlattım işte..
ule sanki zorla üstüne kalmışım gibi havada yok ya
kaçtıysam korkumdan kaçtım
yaş 22 doğdugumdan beri hastaneye gitmemişim
o masayı gorunce kaçtım bende napayım
bayıltıp ındırseler neyse dırek senı amelıyathaneye sokuyolar
3. denemede oldu zaten
demekki kendi aileme ihtiyac duymuşum o an verilmiş sadakam varmış orda bişey olsaydı allahım yarabbim...yeni yeni idrak ediyor insan neler yaşamışım ben yaaa

o senden utanicak tabi ki
sen kendine guvenen, guçlu, savasçi, zeki biri olarak dimdik duracaksin karsisinda, utancindan kafasini kaldirip sana bakamayacak

ay yine ağzımdan aldın ikiz cidden ne olaki bunlar ayak dikme filan:) konu dışı yapıcaz ama

o senden utanicak tabi ki
sen kendine guvenen, guçlu, savasçi, zeki biri olarak dimdik duracaksin karsisinda, utancindan kafasini kaldirip sana bakamayacak

muhattap almam ben yaş olmuş 28 kimsenin cemkirmesini cekemem valla o olayda benim yanımda olması lazımdı benim yanımda olmadıysa ilerdede olmasın bir zahmet
karşımda durur yada durmaz ama o davranışın bana hesabını er yada geç vericek ha burda ha diğer dünyada vericek...!!! kesin.. net...!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…