Nicecımm diğer konumuzda kısa kısa özet geçmiştin ama toptan okuyunca etkilenmemek elde değil canımm.. Çok zor şeyler hele ki yaş itibariyle düşünüğümüzde her insanın kaldırabileceği konular değil.
Hani demiştin ya ' şimdi git desem bile gitmez' diye onu bilmenin rahatlığıyla okudum.. Sen bu ilişki için çok çook emek vermişsin şu kısacık satırlardan bile anlaşılıyo ki 7 yılda buraya yazamayacağın daha neler olmuştur..
O zamanda sölemiştim sen gerçekten Sağlam karakterli bi yapıya sahipsin. Bütün sorunlarınızın hallolup, sevdiğin adamla ömür boyu mutlu bi hayat sürmeni çok isterim canım
Rabbim bide bi bebiş verir o zaman değmeyin Nice'ın keyfinee
Valla madamım şuanki düşüncelerimde bebek yer almıyor malesef yani bebek hayalim yok
sadece şuan düzeltme ve herkes gibi ilişki yaşama düşüncesi içerisindeyim
emek çok fazla tabikide zahmetsiz rahmet olmaz dmeişlermaddi manevi çok fazla emek var hemde
yalniz ben su evlenipte (çocugu olan) sana dusman olan kiza sinir oldum
nice ın bebeği olursa erkek, hayatımda annemin dedmin vs ismini koymam derdim ama ölen kardeşimin adı umuttu. umut bu kadar mücadeleye yakışır. tabii sadece fikrim canım aklının bir köşesinde olsun :)
ben böyle mücadele etmedğimden belki de kendime layık görmemiştim ama senin aklında olsun bence. acayip hakedilecek bir isim olur :))
yengesinimi diyorsun valla çok fazla birbirimizi algılayamadık onunla
nişanlanacagını duydugum gun faceden msj atıp
nişanlanıyormuşsunuz hayırlı olsun en ufak bir ihtiyacında yanındayım diye msj atmıştım teli bende yoktu o yüzden ordan attım
ama geri dönüşü olmadı insan nezaketende bir tşk ederdi
bu olay olana kadar iyidi aramız evlerine yemege bile gittim demekki sağlam değilmiş herkes ben gibi hak savaşcısı değil
valla ben kimseyi zorlu yokuşa sokmadım ya zorlada kendimi hamile bıraktırmadım anladınız siz onu
bende oğlum olsun çok istiyorum benim oğlumda fena olur hahakkımda hayırlısı
isim konusuna gelince babasının adı mecburen klasik türk yapısı
bende oğlum olsun çok istiyorum benim oğlumda fena olur hahakkımda hayırlısı
isim konusuna gelince babasının adı mecburen klasik türk yapısı
canım benim ya bu kadar sey yasadıktan sonra neden böyle sert olduğunu daha iyi idrak edebiliyor insan.
benim konumda da bana cok destek oldun, hemen vazgecmeyip mücadele etmem konusunda, sen vazgecmeyerek şu an için çok iyi bir sey yapmışsın inşAllah Rabbim ikinizi de korur, 7 yılda çok sey değişmiştir ikiniz de büyüdünüz yaşadıklarınızdan ders cıkardınız ve ne mutlu ki hala berabersiniz.
şimdilik evlilik konusunda çok sıcak bakmadığını biliyorum onaramadığın yaraların var hala ama diliyorum ki hiçbirinden eser kalmasın. bu uğruna tüm zorluklara katlanıp bugünlere getirdiğin ilişki mutlu bir evlilikle sonuçlansın. dualarım seninle arkadaşım..
nice mutlu şu an, bunları aşmış durumda eminim .)
fena sağlam biz kız o :)
nice kim ne derse desin sen bu yapına sahip oldukça millet seni zor ezer, bitanesinn..
agresif ol, keskin ol ama sen böyle hep dürüst ve iyi kal. yeter bunlar.
hayir ortada onu ilgilendiren bisey yok ki, neyin kafasini yasiyo ben onu anlamadim
esinin ailesine yalakalik olsun diye yapiyodur belki de kii eger oyle ise karaktersizin teki hayatindan çikip yol almasinda fayda var
hayir ortada onu ilgilendiren bisey yok ki, neyin kafasini yasiyo ben onu anlamadim
esinin ailesine yalakalik olsun diye yapiyodur belki de kii eger oyle ise karaktersizin teki hayatindan çikip yol almasinda fayda var
bilmem izledinmi ama adını feriha koydum diye bir dizi vardı..
orda lara diye karakter vardı.. çok cool bi kızdı..
geçen haftaydı herhalde senin hikayeni okurken bana öyle gelmişti konuşma tarzın..
burda karşılaştık şimdi.. söylemeden geçemedim..
ben de hep bi oğlum olsun istemişimdir şöyle annesine aşık zıpır bi sey. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar ya inşallah birbirimize böyle güzel haberler verdiğimiz günler de olur burda
sen boşver salla onları, mutlu musun mutlusun. yemişim yengesini dış kapının dış mandalı. her ailede çıkkıyo böyle tipler bi sende değil yani. sen yapman gerekeni yapmışsın bütün nezaketinle yapabileceğim bir sey var mı diye sormuşsun o utansın, evlenirseniz de fazla muhatap olma
sana hayatımda kimseye söylemediğim bir sırrımı söyleyim mi ???
ilerde birgün olurda evlenirsek
inan yapacaklarını merak ediyorum
aynen ya taraf tuttu... taraf öyle tutulmaz ama idareci olmayı bilmek lazım...
gün ola harman ola... Allah büyük...
biz hep kiz istemistik soyle cimcime bisey, oldu da, yerim ben onu
yalniz babasini benimle paylasamiyo, opsumek için uyumasini bekliyoruz, yanyana bile oturtmuyo
aramizda 2 metre mesafe olan kocami ozluyorum her aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?