tüplüymüş mangal yaa ilk defa gördüm ):
yaa sorma bu akşam bahsetti eşim araba baktım netten felan diye
kardeşine ayıp olacak o düğün derdinde biz araba
aman napıyım onları mı beklicez araba için
kaynanam öle şeylere karışmaz, onun için çok klasik kaçar alacağımız şeye karışmak, onun daha ilginç konuları oluyo :)
yanında atölyesi olan bi ev bulsak fena olmaz
taş evlere bayılıyorum ben ya
kendim bi ev yaparsam planlarım hazır, kış bahçem, havuzum, yanında da ses yalıtımlı bir atölye ohhh değme keyfime,
bi gömü bulsam hemen yapıcam :)
bak ne güzel olmuş, kocan da mutlu olmuş :)
işte böyle canım takmayacaksın, artık kocan da senden yana iyice anlamıştır zaten. senin taktik değiştirmen rahatsız etse de bahane bulup bir şey diyemez.
ne diyecek köfteleri çok yedi mi :)))
ağzına laf verme, kocan da seni çok seviyor maşallah :))
2 gündür ekşın bekliyoruz
inceden bir laf sokmadamı olmadı yani
sen benim düğün videosunu izledinmi kv eziyodumda sen geldin aklımaortam kolla diye ip ucu taktik yani
ölürüm o yengeç herüflerineeee
tavuklar köfteler ohhh afiyet olsunnnn
biz gezmeye gittikten sonra
gelini bıraktık hem kv yi almaya gittik gelinin evine
meyve yiyolarmış yukarı çıkmadık bana yeni dünya getirmiş bi tane hhaha attım market poşetine çürüsün :)
geline de sordum halam sana benim eve giremediğinimi söyledi diye
bana öle bişi demedi belki annene demiştir dedi
korktumu, kaynana mı uyduruyo oğluna, o mu söledi böle bişiyi bilmiyorum
iz üstündeyim :)
hep böyle ol işte kendine güven bence artık kv de cesaret edemiyor anladı. bu arada ne iş yetiştiriyorsunuz atolyede
yengecler bana fazla sakin geliyo çok duygusallar bense odunun tekiyim:)benim annem babam ayrı ya, cocukluk albümümde babamın 1-2 tane resmi var ayrılmadan önce. sonrasında hiç yok. yyengec burcu erkek arkadasım çocukluğumu görmek istedi ,(duygusallığa bak) hosuma gitti verdim albümü. bi saat sonra beni aradı ağlıyo. noluyo be dedim. ya dedi o annen nasıl büyütmüş sizi bi başına helal olsun be diyo ama iç çeke çeke ağlıyo baya :))) bu arada kendi annesi babası da o lisedeyken ayrılmışlar konuya yabancı değil yani. hassas olmaları güzel ama bi kadının hassaslığından daha hassas erkekler bana göre deil, ben hem lafımı geçirebileiiceğim hem de lafını geçiren adamlardan hoşlanıyorum yeri gelince o yumruğu masaya vurucak
ama bütün yengecler bu bahsettiğim arkadaş kadar değildir herhalde bana oylesi gelmiştir belki:))
avsun senin adamda böyle paytak paytakmı yürüyor
ciddiyim
değişikmi yürüyüşü
güldüm şimdi
adamın yürüyşü bekarken çok karizmaydı ya
evlenince şişirdim ben onu da
böle bi tatlı oldu yürüyüşü :)
değişik yürüyüşleri genelde
böyle basık basık
benimkide oldu 90 kilo
rahattan yaydı oda
bacak boyu kısa mı onun da gövdesine göre :)
benim de aksine bacak boyum uzundur
yengecler bana fazla sakin geliyo çok duygusallar bense odunun tekiyim:)benim annem babam ayrı ya, cocukluk albümümde babamın 1-2 tane resmi var ayrılmadan önce. sonrasında hiç yok. yyengec burcu erkek arkadasım çocukluğumu görmek istedi ,(duygusallığa bak) hosuma gitti verdim albümü. bi saat sonra beni aradı ağlıyo. noluyo be dedim. ya dedi o annen nasıl büyütmüş sizi bi başına helal olsun be diyo ama iç çeke çeke ağlıyo baya :))) bu arada kendi annesi babası da o lisedeyken ayrılmışlar konuya yabancı değil yani. hassas olmaları güzel ama bi kadının hassaslığından daha hassas erkekler bana göre deil, ben hem lafımı geçirebileiiceğim hem de lafını geçiren adamlardan hoşlanıyorum yeri gelince o yumruğu masaya vurucak
ama bütün yengecler bu bahsettiğim arkadaş kadar değildir herhalde bana oylesi gelmiştir belki:))
ooooooo senden o kdar büyük birisine izin verirler mi canım ya ?
evlenip boşanmış falan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?