• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

tüplüymüş mangal yaa ilk defa gördüm ):

yaa sorma bu akşam bahsetti eşim araba baktım netten felan diye
kardeşine ayıp olacak o düğün derdinde biz araba
aman napıyım onları mı beklicez araba için
kaynanam öle şeylere karışmaz, onun için çok klasik kaçar alacağımız şeye karışmak, onun daha ilginç konuları oluyo :)

yanında atölyesi olan bi ev bulsak fena olmaz
taş evlere bayılıyorum ben ya
kendim bi ev yaparsam planlarım hazır, kış bahçem, havuzum, yanında da ses yalıtımlı bir atölye ohhh değme keyfime,
bi gömü bulsam hemen yapıcam :)

tüplümüymüş :52: bizde şans yok anacım tüpü patlataydın :52:
her tencerede ayrı yemek kaynıyor avsuncum
ayıp olmaz kimseyi birşey için beklemek ve icazet almak zorunda değilsin bacım
taş evi ısıtmak zor olmazmı ya:26:

yengecler bana fazla sakin geliyo çok duygusallar bense odunun tekiyim:)benim annem babam ayrı ya, cocukluk albümümde babamın 1-2 tane resmi var ayrılmadan önce. sonrasında hiç yok. yyengec burcu erkek arkadasım çocukluğumu görmek istedi ,(duygusallığa bak) hosuma gitti verdim albümü. bi saat sonra beni aradı ağlıyo. noluyo be dedim. ya dedi o annen nasıl büyütmüş sizi bi başına helal olsun be diyo ama iç çeke çeke ağlıyo baya :))) bu arada kendi annesi babası da o lisedeyken ayrılmışlar konuya yabancı değil yani. hassas olmaları güzel ama bi kadının hassaslığından daha hassas erkekler bana göre deil, ben hem lafımı geçirebileiiceğim hem de lafını geçiren adamlardan hoşlanıyorum yeri gelince o yumruğu masaya vurucak:16:

ama bütün yengecler bu bahsettiğim arkadaş kadar değildir herhalde bana oylesi gelmiştir belki:))

Son düzenleyen: Moderatör:
bak ne güzel olmuş, kocan da mutlu olmuş :)
işte böyle canım takmayacaksın, artık kocan da senden yana iyice anlamıştır zaten. senin taktik değiştirmen rahatsız etse de bahane bulup bir şey diyemez.
ne diyecek köfteleri çok yedi mi :)))
ağzına laf verme, kocan da seni çok seviyor maşallah :))

biz gezmeye gittikten sonra
gelini bıraktık hem kv yi almaya gittik gelinin evine
meyve yiyolarmış yukarı çıkmadık bana yeni dünya getirmiş bi tane hhaha attım market poşetine çürüsün :)

geline de sordum halam sana benim eve giremediğinimi söyledi diye
bana öle bişi demedi belki annene demiştir dedi
korktumu, kaynana mı uyduruyo oğluna, o mu söledi böle bişiyi bilmiyorum
iz üstündeyim :)

2 gündür ekşın bekliyoruz
inceden bir laf sokmadamı olmadı yani:1:
sen benim düğün videosunu izledinmi kv eziyodumda sen geldin aklıma :52: ortam kolla diye ip ucu taktik yani:34:

ölürüm o yengeç herüflerineeee :16:
tavuklar köfteler ohhh afiyet olsunnnn

ya ben de ekşın olur dedim ama yemedi kaynana

sen şimdi den kaynanayı ezme moduna girmişsin,
e hep gelinler mi ezilecek,
ben de ezilmicem korkmuyorum ıspanak yedim güçlüyüm artık,

yengeçler sakin yaa ooo koç adamı felan olsa
onca yıl dırdırdan
anasına saydığım onca laftan sonra
koymuştu kapı önüne :)

biz gezmeye gittikten sonra
gelini bıraktık hem kv yi almaya gittik gelinin evine
meyve yiyolarmış yukarı çıkmadık bana yeni dünya getirmiş bi tane hhaha attım market poşetine çürüsün :)

geline de sordum halam sana benim eve giremediğinimi söyledi diye
bana öle bişi demedi belki annene demiştir dedi
korktumu, kaynana mı uyduruyo oğluna, o mu söledi böle bişiyi bilmiyorum
iz üstündeyim :)

bence kendini olayın içine atmak istememiştir. yeni gelin daha çekinir o konulara dalmaya :)

hep böyle ol işte kendine güven bence artık kv de cesaret edemiyor anladı. bu arada ne iş yetiştiriyorsunuz atolyede

şimdiki iş pc de şekerim
genel de pc de oluyo işimiz
ondan oturuyoz böle geceleri
gündüz telefondu yemekti dışardaki işlerdi derken geçiyo gün

atölyede de model yapıyoruz çok sık lazım olmuyor ama
olduğunda da makine sesleri çok oluyo
yine kv bişi demiyo makine sesine
gece bile çalıştırdığımız oluyo
ya işte saçma bi şekilde bu gürültüye bişi demiyo

yengecler bana fazla sakin geliyo çok duygusallar bense odunun tekiyim:)benim annem babam ayrı ya, cocukluk albümümde babamın 1-2 tane resmi var ayrılmadan önce. sonrasında hiç yok. yyengec burcu erkek arkadasım çocukluğumu görmek istedi ,(duygusallığa bak) hosuma gitti verdim albümü. bi saat sonra beni aradı ağlıyo. noluyo be dedim. ya dedi o annen nasıl büyütmüş sizi bi başına helal olsun be diyo ama iç çeke çeke ağlıyo baya :))) bu arada kendi annesi babası da o lisedeyken ayrılmışlar konuya yabancı değil yani. hassas olmaları güzel ama bi kadının hassaslığından daha hassas erkekler bana göre deil, ben hem lafımı geçirebileiiceğim hem de lafını geçiren adamlardan hoşlanıyorum yeri gelince o yumruğu masaya vurucak:16:

ama bütün yengecler bu bahsettiğim arkadaş kadar değildir herhalde bana oylesi gelmiştir belki:))

buda başka bir tür olsa gerek:52:
benimkide duygusalda bu kadar değil
benimki dizi,film öyle şeylerde ağlıyor
bir erkeğe ağlamak bu kadarmı yakışır bas bağrınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:36:

ya acıtasyon yapınca bazen ayarını kaçırıyorum ağlıyo adam
ama benimkinin katı kuralları vardır
o kuralları aşarsan görürsün gününü
ama onun dışında uysaldır

ben genelde sertimdir
katı kurallarım yoktur ama genelim çirkeftir
zaten kv ye çirkeflik yapmadığım için içim de patadı
ondan böle 3-4 ay da bir kaynana krizim tutar
2-3 hafta ya oyuna sararım ya başka bişi bulurum atlatırım (şimdi de kk ya sardım mesela)

avsuu canım benimm gitmedin dimi aferim otur kocaın yanında ve sonuna kadar sahip çık bırak onlar rahatsız olsun senden yaa kuşum ben erken kalkıyorum hafta içi hargün 8 de bale kursum sonrasında okul varr ne yapcaksın çaklışıcaz mecburrrr iyi ol canım seviniyorum sen iyi olukça

aysuuuuuu gördüm seni içim rahatladı yaa gittin sandım ANZER e yazdıklarını okudum bencede adamlar kararlı özgüvenli kadınlara bayılıyorlar bir kere korkuyu içinden atıcaksın bende çok seviyorum ölüyorummmm hatta ama saldım artık bi kere benim zorumla gelesin yüreğindeki sevgi getirsin onu bana cesaretli olmak yaradana güvenmek lazım hepinize öpücükler :)

acil servise döküleyim biraz ya :( sevgilimle ilgili bir ton problemim var ... antalyada yaşıyor ben ise normalde izmirdeyim ailemle ama kırıkkalede okuyorum... aileme sadece ciddi düşündüğüm biri olduğunu söyledim okadar .. ve sevgilimle detaylıca konuşup temmuzda nişanlanalım ailelerede bu ay artık tanışma faslıdır felan yapalım dedik ama aileme sevgilimin 9 kardeş olduklarını durumlarının kötü olduğunu ve benden 14 yaş büyük olduğunu nasıl söylücem ben ya :( ben tek çocuğum ve kendi arabam bile var ... bana müsade edceklerine inancım yok :( ama sevgilmi çok seviyorum onu ailemle tanıştıramamamın sebepleri bunlar işte :( bide labioplasti ameliyatı olucam vajinamın dudakları çok kötü bide onun stresi bastı :( bide lazer epilasyon için toplu para ödedim ve gittiğim yer berbat pişman oldum parayıda vermiyorlar :( sıkıntıdan hayvan gibi yiyorum kiloda aldım :( dersler hak getire zaten almış başını gidiyo :( allam çıldıracam ya............. ;-(

Son düzenleme:
ooooooo senden o kdar büyük birisine izin verirler mi canım ya ?
evlenip boşanmış falan mı ?

evettt :( daha önnce isveçli bi kadınla evlenmiş 8 ay evli kalmış boşanmışbide o var yaa onu hayatta söyleyemem :( ama çok seviyorum bütün bu kötü şeylere rağmen hiç biri umurumda deil ya :(

Back
X