Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aydebuz ondan sana sormadım
aysuya sordum onla yaşıtız ya![]()
aysuya ithafen yazmayı unutmuşsun ozaman nicee
kızlar ACİLLLLL
odadan çıkarken kapının kilit yerine basmışım. amerikan kapılardan kapı. hani tokmaklı olan. açmaya çalışıyoruz açılmıyor. kilitli kaldı öyle. çilingir gelecek 2sn de açacak onca da para alacak. hırs yaptım açmak için.
bildiğiniz bir yol var mıı bu kapıyı açacak????
haydaaaaaaaaa.... yok bacım açılmaz o içten kitlendi demekki...
ben bunları yazarken yanda da kapı reklamı çıkıyor.
şaka olmalı bu!!
Hadi becerikli kızlar biz fikir verin. Ayrıca nişanlımla sırayla deniyoruz. Resmen ringe çıkar gibi. Göz dağı veriyorum her seferinde kan ter içinde bırakıyorum(((
Amerikan kapısı dışardan açıcaksın, bozuk para fln yazıyordu nette, ya da tel toka fln..niceee canımmm ya bu saatte çilingir en az 50 tl ye geliyor daha önce de aynı hatayı yaptım da ben((((
bi de tıkır tıkır açıck gelip 2 sn de((((((((
bide balkondan gireyim dedim pimapen mi pimopen mi ne haltsa o da açılmıyor![]()
herşeyi üzerine alınma![]()
amerikan kapısı dışardan açıcaksın, bozuk para fln yazıyordu nette, ya da tel toka fln..
ortaya yazma ozaman sende özelden yaz
ey allamya '' göz altı kremı kullanan varmı varsa memnun kaldınızmı ''
yazdıgın için yardımcı olayım dedim ammaaa nerdeeeeee anlayanaa
ben bunları yazarken yanda da kapı reklamı çıkıyor.
şaka olmalı bu!!
hadi becerikli kızlar biz fikir verin. ayrıca nişanlımla sırayla deniyoruz. resmen ringe çıkar gibi. göz dağı veriyorum her seferinde kan ter içinde bırakıyorum(((
kızlar kapıyı açtııııımmmm :))))))
heheuhehehueehh ben kazandım :)))))
deli gibi döndürdüm söktüm o yuvarlak yeri. şansıma mıdır nedir ya allah dedim bastırdım açıldı :)))))))))))
3 saatlik maraton sona erdiiii![]()