• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

oku oku ancak bitirdim bea nicee bılet işini naptın bu arada ?

kızlar ACİLLLLL

odadan çıkarken kapının kilit yerine basmışım. amerikan kapılardan kapı. hani tokmaklı olan. açmaya çalışıyoruz açılmıyor. kilitli kaldı öyle. çilingir gelecek 2sn de açacak onca da para alacak. hırs yaptım açmak için.
bildiğiniz bir yol var mıı bu kapıyı açacak????

kızlar ACİLLLLL

odadan çıkarken kapının kilit yerine basmışım. amerikan kapılardan kapı. hani tokmaklı olan. açmaya çalışıyoruz açılmıyor. kilitli kaldı öyle. çilingir gelecek 2sn de açacak onca da para alacak. hırs yaptım açmak için.
bildiğiniz bir yol var mıı bu kapıyı açacak????

haydaaaaaaaaa.... yok bacım açılmaz o içten kitlendi demekki...

ben bunları yazarken yanda da kapı reklamı çıkıyor.
şaka olmalı bu!!
hadi becerikli kızlar biz fikir verin. ayrıca nişanlımla sırayla deniyoruz. resmen ringe çıkar gibi. göz dağı veriyorum her seferinde kan ter içinde bırakıyorum :((((

haydaaaaaaaaa.... yok bacım açılmaz o içten kitlendi demekki...

niceee canımmm ya bu saatte çilingir en az 50 tl ye geliyor daha önce de aynı hatayı yaptım da ben :(((((
bi de tıkır tıkır açıck gelip 2 sn de :(((((((((

bide balkondan gireyim dedim pimapen mi pimopen mi ne haltsa o da açılmıyor:43:

şaka olmalı bu!!
Hadi becerikli kızlar biz fikir verin. Ayrıca nişanlımla sırayla deniyoruz. Resmen ringe çıkar gibi. Göz dağı veriyorum her seferinde kan ter içinde bırakıyorum :((((

bacım kırmaktan başka çaresi yok onun :34:

niceee canımmm ya bu saatte çilingir en az 50 tl ye geliyor daha önce de aynı hatayı yaptım da ben :(((((
bi de tıkır tıkır açıck gelip 2 sn de :(((((((((

bide balkondan gireyim dedim pimapen mi pimopen mi ne haltsa o da açılmıyor:43:
Amerikan kapısı dışardan açıcaksın, bozuk para fln yazıyordu nette, ya da tel toka fln..

herşeyi üzerine alınma :34:

ortaya yazma ozaman sende özelden yaz:51:

ey allamya '' göz altı kremı kullanan varmı varsa memnun kaldınızmı ''

yazdıgın için yardımcı olayım dedim ammaaa nerdeeeeee anlayanaa

KIZLAR KAPIYI AÇTIIIIIMMMM :))))))
HEHEUHEHEHUEEHH BEN KAZANDIM :)))))
deli gibi döndürdüm söktüm o yuvarlak yeri. şansıma mıdır nedir ya allah dedim bastırdım açıldı :)))))))))))
3 saatlik maraton sona erdiiii :72:

şaka olmalı bu!!
hadi becerikli kızlar biz fikir verin. ayrıca nişanlımla sırayla deniyoruz. resmen ringe çıkar gibi. göz dağı veriyorum her seferinde kan ter içinde bırakıyorum :((((

nüfus cüzdanı,kredi kartı ,film kola şişesiyle açarsınız

Back
X