• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

iyide benım tartışmak gibi nıyetım yokkı uslubu hoş degıl agresif sürekli ,negatif

yardımcı olayım dedım geldı neler söledi

agresifim ulen varmı ????
uslubumda böyle sana göremi uslup yapıcaz...???
sen yardımcımı oldun sinirmi bozdun dön bak hele... :47:

agresifim ulen varmı ????
uslubumda böyle sana göremi uslup yapıcaz...???
sen yardımcımı oldun sinirmi bozdun dön bak hele... :47:

kendıne agresıf ol bananeee ozaman bana bulaşma derım

evet sana krem önerdım nıye bozuldun anlamış degılımya neyseeeeeee

kendıne agresıf ol bananeee ozaman bana bulaşma derım

evet sana krem önerdım nıye bozuldun anlamış degılımya neyseeeeeee

30 yaş muhabbetine :47: madem yaşıma uygun değil önerme o zaman
sordugum sorunun cevabını arıyorum sabahtan beri senin espirinin yeri değildi yani kapiş :34:

nice canım sen neye bozuldun bi desene, baktım mesajlara anlayamadım, bu böyle sürüp gider bir rahatsız olduğun mesajı yazar mısın?

aynı şekilde sende aydebuz...

hadi ikinizden biri gitmeden halledelim sorunu muhattap olmamak olur mu hiç burada hepimiz arkadaşız kızlar..

30 yaş muhabbetine :47: madem yaşıma uygun değil önerme o zaman
sordugum sorunun cevabını arıyorum sabahtan beri senin espirinin yeri değildi yani kapiş :34:

yaşına uygunluguyla ne alaka :47: sadece sordum morlukmu var, karanlıkmı yoksa ,şişiyomu ? diye sordum

kankım şişiyo diye kullanıyor çok memnun kırışklıgıda önlüyormuş ayrıca 30 yaş üstü için demek istedm

yaşına uygunluguyla ne alaka :47: sadece sordum morlukmu var, karanlıkmı yoksa ,şişiyomu ? diye sordum

kankım şişiyo diye kullanıyor çok memnun kırışklıgıda önlüyormuş ayrıca 30 yaş üstü için demek istedm

derin bir iz var ikitaraftada mimik kırışıklığı galiba :47::47::47::47:

Back
X