• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

Sorma ya, İzmire bi gittim, dedim burası mıydı, altyapı sıfırdı, şehir göç almış ama kapasite aynı kalmış..

canım şehrin girişinde bir atatürk heykeli var. çok büyük. ve çevresinde ne var biliyor musun?
yüzlerce gecekondu...
atatürk heykeli dikmek saygı değer değil mi?
peki gecekonduda yaşayan insanlara tek göz de olsa bir ev vermek?
atatürk heykelinin maliyetini buna yatırmak?

ama yok...
atatürke saygı duyan insan böyle bir durumda atatürkün de yapacağı gibi o insanlara yardım ederdi. heykel dikmekle ideoloji olmuyor.
ben her gördüğümde utanıyorum. yabancı biri geldiğinde düşünsene, bu ne atatürk heykeli.
e bunlar ne gecekondular..
atatürk bunları mı yaptı?
bunları mı hedefledi?

Samsuna gitti ya makara açmaya, gerçi var bi tane yemiştim ;)
Samsun göztermelik yha paşa paşa İstanbulda çekiyorlar..

Sapanca da çekiliyormuş netten baktım.. Samsun olmadığı çok belli zaten.. Hele bu bölümde patronla çay içiyorlardı ya arkada da çağlayan hayatımda öyle bir yer görmedim Samsunda gülmekten öldük evdekilerle izlerken :)

Nicegirl sen aslen doğuluyum fln dememişmiydin?
Benimkiyle aynı şehir çıkcan die bakıyorum, Mardinli misin aslen?

canım şehrin girişinde bir atatürk heykeli var. çok büyük. ve çevresinde ne var biliyor musun?
yüzlerce gecekondu...
atatürk heykeli dikmek saygı değer değil mi?
peki gecekonduda yaşayan insanlara tek göz de olsa bir ev vermek?
atatürk heykelinin maliyetini buna yatırmak?

ama yok...
atatürke saygı duyan insan böyle bir durumda atatürkün de yapacağı gibi o insanlara yardım ederdi. heykel dikmekle ideoloji olmuyor.
ben her gördüğümde utanıyorum. yabancı biri geldiğinde düşünsene, bu ne atatürk heykeli.
e bunlar ne gecekondular..
atatürk bunları mı yaptı?
bunları mı hedefledi?
CHP belediyesi herkesin oyundan emin olduğu için yatıyor çünkü :)

adam memleketine çalışıyor
izmirin devlet desteği yok ama birde burdan kaybediyoruz biz :50:

hayatım devlet desteği olmadan da yollar yapılabilir :) hepsi maaşından bir ay kesinti yapsa bu kadar küfür yemezler. kendi yapamadıklarını hemen devlete atmamalı kimse.
devlet desteği falan istedikleri de yok ki ayrıca..
sen hiç yollar alt yapı doğalgaz için chpnin hükümetle görüşme yaptığını duydun mu...
ben duymadım. varsa yoksa kürt sorunu. varsa yoksa tayyip ne yapmış.

CHP belediyesi herkesin oyundan emin olduğu için yatıyor çünkü :)

%36 akp aldı ama, yakında kale düşecek böyle yaparlarsa.. az bir çalışın be kardeşim. izmirde dükkanlar bile akam 6 da kapalı.
nasıl bir şeydir bu. sen belediysin destekle, ticaret odasıyla görüş, vardiyalı çalışma koy, iş imkanı yarat bari.. ne bileyim izmire acıyorum.
böyle güzel bir yer böylesine boş bırakılsın.
böylesine sorunlu bir şehir haline gelsin.

%36 akp aldı ama, yakında kale düşecek böyle yaparlarsa.. az bir çalışın be kardeşim. izmirde dükkanlar bile akam 6 da kapalı.
nasıl bir şeydir bu. sen belediysin destekle, ticaret odasıyla görüş, vardiyalı çalışma koy, iş imkanı yarat bari.. ne bileyim izmire acıyorum.
böyle güzel bir yer böylesine boş bırakılsın.
böylesine sorunlu bir şehir haline gelsin.

Chp ile birlikte o da çöküyor maleseff

kızlar ben kaçarrrr iyi geceler tatlı rüyalar hepinize :54::54:

Back
X