• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

Destur var mıı :52:
ya şu geyik topiklerine bi mesaj yazıyorum
tamam burda takılcam diyorum
sonra bişey oluyo, kopuyorum muhabbetten
şimdi de nişan alışverişi muhabbetlerine girmişsiniz, dalamıyorum muhabbete
ama bir akşam katılacam size
inşallah

sabah erken kalkmam lazım cessair
erkenden yattım
dönüp dururken yatakta
acaip depresyona girdim taa 4 yıl öncesine gittim abovvv
onu düşünmeyi bırakıyorum, yemekler geliyo aklıma
onlar daha çok uykumu kaçırıyor
yarın alışveriş yapabilirim onu düşüneyim diyorum
annemler ev almışlar, elde yok avuçta yok nasıl aldılar bilmiyorum
alışveriş de yapamıycam yani
Prense mail attım dün, hala görmedi maili
az önce tatlı yedim bayagı :ssz: uff hıncımı yemek yiyerek çıkarıyorum
çok kötüyüm cessair ya

canım bak ben senden küçüğümdür belki ama şu huyların bana benziyor sanki :)
gel sarılayım kıyamam öyle üzme kendini. hayırlısını dile canım benim..
yalnızlık zor biliyorum. ben şu an nişanlımla ayrılsam tam bir enkaz olurum.

aynı evde saatlerini, günlerini, aylarını, yıllarını geçirmek insanı bağımlı yapıyor. yalnızlığa az da olsa alıştıysan ve o doğru insan değilse dayanmaya devam et.

insanın aklına ne geliyorsa şu yastığa başını koyduğunda geliyor zaten. bugün ne yaptım kızlar anlatayım mı ? :)

sıyırdım sandım, taksiciler bile öyle sandılar sanırım...

Ne kadar ilginç.. Birbirlerine seslenirlerken çok eğlenceli oluyordur,veya aile ortamında :1: Yarın dükkanı kapatınca abime gideceğim,sorayım bakalım.. Tanıyorsa oradan seni bulurum ben bağlantı kurarım :27:

Ya sorma çok tatlı anıları oluyo Deryalar karışıyo baya :16: Sesleniyoruz ya, ya ikiside bakıyo yada ikiside bakmıyo ama eğlenceli :1:

Gemlikte büyümüşler tanışıyo olma ihtimalleri yüksek :1: Yarın sorbakalım merak ettim bende :)

Kızlar benim uyku vaktim geldi,kardeşimi de uyutmadım bir türlü. "Abla ben bir genç kızım,uyumam gerekiyor" diyor. Ne alakaysa :52:
Çok konuştum bugün,bıkmışsınızdır benden :1: Ama yarın tekrar uğrayabilirim:27: İyi geceler,huzurlu geceler hepinize.. Güzel sohbetiniz için de çok teşekkürler efennimmm :29:

Kızlar benim uyku vaktim geldi,kardeşimi de uyutmadım bir türlü. "Abla ben bir genç kızım,uyumam gerekiyor" diyor. Ne alakaysa :52:
Çok konuştum bugün,bıkmışsınızdır benden :1: Ama yarın tekrar uğrayabilirim:27: İyi geceler,huzurlu geceler hepinize.. Güzel sohbetiniz için de çok teşekkürler efennimmm :29:

İyi gecelerr biz teşekkür ederiz güzel sohbetin içinn :)

Yarın yine gel arayı açmaa :3::3:

Cessair ve renkli hayatı, her gece bizlerle :52:
Anlat kanka gene naaptın

okula gittim sınava girmeye, yanımda da nişanlım. sanırısın ilkokuldayız da beni okula bırakıyor. halbuki ben istiyorum bırakmasını :)))
dedim sen karşıda internet cafede bekle ben sınavdan erken çıkarım.
çıktım sınavdan gittim yanına. dedik bir çay içelim şurda.
oturduk o sırada arkadaşım aradı.
arkadaşıma olayları anlatırken farketmeden bizim nişanlımla aramızda konuştuğumuz bazı şeyleri söyleyivermişim. :S
dedikodu erkeğin yanında yapılmaz kızlar ben bunu anladım.
sonra kapattım telefonu baktım benimki bir surat bir surat. ne oldu dedim. bakıyor yüzümden aşağı.
dank etti sonunda.

aşkım farketmemiştim falan derken yürü eve dedi.
eve yürüyoruz ama ne elimi tutuyor ne yüzüme bakıyor köpürdü.
bir çay koyayım devam ediyorum kızlar :)

cilt guzelligini dusunuyodur :34: bekleriz tatlim, iyi geceler :16:

yolda tabii ağzım durmaz benim,
böyle yapma farketmeden dedim sonra düşününce farkettim dedim.
git eve ben gezip gelirim dedi.
ne gitmesi, nereye kaçıyorsun dediğim gibi sokak ortasında yürü eve sen diye sesini yükseltti. tam bağırma değil de yükselti o koca sesi.
dedim gitmiyorum sende eve geleceksin dışarıda rezil etme bizi ben daha çok bağırırım dedim.
eve yürümeye başladı önden önden. bak yine sinir oldum hatırlayınca.
eve geldik, sırnaşıyorum yok, aşkım diyorum canım diyorum, acıktın mı diyorum (ki en can alıcı nokta buydu) cevap yok.

eeeeööööhhh dedim artık. iyi madem ben gidiyorum.
ama biraz da zorlama ağlatıyorum kendimi. indim aşağı. aaa arkamdan gelmiyor. apartmanın önüne oturdum sigara içiyorum. adam gelmedi iyi mi. facebooka girdim hemen klasik küslük mesajlaşmalarımız...
tek taraflı ama. ben yaıyorum da yazıyorum. gideceğim beni sokaklarda ağlatıyorsun diye.
halbuki o an ne planlar ne planlar.
en can alıcı yerlerden vuruyorum, aşk sevgi allah ne verdiyse.
adam gelmediği gibi ben bir de mal gibi kaldım dışarda. gururumdan da dönemiyorum.
yoldan gelen geçenler de bakıyor öyle.

en son artık zili çaldım tıpış tıpış eve. ama başka planlarla. hiç konuşmadım gittim odaya güya valiz yapıyorum. şişkin olsun diye montumu soktum sanki temelli gidiyor gibi :))

ne gitmesi, nereye kaçıyorsun dediğim gibi sokak ortasında yürü eve sen diye sesini yükseltti. tam bağırma değil de yükselti o koca sesi.
dedim gitmiyorum sende eve geleceksin dışarıda rezil etme bizi ben daha çok bağırırım dedim.
eve geldik, sırnaşıyorum yok, aşkım diyorum canım diyorum, acıktın mı diyorum (ki en can alıcı nokta buydu) cevap yok.

ama biraz da zorlama ağlatıyorum kendimi. indim aşağı. aaa arkamdan gelmiyor. apartmanın önüne oturdum sigara içiyorum. adam gelmedi iyi mi. facebooka girdim hemen klasik küslük mesajlaşmalarımız...
tek taraflı ama. ben yaıyorum da yazıyorum. gideceğim beni sokaklarda ağlatıyorsun diye.
adam gelmediği gibi ben bir de mal gibi kaldım dışarda. gururumdan da dönemiyorum.

en son artık zili çaldım tıpış tıpış eve. ama başka planlarla. hiç konuşmadım gittim odaya güya valiz yapıyorum. şişkin olsun diye montumu soktum sanki temelli gidiyor gibi :))

:52::52::52::52:

Offf anahtarını alsaydın bariii :52::52::52::52:

aldım valizi hoşçakal madem, yüzüme bakmayacaksan dedim. ama bu sefer gerçekten sinirlendim. bu adamın nazı bitmiyor kızlar. ben hiç küs duramam. bıraksan adam öyle oturacak...

çıktım kapıdan. yok artık hala gelmiyor. yine apartmanın önündeyim. bu sefer koyverdim, evden de çıkmış bulundum ağlaya ağlaya gidiyorum yolda. taksilerin oraya gidiyorum.
ama çok üzüldüm arkamdan gelmiyor diye. durdum taksinin yanında bnicem artık. ne halt yemeye nereye gidiyorsam.

bir baktım tuttu beni sen çok oldun eve gidiyoruz diye.
düşündüm olmadı mantıklı bir valiz yaparım gideyim diye.
o kadar gerginim ki bir de bu düğün olaylarına, aşırı güçsüz hissettim o an. eve gidip yatayım günlerce uyuyayım istedim.
nasıl bir depresiflik geldiyse üstüme.
kedi gibi peşinden yürüdüm.
evde barıştık.

yani evlenecez falan ama sorusuz insan da yok ilişki de yok kızlar. hayırlısıysa olsun diyorum ama her ilişkide gel git oluyor illaki. öğüt vermek değil de demek istediğim olmuyor diye üzülmeyin, ilişkisi olan da beylik yaşamıyor yani. bazıları istisna tabii..

Back
X