• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

yolda tabii ağzım durmaz benim,
böyle yapma farketmeden dedim sonra düşününce farkettim dedim.
git eve ben gezip gelirim dedi.
ne gitmesi, nereye kaçıyorsun dediğim gibi sokak ortasında yürü eve sen diye sesini yükseltti. tam bağırma değil de yükselti o koca sesi.
dedim gitmiyorum sende eve geleceksin dışarıda rezil etme bizi ben daha çok bağırırım dedim.
eve yürümeye başladı önden önden. bak yine sinir oldum hatırlayınca.
eve geldik, sırnaşıyorum yok, aşkım diyorum canım diyorum, acıktın mı diyorum (ki en can alıcı nokta buydu) cevap yok.

eeeeööööhhh dedim artık. iyi madem ben gidiyorum.
ama biraz da zorlama ağlatıyorum kendimi. indim aşağı. aaa arkamdan gelmiyor. apartmanın önüne oturdum sigara içiyorum. adam gelmedi iyi mi. facebooka girdim hemen klasik küslük mesajlaşmalarımız...
tek taraflı ama. ben yaıyorum da yazıyorum. gideceğim beni sokaklarda ağlatıyorsun diye.
halbuki o an ne planlar ne planlar.
en can alıcı yerlerden vuruyorum, aşk sevgi allah ne verdiyse.
adam gelmediği gibi ben bir de mal gibi kaldım dışarda. gururumdan da dönemiyorum.
yoldan gelen geçenler de bakıyor öyle.

en son artık zili çaldım tıpış tıpış eve. ama başka planlarla. hiç konuşmadım gittim odaya güya valiz yapıyorum. şişkin olsun diye montumu soktum sanki temelli gidiyor gibi :))
Takipteyim:)) anlatim tarzin cok guzl diger konunuda okumustum.. edebiyat falan mi okuyorsun...

aldım valizi hoşçakal madem, yüzüme bakmayacaksan dedim. ama bu sefer gerçekten sinirlendim. bu adamın nazı bitmiyor kızlar. ben hiç küs duramam. bıraksan adam öyle oturacak...

çıktım kapıdan. yok artık hala gelmiyor. yine apartmanın önündeyim. bu sefer koyverdim, evden de çıkmış bulundum ağlaya ağlaya gidiyorum yolda. taksilerin oraya gidiyorum.
ama çok üzüldüm arkamdan gelmiyor diye. durdum taksinin yanında bnicem artık. ne halt yemeye nereye gidiyorsam.

bir baktım tuttu beni sen çok oldun eve gidiyoruz diye.
düşündüm olmadı mantıklı bir valiz yaparım gideyim diye.
o kadar gerginim ki bir de bu düğün olaylarına, aşırı güçsüz hissettim o an. eve gidip yatayım günlerce uyuyayım istedim.
nasıl bir depresiflik geldiyse üstüme.
kedi gibi peşinden yürüdüm.
evde barıştık.

yani evlenecez falan ama sorusuz insan da yok ilişki de yok kızlar. hayırlısıysa olsun diyorum ama her ilişkide gel git oluyor illaki. öğüt vermek değil de demek istediğim olmuyor diye üzülmeyin, ilişkisi olan da beylik yaşamıyor yani. bazıları istisna tabii..

kimmiş o istisna ??

Yahu cesaair bu terktmeleri birakin yav.. en ufak kavgada gidilirmi oyle.. bir sure sonr etkisi de klmaz biktirir valla aman dikkat. Bir dost:34:

Son düzenleme:
Güzel soruu :) Cvp alalım canımm :1:

bazıları oluyor, ya dışarıdan mükemmeller yada gerçekten öyleler bilemiyorum :))
ben uzun süre kavga etmeyince sıkılıyorum zaten. arada bir atraksiyon canlılık getiriyor. pudingler tatlı oluyor :)))))

Yahu cesaair bu yerktmeleri birakin yav.. en ufak kavgada gidilirmi oyle.. bir sur sonr erkii de klmaz biktirir valla aman dikkat. Bir dost:34:

blöf yapayım dedim elimde patladı :)))
ben dur faln der sanmıştım yahu bir daha blöf yapmaya yemez hiçbir yanım :)))
çok ciddi durum olmadıkça ı ıh :))

bazıları oluyor, ya dışarıdan mükemmeller yada gerçekten öyleler bilemiyorum :))
ben uzun süre kavga etmeyince sıkılıyorum zaten. arada bir atraksiyon canlılık getiriyor. pudingler tatlı oluyor :)))))

ben de sIkIlIyorum, eski uzun sureli iliskim oyleydi hersey super ama çok sIkIcI en son ayrildim rahatladim
o kadar iyi olmasini ikizler olmasina mi borçluydum bilmiyorum ama çok ilimli biriydi

neyse.....

sen dün nerdeydin bacım de hele tek göz yazıyorum bak :43:

Kıyamam sana bacımm :) İlk geldiğimde ima ettiğim şeyler olmadı buarada hazır yeri gelmişken söliyimm :1::1:

Eşim pc'deydi Laptopunda tuşları bozuldu geçen hafta hala da götürücezde tamir olucak :27::27:

Neyse hal böle olunca gelemedim bende içim içimi yiye yiye uyudumm :43::43:

blöf yapayım dedim elimde patladı :)))
ben dur faln der sanmıştım yahu bir daha blöf yapmaya yemez hiçbir yanım :)))
çok ciddi durum olmadıkça ı ıh :))

Tatlım sen yanlış zamanda blöf yapmışsın :1::1:

Hem suçlu hem güçlüsün yanii :1::1: gururlu adam yemez tabi o blöfü

Bi daha ki sefere daha dikkatli ol canımm :1::1:

Kıyamam sana bacımm :) İlk geldiğimde ima ettiğim şeyler olmadı buarada hazır yeri gelmişken söliyimm :1::1:

Eşim pc'deydi Laptopunda tuşları bozuldu geçen hafta hala da götürücezde tamir olucak :27::27:

Neyse hal böle olunca gelemedim bende içim içimi yiye yiye uyudumm :43::43:

bir tabir var tam bunun cevabı ama ben o cevabı vermiycem.... :52:

kızlar bugünlük ben yatıyorum, sizsiz tek günüm geçmiyor, ne güzel arkadaş olduk değil mi:))
derdimi de anlattım rahatladım, destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.. :)
öpüyorum hepinizi :16: :54:

Back
X