• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

canım zaten saygılı bir şekilde tartışanda banlanıyor küfreden de. yani onu geçtim, şu kural var ya biri size satışıyorsa kib yapın diye. o kişi imalı sözler kullanıyor diyelim ki.
e imalı sözünü kiblesen bir şey olmayacak. kibledin ve cevap vermediğinle kalacaksın yani.
cevap verirsen de ister güzel dille anlat ister hakaret et yine ban olacak.
bana sorarsan hiç tartışmamak en iyisi tabiiki ama insanız, robot değiliz. oluyor öyle şeyler..

evet senin söyledigin başlı başına bir sorun
zekanı konuşturacaksın bi laf edeceksin tüm aptallar susacak
ama ban yememek için susuyorsun
Kib yapıosun karşılıgında ceza verdik vermedik bişey demiyorlar
ben sizi mi takip edecem arkadaşım
mesela bir kere ban yedik bir kızla, ikimiz de şaşkındık çünkü tartışmıyorduk fikirlerimiz farklıydı sadece
uslubumuz kötü değildi ve uzun bir döngüye girmemiştik ben zaten son mesajımı yazmıştım daha fazla üstelemiycektim
ama yedik işte. Sebebini de yukarda söyledim, avatarım yok, tanınmıyorum, bazı insanların eteklerinde canım canım diye dolaşmıyorum
kib yemedigim halde ceza almıştım çünkü Mune'un arkadaşına laf söylemiştim

Ama ben artık takmıyorum. Takmadıklarım üyeler değil, adaleti yerine getiremeyen yöneticiler.

Farkındayım işte bu yüzden bi yandan istiyorum diğer yandan hiç bulaşmayayım diyorum..
Çok fazla çabalamam gerekecek.. Ama ben gerçekten mesafeden kaynaklandığını düşünüyorum.. Yanyanayken o bi bakışımdan bile anlardı ne demek istediğimi.. Benide hiç kırmaz üzmezdi.. Ama görüşmedikçe uzadı mevzular..
Hayatımda olmasa da oluyor-du ama bi süre sonra bende arasın istiyorum.. Hastalıklı bir ilişkiye döndü bu sanırım.. :1: Hiçte sevmezdim başkalarının başına gelince nasıl vazgeçemiyorlar derdim demeseymişim iyiymiş.. :27:

bende birine bir laf edeyim başıma gelir. artık hiçbir şeyi garipsememeye çalışıyorum.
hastalıklı ilişki değil de dediğin gibi göremedikçe zorlaşıyor. yüzyüze olsan hemen halledeceğin şey uzakta yük oluyor. bakmışsın günler, aylar geçmiş. herkes kendi hayat telaşına düşmüş, sorun hallolmamış.
yeterince kavga etmek bile önemli.
uzakta olduğu zaman insan bazı şeyleri de söylemeye çekiniyor. telefonda yanlış cümle kurabilirsin, o da onu takar ve açıklayamazsında. yüz yüze olunca anlaşılıyor ama. kavga edip rahatlıyorsun bir de.

bende birine bir laf edeyim başıma gelir. artık hiçbir şeyi garipsememeye çalışıyorum.
hastalıklı ilişki değil de dediğin gibi göremedikçe zorlaşıyor. yüzyüze olsan hemen halledeceğin şey uzakta yük oluyor. bakmışsın günler, aylar geçmiş. herkes kendi hayat telaşına düşmüş, sorun hallolmamış.
yeterince kavga etmek bile önemli.
uzakta olduğu zaman insan bazı şeyleri de söylemeye çekiniyor. telefonda yanlış cümle kurabilirsin, o da onu takar ve açıklayamazsında. yüz yüze olunca anlaşılıyor ama. kavga edip rahatlıyorsun bir de.

Aynen öyle :)
Biz aynı şehirdeyken en fazla 1 saat sürerdi kavgalarımız.. E sonuçta yanyanasın uzatmak istemiyorsun..
Neyse bi süre sessiz kalayım en iyisi dediğin gibi bakalım ne olacak..

evet senin söyledigin başlı başına bir sorun
zekanı konuşturacaksın bi laf edeceksin tüm aptallar susacak
ama ban yememek için susuyorsun
Kib yapıosun karşılıgında ceza verdik vermedik bişey demiyorlar
ben sizi mi takip edecem arkadaşım
mesela bir kere ban yedik bir kızla, ikimiz de şaşkındık çünkü tartışmıyorduk fikirlerimiz farklıydı sadece
uslubumuz kötü değildi ve uzun bir döngüye girmemiştik ben zaten son mesajımı yazmıştım daha fazla üstelemiycektim
ama yedik işte. Sebebini de yukarda söyledim, avatarım yok, tanınmıyorum, bazı insanların eteklerinde canım canım diye dolaşmıyorum
kib yemedigim halde ceza almıştım çünkü Mune'un arkadaşına laf söylemiştim

Ama ben artık takmıyorum. Takmadıklarım üyeler değil, adaleti yerine getiremeyen yöneticiler.

benim de aynı şey başıma geldi. hakaret yoktu mesajlarda gayet saygılıydık. baktım ban yemişiz :)
ben zaten bir ceza daha bekliyorum dün tartıştım diye.
yine hakaret falan yok ama ikili diyalog vardı. bundan ben ceza alırım, ana bacı saygısızca yorum yapanlar, seviyesizce konuşanlar fink atar :))

Cümlenin içinde aptal geçti diye kk'ya yakışmayan usluptan ban yerim şimdi
Mantık(sızlık)'a bakar mısınız ?
Kimseye yönelik söylemesem bile bu şekilde 2 kez ban yedim, bu da 3. sü olacak.

Mune ve Kazen den başka yetkili yok biliyorsunuz cezalarla ilgilenen.Her şikayetin sahibine şikayetinize ceza verdik demeleri mümkünmü sizce:)Ki verilen cezaları biz göremiyoruz.

benim de aynı şey başıma geldi. hakaret yoktu mesajlarda gayet saygılıydık. baktım ban yemişiz :)
ben zaten bir ceza daha bekliyorum dün tartıştım diye.
yine hakaret falan yok ama ikili diyalog vardı. bundan ben ceza alırım, ana bacı saygısızca yorum yapanlar, seviyesizce konuşanlar fink atar :))

ehhhehe eh yani sizi de banlarlarsa yere yatar gülerim
dikkat edin kimsenin himayesinde değilsiniz size de bişey olabilir

Aynen öyle :)
Biz aynı şehirdeyken en fazla 1 saat sürerdi kavgalarımız.. E sonuçta yanyanasın uzatmak istemiyorsun..
Neyse bi süre sessiz kalayım en iyisi dediğin gibi bakalım ne olacak..

ya şimdi seni etkilemek istemiyorum canım ama bir söz yapmak çok da zor değil. kızdım şimdi. belli ki sen anlayışlısın. anlatımın da öyle alevli değilsin.
zamanla mücadele ederse, sen söylemeden bir şeyler için çabalar ve masaya yumruğunu vurursa tamamdır :)

bence bu işin sonunda bakacak senin beklentin belli, gelecek tıpış tıpış. net bir teklifle tabii :)

Mune ve Kazen den başka yetkili yok biliyorsunuz cezalarla ilgilenen.Her şikayetin sahibine şikayetinize ceza verdik demeleri mümkünmü sizce:)Ki verilen cezaları biz göremiyoruz.
Tek tek ceza veriyorlarsa, tek tek KİB sahiplerine cevap da verebilirler. Çok farklı gelmedi iki durum bana.

daha fazla yöneticiyle bu problem çözülebilir...
şimdi bende iki kişinin 100 sayfa konuyu okuyup derdi anlamalarını beklemiyorum ama durum değişmezse böyle karışıklıklar artacak..

Alınan cezalar özel mesaj ve mail olarak gelmiyormu peki?

alınan ceza kişiye gidiyor ancak bizim kendi şikayet ettiğimiz yazı hakkında bir bildirim gelmiyor. yani kib yapıyoruz ama görülüyor mu, değerlendirilmiş mi, sonuç ne bilmiyoruz.

Alınan cezalar özel mesaj ve mail olarak gelmiyormu peki?
Anlamadım.
Ceza aldıgım zaman hangi mesajıma aldıgımı Mune özel mesajla atmış oluyor. Kazen bir sebep belirtmeksizin ceza vermişti.
Benim demek istedigim KİB butonu bu kadar önerilirken karşılık verilmemesi. Elimizi açıp yöneticiye havale ediyoruz üyeleri, yönetici duanı kabul ettim veya etmedim demiyor ama. Ya haksızsın diyerek dönülse bile bir tepki aldık diyip sevinecek haldeyiz.

Son düzenleme:
Bir de mesela ben geçen crn diye birini kibledim
sonra kız ile arkadaş olduk :1:
şimdi benim kib'im geçerli olsa kız ban yiyecek, onu iptal etmek istiyorum
ama benim kibim uçsuz bucaksız denizlerde kaybolmuş olabiliiiir

Bir de mesela ben geçen crn diye birini kibledim
sonra kız ile arkadaş olduk :1:
şimdi benim kib'im geçerli olsa kız ban yiyecek, onu iptal etmek istiyorum
ama benim kibim uçsuz bucaksız denizlerde kaybolmuş olabiliiiir

canım sonradan iyi anlaşsan bile o an seni rahatsız etmiş ve foruma uygun olmadığını düşünmüşsün mesajın.
bu değerlendirilir. sonradan iyi anlaşma sebebiyle iptal etme olsa sanırım kib pek işe yaramaz. reelde de birçok kişiyle tartışıp barışıyoruz ama bu tartışmanın olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve o durumdan rahatsız olduğun anı.

hiç yoksa şu alıntı yapıldığında bildirim gelse fena olmayacak yahu. hadi kib bir yere kadar ama ben hangi konuya yazdığımı takip etmekten vazgeçtim. ki uzun süredir üye olanları düşünemiyorum.
abone de olmak konuya, konuda benim yazdığıma cevap geldiğini belirtmiyor ki. yine açıp sayfa sayfa bakmam gerekiyor, fark yok.

merhaba hanımlar
e sizde tartışmışsınız dün gece
benim anladığım emcik pilavı lafını bana söylemişti
ben de çıktım sıkmayım kimseyi diye

kocamla küstük ben bütün eşyalarımı bavullara doldurdum
dolaplar bomboş
çokta eşyam varmış 3 bavula sığmayınca anladım
ama burda anlatmıcam :)

hmmmm:44::44:....

bu site türkiyede şu an alexaya göre 104. sırada.
bu şekilde bildirim gelmemesi ve kiblerin geri dönüşle bildirilmemesi bir eksiklik bence. bu kadar tercih edilen, tık alan bir sitenin bizim tercihimiz bu demesi ilginç.

inan birkaç fazladan ofis açıp bütün gün boyunca kişi çalıştırabilecek gelire sahiptir site :)

kiblerin geri dönüşünün olmaması ayrıca ikayet konusunda bizi eğitmiyor. yani geri bildirim olsa diyeceğiz ki, evet demek ki bu aykırıymış, yada bu değilmiş bu tür durumları şikayet etmem.

buna cevap olarak da kurallarda açıkça belirtilmiş diyecekler.
kurallar düzenleyici olabilir ama uygulamada pratik de önemlidir.

hakimlerin bile karar yetkisi oluyor, kanun dışı meselelerde kendi yargılarınca karar veriyorlar, yada önceden olmuş örnek davaya bakıyorlar.
ben şu an her gördüğüm polemiği şikayet etsem bilmem kaç şikayetim olmuştu.

şikayet etmiyorum artık. çünkü benim şikayetimin şikayete uygun olup olmadığını bilemiyorum.

bir örnek daha vereyim x kişisi şöyle bir konu yazmış olsun;

kayınvalidemle tartıştık, kendisi çok çılgın bir aptaldır. beni mahvediyor, yardım edin kızlarr

biz de cevap verelim;

1.yorum. manyak kadın deli midir nedir, nedir bu kaynanalardan çektiğimiz yaaa,

2. yorum: tatlım ama unutma kişi kendinden bilir işi.

bu kişi kayınvalidesine hakareti şikayet etmiyor.
ikinci mesajı kendine yönelik hakaret olarak algılıyor çünkü kv sine hakaret etmişti. 2.yorumun sahibi ona hakaret etmiş oluyor yani.

bu durumda 1. yorum ceza almıyor, 2. yorum şaaaaaaaak ban.

bunu şikayet eden bir başkası olsa da zaten hakarete mi giriyor, espri gibi mi, şikayet etmeye değer mi bilmiyor. şikayetinin sonucunu da bilmiyor.

Back
X