• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

tipik ıssız adam tripleri işte. canı sıkkınken sana sığınıyo düzelince yoluna bakıyo. yani seni sığınacağı liman gibi görüyo biraz. bi adamın sığınacağı liman değil yüzdüğü deniz olmak gerek. yok öyle yağma. yani çok aşığım yola sokmak için uğrasırım buna gücüm var dersen bilemem canım ama bu adam seni gerçekten sevseydi senden habersiz bir gününün geçmesi imkansız

Haklısın canım..
Bir kere ipleri koparmıştım belkide o gücü bulmam gerekiyor yine..

Zamana bıraktım ve dünden beri bir mesaj bile atmadı :)
Bu adam böyle işte arada gelir kendini hatırlatır iltifatlar eder,zannedersin ki "akıllanıyor galiba" sonra pat kaybolur..
Dün telefonda sesin çok iyi geldi, kendimi uzun zamandır böyle iyi hissetmemiştim dedi ama şimdi noldu? Gerçekten anlamıyorum..

bu adam neden istikrarlı olmuyor da bunca zamana yazık ediyor anlamıyrum canım.
değişik hallerde. ama seni oyalama hakkı da yok ki... böyle oldukça sürüncemede ilişki.. acaba net bir şekilde bunu söylesen ???

bu adam neden istikrarlı olmuyor da bunca zamana yazık ediyor anlamıyrum canım.
değişik hallerde. ama seni oyalama hakkı da yok ki... böyle oldukça sürüncemede ilişki.. acaba net bir şekilde bunu söylesen ???

Bugün mesaj attı konuştuk bana diyorki ben sensiz olamicam sanırım bende dedim bu böyle olmaz x kusura bakma nasıl olur peki diyor..
Bende anlattım derdimi net bi şekilde söyledim sende aynı şeyi yazmışsın bende netliği severim çünkü..
Oda diyorki biz bayadır uzağız eskiyi yakalamak için zaman vermiyosun bana,önce biraz bekle kendimizi toparlayalım daha güzel olur diyor bende dedim 2 ay oldu sen barışmak istediğini söyledin ama icraat yok sanki 2 saat önce küsmüşüz gibi davranıyorsun hem kaç ay yazmamışım etmemişim sana nasıl zaman vermiyormuşum dedim belkide ayrılığı hiç kabullenemediğimden dedi bende ayrılığı kabullenemeyen görüşmemeye bu kadar dayanamazdı dedim.. oda haklısın dedi bende ben barışmak istiyor muyum ondan bile emin değilim sense çok fazla rahatsın bu konuda.. ayrıca ben çok sabırlıymışım bunu öğrendim sayende.. bi gün senin aklın başına gelicek ve faaliyete geçiceksin ama o gün benden karşılık alır mısın bilmiyorum dedim.. oda sevgim bitmiyor ama i.g. yazmış.. yani bitmesini istiyor ama bitmiyor hey Allahım ya..

Bugün mesaj attı konuştuk bana diyorki ben sensiz olamicam sanırım bende dedim bu böyle olmaz x kusura bakma nasıl olur peki diyor..
Bende anlattım derdimi net bi şekilde söyledim sende aynı şeyi yazmışsın bende netliği severim çünkü..
Oda diyorki biz bayadır uzağız eskiyi yakalamak için zaman vermiyosun bana,önce biraz bekle kendimizi toparlayalım daha güzel olur diyor bende dedim 2 ay oldu sen barışmak istediğini söyledin ama icraat yok sanki 2 saat önce küsmüşüz gibi davranıyorsun hem kaç ay yazmamışım etmemişim sana nasıl zaman vermiyormuşum dedim belkide ayrılığı hiç kabullenemediğimden dedi bende ayrılığı kabullenemeyen görüşmemeye bu kadar dayanamazdı dedim.. oda haklısın dedi bende ben barışmak istiyor muyum ondan bile emin değilim sense çok fazla rahatsın bu konuda.. ayrıca ben çok sabırlıymışım bunu öğrendim sayende.. bi gün senin aklın başına gelicek ve faaliyete geçiceksin ama o gün benden karşılık alır mısın bilmiyorum dedim.. oda sevgim bitmiyor ama i.g. yazmış.. yani bitmesini istiyor ama bitmiyor hey Allahım ya..

bu kadar net konuştun üstüne rahatlığını kabul etti, hala faaliyete geçmekle de ilgilenmiyor. kuzum siz zaten uzun süredir tanışmıyor musunuz ? adam zaten işi yok diye yapamıyordu sözü, sen öyle istediğin için işi olsun diye belki de. ama burada önemli olan,
onun bu kararı vermiş olmasıydı.yani ciddileştirmek adına istek vardı ama engeller de vardı. eh engel kalktı, bunu sana söyledi,

şimdi ne zoruna deneme süreci gibi bir şey istiyor. bu kadar geri vitese o yolda ilerlenmez ki canım. ben hiç beğenmedim bu tavrını. senin yerine sinir oldum.
daha net ne diyeceksin ki.
aklı önceden karışık değildi, işi yokken bile söz yapalım diyordu. şimdi işi de varken mi karıştı aklı, zaman istemek aklına geldi??

canım seni üzmeyi hiç istemem ama hissettiğim seyi söylemek istiyorum. bana baska bri var gibi geldi. yani su an bir sevgilisi vardır anlamında değil, bu adamın kalbinde, aklında baska biri var. bu net olamama durumu sadece bu yüzden olur. ben de onura karsı net değilim konumu okuduysan blirsin az çok olayları ama adam beni aldattı, yani buna yeltendi ben o yüzden net değiilim. sizde böyle bi durum olmamış nedir bu kendini naza cekmeler? kadın yapsa anlarım da bi adam öyle naz yapıyosa seni yedeğe alıyor demektir.

su an aklındaki diğer kisiyle durum netlik kazanmamış belli ki, olmayacak zannettiğinde sana geliyor, ondan bir ışık gördüğünde ona kosuyor ve seni 2. plana atıyor. bi adam ne serden ne yardan vazgecemiyorsa bi düşünüceksin. hep söylüyorum kızlara, sen bu ilgisizliği hakediyor musun bu mu layığın? ona yazdığın mesajlardan ben bile seni tanımadığım halde çok net söyleyebilyorum ki; bu kız bu adam ne yaparsa yapsın onu bekleyip, döndüğünde kabul etmeye hazır.

benim de boşluğa düştüğüm zamanlarda aşk acısı cektiğim zamanlarda bana olan askından emin olduğum insanlara sığındığım oldu Allah affetsin. eski sevgili ya da hali hazırda platonik askından emin olduğum baska herhangi birileri. insan aşk acısı cektiğinde özgüven problemi yasıyor, istenmiyor muyum, benim neyim eksik, güzel mi bulmuyor? gibi sorular kafada dönmeye başlayınca, aşkından emin olduğun insanlar devreye giriyor, o soruların cevabı hep olumlu cünkü onlarda, güzel seyler duymak için, eksilen egoyu tamamlamak için, asla gitmeyecek birilerine ihtiyac duyduğumuz için sığınıyoruz onlara.

sen o sığınılan kadınlardan olma. ben bu belirsizlikten yoruldum ve cok sıkıldım. denedik ve olmadı o yüzden üzgünüm artık kendi yoluma gidiyorum de.

ne kaybedersin? asıl bekledikce kendinden veriyosun, eksiliyosun. bunu de. gercekten gidemiyorsa yine gidemeyecektir. giderse de bırak gitsin. senin için mücadele etmeyen adam ilerde bi gün seni çok uzak yollarda yalnız bırakacak ve sen geri dönüş yolunu bulamayıp kaybolucaksın.

biraz cesur ol, kendine güven.

Son düzenleyen: Moderatör:
avsun senin gelişmeler nasıl canım? en son mangala gittiniz nasıl geçti ::))
meraklı ben :)

Zamana bıraktım ve dünden beri bir mesaj bile atmadı :)
Bu adam böyle işte arada gelir kendini hatırlatır iltifatlar eder,zannedersin ki "akıllanıyor galiba" sonra pat kaybolur..
Dün telefonda sesin çok iyi geldi, kendimi uzun zamandır böyle iyi hissetmemiştim dedi ama şimdi noldu? Gerçekten anlamıyorum..

tipik ıssız adam tripleri işte. canı sıkkınken sana sığınıyo düzelince yoluna bakıyo. yani seni sığınacağı liman gibi görüyo biraz. bi adamın sığınacağı liman değil yüzdüğü deniz olmak gerek. yok öyle yağma. yani çok aşığım yola sokmak için uğrasırım buna gücüm var dersen bilemem canım ama bu adam seni gerçekten sevseydi senden habersiz bir gününün geçmesi imkansız

böylesi de ilginç.. ne denir şimdi bu adama bilemedim
mrs baya keskin bir açıklama yapmış
hani insanın aklına geliyor ne yalan söliyim ama
hala komplekslerinin üstesinden gelememiş de olabilir
burcu neydi sevgilinin

eşin işini biliyormuş tabii ki cayenne canım :16: güle güle kullan şimdidien. mangaldan sonraki gelişmeleri de yaz mutlaka:)

teşekkür ederim canım
araba gelene kadar bir ay geçer herhalde
eşim 50 siteyi 20 galeriyi gezmeden almaz :52:
sıfır araç almayacak çünkü, o kadar zengin olamadık maalesef
hatta birkaç ay önce yetkimizi alamadık iflas edermiyiz modundaydık çok şükür toparladık açığı kapattık

nice ev al diyor mantıklı da söylüyor ama bu binada bizim atölyede var ya
ses problemi de olmuyor burda napcaz bilmiyorum

günün özetini uykusuz tayfa sayfasında yapayım :)

teşekkür ederim canım
hatta birkaç ay önce yetkimizi alamadık iflas edermiyiz modundaydık çok şükür toparladık açığı kapattık

bakalım kv bugün ne yaptıı :)))

teşekkür ederim canım

araba daha ucuz evden canım:34:
ben kv sorunundan dolayı ev dedim
ama ona zaman var gibi... birde şimdi araba alırsan bunların ceneside durmaz ha... olaylar olaylar...

köz düşürmedinmi üzerine...:52: :52:

kendimle mücadele ederek gittim
böle saçma bi korku vardı kadınla aynı ortamda bulunmak istemiyorum malum
evden çıkmadan önce eşim sarıldı teşekkür etti, onu çok mutlu ettiğimi söyledi,
fedakarlığımın farkında olduğunu söyledi, bildiğin yengeç benim kocam ya :)
gün için de de sürekli teşekkür etti, gün bitiminde de
sanırsın adam için böbreğimi verdim

gün olaysızdı
kv yi hiç iplemicem dedim öyle gittim zaten, o da kuzu gibiydi,
çok masum kerata ya

gömdüm mideye tavukları köfteleri
koca bi terasları var yemekten sonra geçtik gençler sigara eşiliğinde akıp giden ikramlar
günü özeti hiç ekşın yok +1 kilom var :)

gelin de çok usluydu :)
yemekten sonra da hadi gezmeye çıkalım dediler (gelinin kardeşi ve bi akrabası daha vardı)
gençlere ayak uydurmak zor yahu
gs de şampiyon olmuş çarşı kalabalık kornalar bayraklar

eve geldiğim de haşatım çıkmıştı
kaç saatir yarına iş yetiştirmeye çalışıyoruz
benim işim bitti kocam hala uğraşıyo
neyime benim iş zamanı gezmek sonra bakayım dedim siz napıyonuz

bak ne güzel olmuş, kocan da mutlu olmuş :)
işte böyle canım takmayacaksın, artık kocan da senden yana iyice anlamıştır zaten. senin taktik değiştirmen rahatsız etse de bahane bulup bir şey diyemez.
ne diyecek köfteleri çok yedi mi :)))
ağzına laf verme, kocan da seni çok seviyor maşallah :))

araba daha ucuz evden canım:34:
ben kv sorunundan dolayı ev dedim
ama ona zaman var gibi... birde şimdi araba alırsan bunların ceneside durmaz ha... olaylar olaylar...

köz düşürmedinmi üzerine...:52: :52:

tüplüymüş mangal yaa ilk defa gördüm ):

yaa sorma bu akşam bahsetti eşim araba baktım netten felan diye
kardeşine ayıp olacak o düğün derdinde biz araba
aman napıyım onları mı beklicez araba için
kaynanam öle şeylere karışmaz, onun için çok klasik kaçar alacağımız şeye karışmak, onun daha ilginç konuları oluyo :)

yanında atölyesi olan bi ev bulsak fena olmaz
taş evlere bayılıyorum ben ya
kendim bi ev yaparsam planlarım hazır, kış bahçem, havuzum, yanında da ses yalıtımlı bir atölye ohhh değme keyfime,
bi gömü bulsam hemen yapıcam :)

kendimle mücadele ederek gittim
böle saçma bi korku vardı kadınla aynı ortamda bulunmak istemiyorum malum
evden çıkmadan önce eşim sarıldı teşekkür etti, onu çok mutlu ettiğimi söyledi,
fedakarlığımın farkında olduğunu söyledi, bildiğin yengeç benim kocam ya :)
gün için de de sürekli teşekkür etti, gün bitiminde de
sanırsın adam için böbreğimi verdim

gün olaysızdı
kv yi hiç iplemicem dedim öyle gittim zaten, o da kuzu gibiydi,
çok masum kerata ya

gömdüm mideye tavukları köfteleri
koca bi terasları var yemekten sonra geçtik gençler sigara eşiliğinde akıp giden ikramlar

yemekten sonra da hadi gezmeye çıkalım dediler (gelinin kardeşi ve bi akrabası daha vardı)
gençlere ayak uydurmak zor yahu
gs de şampiyon olmuş çarşı kalabalık kornalar bayraklar

eve geldiğim de haşatım çıkmıştı
kaç saatir yarına iş yetiştirmeye çalışıyoruz
benim işim bitti kocam hala uğraşıyo
neyime benim iş zamanı gezmek sonra bakayım dedim siz napıyonuz

2 gündür ekşın bekliyoruz
inceden bir laf sokmadamı olmadı yani:1:
sen benim düğün videosunu izledinmi kv eziyodumda sen geldin aklıma :52: ortam kolla diye ip ucu taktik yani:34:

ölürüm o yengeç herüflerineeee :16:
tavuklar köfteler ohhh afiyet olsunnnn

hep böyle ol işte kendine güven bence artık kv de cesaret edemiyor anladı. bu arada ne iş yetiştiriyorsunuz atolyede

Back
X