yok arkadasım onunla alakası yok teknik bir sorun nedeniyle bugünkü hersey silinmiş tüm msjlar üyelikler özel msjlar hepsi silinmiş.
Bo$ yere celallenmisin :) .. Kazen bir konu acarak teknik bir arizadan ötürü dün geceden bugun aksama kadar kk olan herseyin (acilan konular, yorumlar, yeni üyelikler vs vs )silindigini aciklamisti oysaki
evet gerçekten kk.ye bu akşam bir şeyler olmuşş :)
ve frezyacım kutun dolmuşşş
sadece konular değil üyelikler silinmiş ceza alanlar banlananlarda tekrar girebiliyo falan öyleymiş bende konu açmıştım silindi sandım teknik sorun varmışben konunuza yorum yapmıştım yine yapayım bence hakkınızda hayırlı olanı bulmuşsunuz :) ayrıca ben burç uyumunuzuda merak ettim sizin burcunuz ve görüştüğünüz kişinin burnu ne :)
canım burçlarımız uyuşmuyor((ama şu ana kadar herşey mükemmell..ne dersin??böyle konularda burçlar herzaman bağlayıcı olur mu ???
ben burçlara inanan bir insanım ama ilişkileri yöneten bir açı var saturn açıcı bu açı ilişkinizde varsa sonucu ayrılık olur eğer yoksa burclarınız uyuşmuyorsa bile ayrılık olmaz astrolojide geçen bir konu bu :)) belkide ortak noktası vardır burclarınızın yükselenleriniz falan tutuyorda olablr :)
onu doğum haritası ile öğrenebilirsiniz tabii Haşaa Allahtan başka kimse bilemez fazlada inanmamak lazım :) ama doğum haritasında ilişkiler arkadaslıklar kişisel özellikler tespit edildiği doğru olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?