Kk açtığım konuyu sildi..güya yazılanlar silinmeyecek mişşşş

mrcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
115
2
26
İstanbul
Arkadaşlar dün bir konu açtım..görüştüğüm insan biraz pasif ben ise sert mizaçlıyım ..ne desem yapıyor çok ılımlı vs....demiştim..dengesizin biri konuyu aldı nerelere götürdü şimdi baktım konum silinmiş..kk benim konumu sileceğine o densizin üyeliğini iptal etseydin ya...

yok arkadasım onunla alakası yok teknik bir sorun nedeniyle bugünkü hersey silinmiş tüm msjlar üyelikler özel msjlar hepsi silinmiş.

Bo$ yere celallenmisin :) .. Kazen bir konu acarak teknik bir arizadan ötürü dün geceden bugun aksama kadar kk olan herseyin (acilan konular, yorumlar, yeni üyelikler vs vs )silindigini aciklamisti oysaki

yok arkadasım onunla alakası yok teknik bir sorun nedeniyle bugünkü hersey silinmiş tüm msjlar üyelikler özel msjlar hepsi silinmiş.

hımm..bilmiyordum..o zaman kk dan özür diliyorum ama o mesajlar lütfen geri gelsin ve okusun herkes..burda herkes birbirine yardımcı olabilme adına yorumlar yaparken aramızdan çıkan kendini bilmez birkaç kişi konuyu saptırarak insanların moralini bozuyor..

Bo$ yere celallenmisin :) .. Kazen bir konu acarak teknik bir arizadan ötürü dün geceden bugun aksama kadar kk olan herseyin (acilan konular, yorumlar, yeni üyelikler vs vs )silindigini aciklamisti oysaki

ben pek giremiyorum takip edemiyorum ya ondan ..asıl sinirlendiğim konu benim açtığım konuya bir kişinin saçma sapan cevap vermesi..ben ne demişim ne sormuşum nasıl bir yardım istemişim milletten, o ne demiş.inşallah ger,i gelir o konu

bu çok normal burada actıgın konuda seni üzen insanların olması tıpkı gerçek hayatındaki örnekler gibi o konunun geri gelmesi imkansız o msj yazan arkadası da bosver hergün neler oluyor burda :)

sadece konular değil üyelikler silinmiş ceza alanlar banlananlarda tekrar girebiliyo falan öyleymiş bende konu açmıştım silindi sandım teknik sorun varmış ben konunuza yorum yapmıştım yine yapayım bence hakkınızda hayırlı olanı bulmuşsunuz :) ayrıca ben burç uyumunuzuda merak ettim sizin burcunuz ve görüştüğünüz kişinin burnu ne :)

canım burçlarımız uyuşmuyor((ama şu ana kadar herşey mükemmell..ne dersin??böyle konularda burçlar herzaman bağlayıcı olur mu ???

canım burçlarımız uyuşmuyor((ama şu ana kadar herşey mükemmell..ne dersin??böyle konularda burçlar herzaman bağlayıcı olur mu ???

ben burçlara inanan bir insanım ama ilişkileri yöneten bir açı var saturn açıcı bu açı ilişkinizde varsa sonucu ayrılık olur eğer yoksa burclarınız uyuşmuyorsa bile ayrılık olmaz astrolojide geçen bir konu bu :)) belkide ortak noktası vardır burclarınızın yükselenleriniz falan tutuyorda olablr :)

bak şimdi korktum..satürn açısı olup olmadığını nerden biliyoruz??

Tatlım dün sorun varmış sistemde kendi üstüne alınma herkese aynısı olmuş

onu doğum haritası ile öğrenebilirsiniz tabii Haşaa Allahtan başka kimse bilemez fazlada inanmamak lazım :) ama doğum haritasında ilişkiler arkadaslıklar kişisel özellikler tespit edildiği doğru olabiliyor

onu doğum haritası ile öğrenebilirsiniz tabii Haşaa Allahtan başka kimse bilemez fazlada inanmamak lazım :) ama doğum haritasında ilişkiler arkadaslıklar kişisel özellikler tespit edildiği doğru olabiliyor

teşekkürler..peki doğum haritasını sadece astroloji uzmanlarımı inceleyebiliyor..ben bu konularda biraz bilgisizim de o yüzden soruyorum

evet genelde astrolojiyle ilgilenen kişiler inceliyor paralı bakıyorlar yani ama forumumuzda dilber abla var :) bana çok yardımı dokundu benim arkadaş listemde onu görebilirsin konusunda çiftlerin uyumlarına bakıyor rica edersen belki sanada bakar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…