Kk akn kk Burnu (:

kremacım rica ederim canımm.

twettycim çok teşekkür ederim bitanem

canım bugün görüşmye gittim baya bekledim ama sonunda muayene oldum haftaya salı günü boşluk olduğunu söylediler bakalım sizlerin cesaretiyl oldu bittiye gelecek olcak herhalde biraz korkum vardı ama oradaki daha önceki hastalaı görünce dahada rahatladım doktor acı sızı olmadığını ama tamponalrın alımında biraz acı olabilir dedi ve dikişleride almıyormuş kendiliğinden düşüyormuş canım inşallah güzel haberlerle dönerim sana en son resminde bir harika çıkmışsın maaşşallah :nazar:

Canım teşekkür ederim inan bende senin gibiydim çok korkuyordum bi baktım olmuş bitmiş ve ve hiç ağrım sızım olmadı abartılıcak gibi değildi doktor seçimi gerçekten çok önemli hayırlısı ile sende atlatırsın bitanem dualarımız seninle opuyorumnanaktan

küçük aşkcım iyileşmişsin maşallah maşallah alkisalkisalkis çok güzel görünüyor valla buynun :) bide şiş şuan düşün artık sen ilerisini yani kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun .. bambaşka biri olmuşun bakışın duruşun değişmiş bir guven ğelmiş son pozunda =) bence güsel br burun olmuş yuzun hep gülümsesin moralini bozma bozmalarınada izin verme cok guzel cookkk =)

ayyy tatlım benim, ne güzel olmuşsun çok değiştirmiş gerçekten seni..
ben son resmini kime benzettim biliyomusun şarkıcı nez varya ona benzemişsin
çoook çok beğendim inşallah benimkide seninki gibi güzel olur banada az kaldı
çooooooooooook korkuyorum en çok korktuğumda şişlikler ve morluklar
sende durum nasıl geçtimi morluklar?bide canım doktorun sana morluklar için bi krem verdimi
ben kara üzüm çekirdeği yemeye başladım fazla olmasın diye işe yararmı acep

canlarımbenim tşk ederimmmm

masumpapatyacım bende de aşırı morluk ve şişlik oldu krem verdi doktor ama eczanede yoktu bende sonradan almadım kendiliğinden geçti gitti hafifce kaldı bugün tam 20 gün oldu

Son düzenleme:
hakikaten son halin cokkk iyi yaaa masallahh... benm burnum bu kadar iyi degil sanırımmm yaaa :(((

cnm insallah bana öyle geliodur yaa, hala koymaya cesaretim yok biri oılmamıs der moralim bozulur zaten kendim bile alısamadım

canımbenim öyle düşünüp moralini bozma sakın eminim çok güzeldir en kısa zamanda bekliyoruz resmini canım

kucuk ask eski burnunun hali varmi buralardabiyerlerde?

simdiki guzel eskisini de merak ettim..
birde acik mi oldun?
kemik kirildimi? yani baya kemik kismindan gittimi?
kavismi tercih edildi

sorularim cok snrm ama bulmusken sorim dedim:)

kucuk ask eski burnunun hali varmi buralardabiyerlerde?

simdiki guzel eskisini de merak ettim..
birde acik mi oldun?
kemik kirildimi? yani baya kemik kismindan gittimi?
kavismi tercih edildi

sorularim cok snrm ama bulmusken sorim dedim:)

Canım benim içten kemik eğriliği vardı doktorum hafif kavisli yapalım dedi normalde yapmam yakışmadığı için ama sana yakışıcağına eminim dedi ve kavisli yaptı burnumun hem sağlık sorunu giderildi hemde estetik olarak görünümü değişti çok memnunum şuan için sorun olmadı olmazda inşallah :sm_cool:

Son düzenleme:
Back
X