kk da beni merak eden dostlarim icin...dogumum ve lohusalik donemim

PNRZNR57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
1.098
42
38
35
Kırıkkale
Merhaba arkadaşlar,
21 şubat sabah dokuzda hastaneye gttm acilma ve sanci olmadığı için çatımda müsait olmadigndan bebegin iri olması mantar enfeksynumda buna eklenince doktor sezaryen teşhisi koydu .spinal belden uyustrmali istedim bebegimi ilk ben göreyim diye.. beste ameliyata girdim 17:18de bebegimi göğsüme koydular inanılmaz saçlı bir bebek lila 05 doğru tahmin etmiş allahım nazarlardan saklasin...sapsari kapkalin saçları masmavi gözleri var eşim tatar söylemistim çekik gözleri .4100 gram 53 cm doğdu...göğsüme koydukları an aglamaktan kendimden gectim yeniden dogdum sanki bütün acılar pişmanliklar sona erdi Rabbime şükürler olsun bugün hir haftalık oldu geceleri beni uykusuz braksada çok mutluym çok seviyorum onu...amelyttn ciktgmda kocamla annem brbirine grmsti annem lohusalgmi orda geçirmemi ıstior kocam izin vermiyordu annemle aralarında gerginlik olmuş kızıma bakamazsiniz demiş bide abimin eşi bebegin resmini çekti dye oda da kalabalık dye eşim misafirleri kovmus annemede sus falan dedi çok üzüldüm tartıştılar amelyttn bi çıktım onların tartışmaları süt az gelio zaten yara oldu goguslerim çok fena ama yinede kremleyip emziriyorum..İlkdefa bugün tel elime alip nete girdim sadece bebegimle ilgileniyorum.burdan bana destek olup doğumum için dua edenlere çok teşekkür ediyorum.insanın bebegi olması bambaşka bişey tarifsiz...herşeye rağmen çok mutlym eşim bile bebegi bekldgmden çok seviyo ilgileniyor yanımda yatıyor beşikte de bebek yanımızda hemen.

Çok ama çok sevindim bebek kısmetiyle gelirmiş bak aynı yataktada yatıyormuşsun. Boşver doğum sırasında olur öyle tatsızlıklar hiç kafana takma. Bebeğinede maşallah Ananas suyu iç süt yapar derler ve bir de bol bol su iç gerçekten çok işe yarıyor. Allah analı babalı büyütsün canım benim Allah nazarlardan korusun

hayırlı olsun bebeğin,güle güle büyüt

yalnız eşin çok arsız bir adam be güzelim Allah sabır versin sana...

Gözünüz aydın.
Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömür versin bebişinize.
Evliliğinize ilaç olsun inşallah

Canım benim çok sevindim.
Geçmiş olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Artık hiç birşey için kendini üzme lütfen.
Bebeğinin pamuk yanağına minicik bir öpücük kondur true teyzesi için.
Allah'ım nazarlardan korusun onu.

Gözünüz aydin canim cok sevindim. bundan sonra hep yüzünüz güler insallah. Bebisi benim icinde öp :)
Masallah ona Allahim nazarlardan korusun

Allah analı babalı büyütsün...bahti açık ömrü uzun olsun

gözün aydın Allah anneli babalı büyütsün.Allahtan en güzel hediyeni aldın doya doya büyüt bebeğini.

coook sevindim canim RABBIM hayirli uzun ömürler versin hayirli evlat eylesin...amin
sende insaALLAH iyisindir eee oglusumuzun adi ney bakalim :)

Cok sevndm pnr.. insallah bundan sonra bebisinle mutlu olursun

canım benim maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

Eşinle aranız iyi olsun önce sonra ailenin gönlünü alırsınız sen şimdi sadece bebeğini düşün boşver herşeyi

tebrik ederim canım.allah analı babalı büyütsün.başından eksik etmesin sizi.
sağlıkla büyüsün minnoşumuz.hepimizin yerine öpün bebeği.

Gözün aydın, çok sevindim :) Aklımdan geçiyordu acaba doğumu nasıl geçti diye, konuna çok üzülmüştüm çünkü..
Allah analı babalı büyütsün evladını :) İnşallah bebeğiniz mucizesiyle yuvanızda yepyeni bir sayfa açıp çok mutlu olmanızı sağlar :) Herşey gönlünce olsun..

Allah anali babali büyütsün nazarlardan korusun bebisinizi maşallah Rabbim yuvanizdan huzuru bereketi mutluluğu eksik etmesin inşallah darisi tüm isteyenlerin basina aminnn

Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
Guzel haberlerinize cok sevindim...
Siz etrafinizda olan hicbir seye takilmayin, guzel bebeginizle keyif yapin...
Umarim bundan sonra da sadece ve sadece mutluluktan aglarsiniz

Allah sağlıklı , uzun ömürler versin bebeğinize..Maşallah

Bebeğin sağlıkla doğduğuna sevinmek yerine tartışma çıkaran insanları da anlamış değilim inanın..Ama önemli olan siz ve bebeğiniz , hiç bir şeyi takmayın kafanıza bu güzel günleri sadece bebeğinizi sevip ,onunla ilgilenerek geçirin..

Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Vatanına ,milletine, ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Sizede geçmiş olsun.
Sevgiler.

gözün aydın :) dilerim bundan sonra gozyasların evladının sevincinden olur...
hicbir seyi kafana takma artık, zamanla yoluna girer. olmazsa da cok zorlama. artık hayattaki tum onceligin bebegin olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…