Merhaba arkadaşlar,
21 şubat sabah dokuzda hastaneye gttm acilma ve sanci olmadığı için çatımda müsait olmadigndan bebegin iri olması mantar enfeksynumda buna eklenince doktor sezaryen teşhisi koydu .spinal belden uyustrmali istedim bebegimi ilk ben göreyim diye.. beste ameliyata girdim 17:18de bebegimi göğsüme koydular inanılmaz saçlı bir bebek lila 05 doğru tahmin etmiş allahım nazarlardan saklasin...sapsari kapkalin saçları masmavi gözleri var eşim tatar söylemistim çekik gözleri .4100 gram 53 cm doğdu...göğsüme koydukları an aglamaktan kendimden gectim yeniden dogdum sanki bütün acılar pişmanliklar sona erdi Rabbime şükürler olsun bugün hir haftalık oldu geceleri beni uykusuz braksada çok mutluym çok seviyorum onu...amelyttn ciktgmda kocamla annem brbirine grmsti annem lohusalgmi orda geçirmemi ıstior kocam izin vermiyordu annemle aralarında gerginlik olmuş kızıma bakamazsiniz demiş bide abimin eşi bebegin resmini çekti dye oda da kalabalık dye eşim misafirleri kovmus annemede sus falan dedi çok üzüldüm tartıştılar amelyttn bi çıktım onların tartışmaları süt az gelio zaten yara oldu goguslerim çok fena ama yinede kremleyip emziriyorum..İlkdefa bugün tel elime alip nete girdim sadece bebegimle ilgileniyorum.burdan bana destek olup doğumum için dua edenlere çok teşekkür ediyorum.insanın bebegi olması bambaşka bişey tarifsiz...herşeye rağmen çok mutlym eşim bile bebegi bekldgmden çok seviyo ilgileniyor yanımda yatıyor beşikte de bebek yanımızda hemen.
senin için o kadar seviniyorum ki şu anda...
rabbim seni hep mutlu ve huzurlu kılsın böyle...
bebeğinle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum
Evet canim valla çok saçlı bildin :)ki bana miden yanmio bulanmio bebegin kel olcak sende sarisin derlerdi ama tam tersi ensesine kadar saçları var kulaklrnn arkası bacakları kil dolu..onlar dokulurmus sonra ama :))evet canım behlul diyorlardi prens ,behlul ,boncuk ali dye sevdi doktorlar hemsireler.sürekli vardiya deistgi için odaya çok gelen giden oldu hepsi bayıldı kaderide güzel olsun yavrumun insallah.iyi dileklerin için saol canım...öperim tabi şimdi zor uyuttm uykusu çok hafif uyanınca opucem kırmızı yanaklrindan...karnımdayken hep dertlesir konusurdm sanki gözleryle emerken onları hatirlyor bana teselli veriyor bakışlarıyla..ama kucağaalisti kocamla ikimiz bakiorz kocam annemn kalmasını istemedi hastanede kavga çıktı dye annem arada gelip gdio ama çok uzak fazla gelemior kaynnm ugruo arada ama kmsenn kucagnda durmuo karnı tokda oolsa emerek uyumak istio gozlerini bana dikiyor emiyor agzndan ceknce aglio çok derin uyuynca yatiriom ama beşiği fazla sevmiyor yanmda yatio genelde çok derin dalinca Besige goturuyorm zor bi bebek ama çok mutluym uykusuz ve yorgunda olsam yarın eşimin halasi gelcek bebek uyurken ona brakip ssaçımı boyatip gelcem yeniden hayata donucem. Hamileyken çok saldim psikoloji alt usttu geçmişe takmış durumda bugünumu zehir ediodm silkelenme zmani gene üzülüyorum arada ama daha hzli unutiorm bebekle ilgilenirken. Sezaeyen doğum masasında amelythanede sanki sirtimdaki yükü braktim sadcee yeri var çok az o acitiyor ama kanamyor yaram kabuk bağlamaya meyilli..sevgiler canım..Oo mesajda benden bahsedilmiş
Sağlıklı,uzun ömrü olsun.
Senin adına da çok çok sevindim,bebek sana şimdiden iyi gelmiş..Yazma tarzın değişmiş,umutsuz biri gibi değil.Yanaklarını öp benim için
Behlül lakabına da bayıldım yani,Türk milletinin dizilerden çıkarım yapması işte
Evet canim valla çok saçlı bildin :)ki bana miden yanmio bulanmio bebegin kel olcak sende sarisin derlerdi ama tam tersi ensesine kadar saçları var kulaklrnn arkası bacakları kil dolu..onlar dokulurmus sonra ama :))evet canım behlul diyorlardi prens ,behlul ,boncuk ali dye sevdi doktorlar hemsireler.sürekli vardiya deistgi için odaya çok gelen giden oldu hepsi bayıldı kaderide güzel olsun yavrumun insallah.iyi dileklerin için saol canım...öperim tabi şimdi zor uyuttm uykusu çok hafif uyanınca opucem kırmızı yanaklrindan...karnımdayken hep dertlesir konusurdm sanki gözleryle emerken onları hatirlyor bana teselli veriyor bakışlarıyla..ama kucağaalisti kocamla ikimiz bakiorz kocam annemn kalmasını istemedi hastanede kavga çıktı dye annem arada gelip gdio ama çok uzak fazla gelemior kaynnm ugruo arada ama kmsenn kucagnda durmuo karnı tokda oolsa emerek uyumak istio gozlerini bana dikiyor emiyor agzndan ceknce aglio çok derin uyuynca yatiriom ama beşiği fazla sevmiyor yanmda yatio genelde çok derin dalinca Besige goturuyorm zor bi bebek ama çok mutluym uykusuz ve yorgunda olsam yarın eşimin halasi gelcek bebek uyurken ona brakip ssaçımı boyatip gelcem yeniden hayata donucem. Hamileyken çok saldim psikoloji alt usttu geçmişe takmış durumda bugünumu zehir ediodm silkelenme zmani gene üzülüyorum arada ama daha hzli unutiorm bebekle ilgilenirken. Sezaeyen doğum masasında amelythanede sanki sirtimdaki yükü braktim sadcee yeri var çok az o acitiyor ama kanamyor yaram kabuk bağlamaya meyilli..sevgiler canım..
Evet canim valla çok saçlı bildin :)ki bana miden yanmio bulanmio bebegin kel olcak sende sarisin derlerdi ama tam tersi ensesine kadar saçları var kulaklrnn arkası bacakları kil dolu..onlar dokulurmus sonra ama :))evet canım behlul diyorlardi prens ,behlul ,boncuk ali dye sevdi doktorlar hemsireler.sürekli vardiya deistgi için odaya çok gelen giden oldu hepsi bayıldı kaderide güzel olsun yavrumun insallah.iyi dileklerin için saol canım...öperim tabi şimdi zor uyuttm uykusu çok hafif uyanınca opucem kırmızı yanaklrindan...karnımdayken hep dertlesir konusurdm sanki gözleryle emerken onları hatirlyor bana teselli veriyor bakışlarıyla..ama kucağaalisti kocamla ikimiz bakiorz kocam annemn kalmasını istemedi hastanede kavga çıktı dye annem arada gelip gdio ama çok uzak fazla gelemior kaynnm ugruo arada ama kmsenn kucagnda durmuo karnı tokda oolsa emerek uyumak istio gozlerini bana dikiyor emiyor agzndan ceknce aglio çok derin uyuynca yatiriom ama beşiği fazla sevmiyor yanmda yatio genelde çok derin dalinca Besige goturuyorm zor bi bebek ama çok mutluym uykusuz ve yorgunda olsam yarın eşimin halasi gelcek bebek uyurken ona brakip ssaçımı boyatip gelcem yeniden hayata donucem. Hamileyken çok saldim psikoloji alt usttu geçmişe takmış durumda bugünumu zehir ediodm silkelenme zmani gene üzülüyorum arada ama daha hzli unutiorm bebekle ilgilenirken. Sezaeyen doğum masasında amelythanede sanki sirtimdaki yükü braktim sadcee yeri var çok az o acitiyor ama kanamyor yaram kabuk bağlamaya meyilli..sevgiler canım..
Hayırlı olsun :) darısı tüm isteyenlerin başına
Vay beee bir bebek nelere kadirmiş. Çoook sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah. Unut şimdi kavgaları falan. Erkekler böyle zamanlarda huzursuzluk çıkarmasalar rahat etmezler. Taşınma, düğün, doğum, ölüm, streslerini farklı çıkarıyo onlar :)
Behlülcüğün kafasından çok öp bizler için..
Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin bebeginizi.Ömrü bahtı güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?