kk da beni merak eden dostlarim icin...dogumum ve lohusalik donemim

canım gözünaydın geçmiş olsun..
artık hayatının başka bir amacı daha oldu dimi
bebeğine bak ve ne kadar şanslı olduğunu gör ...

Gözün aydın :) Bebeğin uzun ömürlü ve sağlıklı olsun, umarım çok güzel bir ömrü olur...

allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah..

Arkadaslarim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bebegi sizlerin yerinede kafasindan bol gür saclarindan opucem kkırmızı yanaklarına kiyamiorm dha hiç opmedim kokluyorum sadece .saçlarından öpüyorum şimdilik...onu göğsüme yatrdklri an milad im oldu benim hani su hatam geçmişim vardiya vicdan azabı duydugm o bile o an gtti ferahlik o an geldi Rabbim demekki o ani bekliyormuş o an nasıl ağladım o agliyordu göğsüme yatrdlr sustu ..sütum cogalsa bol bol hiç mama vermesem keşke ama suan yetersiz aç kalmasın dye mama da veriyorum hayatım bambaşka oldu uykusuz kaliorm hcbiseye zamanim kalmior ama behlul um yeter :) behlul lakabını hastanedeki hemsireler takti sarışın mavi gözlü iri bebek diye kivanc tatlitug un bebek hali bu diyorlar.kendimin nazari değmezse kimsenin değmez bakmaya doyamiyorum ağladığı an içimden parca kopuyor sanirim kucağa alistrdm en ufak aglamasinda aldığım için ama canı saolsun asla Baskasinn kucağında uyumuyor ne kaynanam ne kocam uyutamiyor emerek uyuyor gogsumde.muhteşem bişey bu.Allah isteyen herkese yaşatsin bunu.evlat kabul olmuş dua ymiş gerçekten dogruymus bu söz...hiç olmadığım kadar mutluyum..adı ali oğlumun boncuk ali ,behlul ve prens diye sevdiler hep hastanede.ikigun kaldık üçüncü gün sabah çıkarken hemsirelerden uzulen bile oldu boncuk ali gidyor diye :) bebek bakım odasında on bebek oluyodu ortalama hepsi brbrnden güzel melek hepsi öğlenleri bakim için alıyorlardı bir saat dayanamayip cam önünde bekliyordum boncuk ali nin annesi idi hastNedede lakabım :) kocam bebegi ailemden kiskanmasa saygszlk yapmasa iyiydi ama bebegim biraz büyüsün sutum cogalsin sonra bu mevzuları düşüncem..eşim odun falan ama bebegi tahmin ettgmden daha fazla önemsiyor altını alıyor mama yedirio okdr seviyorki anlatamam hamileyken karnıma dokunup hssetmeye usenirdi smdi bayılıyor ona.

senin için o kadar seviniyorum ki şu anda...

rabbim seni hep mutlu ve huzurlu kılsın böyle...

bebeğinle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum

Rabbim analı babalı büyütsün canım

Oo mesajda benden bahsedilmiş
Sağlıklı,uzun ömrü olsun.
Senin adına da çok çok sevindim,bebek sana şimdiden iyi gelmiş..Yazma tarzın değişmiş,umutsuz biri gibi değil.Yanaklarını öp benim için
Behlül lakabına da bayıldım yani,Türk milletinin dizilerden çıkarım yapması işte

Son düzenleme:
Maşallah maşallah çok sevindim senin adına.
Allah bağışlasın,uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah.
Sana da geçmiş olsun,bundan sonra hep mutlu konularla görelim seni:)

senin için o kadar seviniyorum ki şu anda...

rabbim seni hep mutlu ve huzurlu kılsın böyle...

bebeğinle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum

Amin canim allahrazaolsun insallah sende hep mutlu olursun...bebeğe bakınca dünyam deisior karnımdayken onunla sırrımi paylasirdim sanki emip gözüme bakarken anne sen kötü biri deilsin babama yalan söylemek istemedin ama mecburdun der gbi bakıyor ( gozgoze gelmek okdr guzelki bebegimle . ..

Evet canim valla çok saçlı bildin :)ki bana miden yanmio bulanmio bebegin kel olcak sende sarisin derlerdi ama tam tersi ensesine kadar saçları var kulaklrnn arkası bacakları kil dolu..onlar dokulurmus sonra ama :))evet canım behlul diyorlardi prens ,behlul ,boncuk ali dye sevdi doktorlar hemsireler.sürekli vardiya deistgi için odaya çok gelen giden oldu hepsi bayıldı kaderide güzel olsun yavrumun insallah.iyi dileklerin için saol canım...öperim tabi şimdi zor uyuttm uykusu çok hafif uyanınca opucem kırmızı yanaklrindan...karnımdayken hep dertlesir konusurdm sanki gözleryle emerken onları hatirlyor bana teselli veriyor bakışlarıyla..ama kucağaalisti kocamla ikimiz bakiorz kocam annemn kalmasını istemedi hastanede kavga çıktı dye annem arada gelip gdio ama çok uzak fazla gelemior kaynnm ugruo arada ama kmsenn kucagnda durmuo karnı tokda oolsa emerek uyumak istio gozlerini bana dikiyor emiyor agzndan ceknce aglio çok derin uyuynca yatiriom ama beşiği fazla sevmiyor yanmda yatio genelde çok derin dalinca Besige goturuyorm zor bi bebek ama çok mutluym uykusuz ve yorgunda olsam yarın eşimin halasi gelcek bebek uyurken ona brakip ssaçımı boyatip gelcem yeniden hayata donucem. Hamileyken çok saldim psikoloji alt usttu geçmişe takmış durumda bugünumu zehir ediodm silkelenme zmani gene üzülüyorum arada ama daha hzli unutiorm bebekle ilgilenirken. Sezaeyen doğum masasında amelythanede sanki sirtimdaki yükü braktim sadcee yeri var çok az o acitiyor ama kanamyor yaram kabuk bağlamaya meyilli..sevgiler canım..

Konuştuğunu hissetmiş,sana destek oluyor işte. :) Hiç ayrılmayın,hep mutlu olun inşallah.Zorluğu vardır mutlaka ama bugünler de geçer.

Vay beee bir bebek nelere kadirmiş. Çoook sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah. Unut şimdi kavgaları falan. Erkekler böyle zamanlarda huzursuzluk çıkarmasalar rahat etmezler. Taşınma, düğün, doğum, ölüm, streslerini farklı çıkarıyo onlar :)

Behlülcüğün kafasından çok öp bizler için..

Hayırlı olsun :) darısı tüm isteyenlerin başına

Amin. Cnm saol ...behlul bey uyudu sonunda gremiorm o uyumaynca hattA. Wc ye ble gdemiorm aglio kmsenn kucagnda durmuo beni emio ama yalancı meme olarakta kullanio uykusu çok hafif memeyi agzndan ckariom uyanio (emmese bile Gogsum agznda olsun istio kmsenn kucGnda durmuo gogsumde uyuo sadcee yalancı memeye alissin dedik kucagmdan brakabilym dye ama aninDa atıyor COOk zor ama çok guzel

Ewett cnm nelere kadir dünyam deisti ama her ihtimAle karsi yeniden nukseder dye doktora gidicm yinede suan hc brakamiorm kuaföre gdicem gunlerdr gdemdim Ongunluk oldu bebegim...aylardir bakamadm saçıma kesim,boya icin doğumu bekledim smdide gdemiorm brakip

Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin bebeginizi.Ömrü bahtı güzel olsun.

Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin bebeginizi.Ömrü bahtı güzel olsun.

Aminn allahrazaolsun tum annelerin...yeniden dirilisim miladim mis kokulum benim o..hep derlerdi anne olunca anlarsin ne demek istedklrni smdi anliorm bugün sağlık ocağında topuk kanı aldılar agladi ya içimden parça koptu okdr aglayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…