• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da popüler olduğunuzu düşünüyormusunuz?

Bende popüler olduğumu pek sanmıyorum ,umursamıyorumda böyle şeyleri.Sevdiğim dostlarımın online olduğunu görmek ,onlarla fikir alışverişi yapmak,gülmek ,eğlenmek inanılmaz haz veriyor olumunekankayizsmile Yemişim popülerliğini :roflol:

ne güzel

populerlık degılde bazı uyeler tarafından gercekten sevıldıgımı bılıyorum
bırde su avatarımı degıstırebılsem belkı daha populer degılde sempatık olurum
benı temsılen bı gobek cok sıkıyor benı artık:)

bence çok güzel bi avatar
eskiden benimde öyle piercingim vardı :gitme:
hamile olduğumu öğrenince çıkardım sonrada kapandı tabii senağlama

saol canım ama benı bayıyor artık degıstırmek ıstıyorum degısmıyor
yapıstı kaldı walla

bu siteye üye olalı bir yılı geçti ama hiçbir zaman bugün popülerlik gibi
bir kaygı taşımadım burası boş zamanlarımda iyi vakit geçirdiğim,bazı şeyeleri yeni öğrenip bilgilendiğim,
hoş kişilerle tanışıma imkanı bulduğum bir yer ...şimdiye kadar laf olsun torba dolsun
mantığıyla sırf yazmış olmak için hiçbir konuya yorum yazmadım ,bilmediğim hiçbir şeyde
ahkam kesmedim ama doğrularımın hep arkasında oldum bu konuda kendimin popüleriyim sanırım
bu da bana yeter.

nasıl yanii..
senden habersiz hayranların mı seni aday gösteriyor :uhm: kaydirigubbakcemile3

Evet canım mesela ben senin diyelim avatarını beğeniyorum seni aday gösteriyorum eğer en çok oyu sen alırsan avatardaki en sen oluyorsun opuyorumnanaktan

Evet canım mesela ben senin diyelim avatarını beğeniyorum seni aday gösteriyorum eğer en çok oyu sen alırsan avatardaki en sen oluyorsun opuyorumnanaktan

süpriz yanesüprizzzzz
ay ne kadar güselmiş..takip edicem..boshayallersmile
teşekkürler cevap içinopuyorumnanaktan

biri popüler mi dedi sengözlerimebaksanab yooo degilim -tatlicadiarzu- :mütevazifstksmili: :roflol:
eskiden.. yani 15li oldugum siralarda:smiley-cool: daha popülerdim
aklinialirimsmilebansiz bi günüm yoktu allamaa sırnaşık şeysırnaşık şey
ama simdi patrona sözüm oldugu icin :1ninca: pek bi masumum :delphin::uslufstksmili: sempatiksalakcinni
baskalarina göre popüler miyim degil miyim bilemem, ama popüler oldugum kesin
şakkıdı

popüler değilim.
nickimden dolayı çok tepki alıyorum:icecream:
zhebani ne ya,abi başka nick mi bulamadn demişti bi abla hatta:roflol:
sonra tanıştık çok sevdik birbirimizi:1hug:

ama kkda 15lier olarak baya meşhuruz:hooray:
kanka sen mi popüler degilsin:roflol: yemisim olm senin mütevaziligini:roflol::roflol: öt kanka öt:roflol: desifre ettirme simdi kendini sempatiksalakcinni gel akillica sen söyle:roflol:

bayaaa miiiiiiiiii.. hihhh ne bayasi olm :mymeka: bizden meshuru var midir acep:smiley-cool: :roflol:

15 lier nedir kine?
:roflol:sorulcak soru mu bu simdi heeeeeeeeeeeeeee:mymeka: :umursamaz:ne kaaaaaa ayipp sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

buyrun benimm:3: opuyorumnanaktan

kknın ilk toplu katliamı
kazen 15 kişiyi birden,bi konuda banladı :roflol:
etiketlere bi sürü şey yazmıştık çünkü
bizi banladıktan sonrada patron konuya yorum yaptı
etketleri silip 'yiyosa yazın' yazdı bi de :roflol::roflol::roflol:
hey gidi hey:delphin:
bizde bunun üzerine bi topik açtık aklinialirimsmile
ve çok güzel arkadaşlığımız oldu :asigim:
işte 15li bu:smiley-cool:

kazenbuyrunnnnnnnnn
kanka "yiyosa" degil "yiyorsa yazin" olcak o aklinialirimsmile bizi banladiktan sonra patron bide ask-i memnu topiginde geyik yapmisti sırnaşık şeysırnaşık şey
bas mapisdas fstk:smiley-cool: suan karsinizda :delphin:

ayyy o konuyu bilmemi
bende ban yemiştim :utangac:
delikafadulden anaaaaaaaaaaaa kayip bi mapisdasimizi bulduk leeeeeeenn :roflol::roflol:hem koskoca 15lisin hemde 15li oldugunu hic söylemedin öyle miiiisempatiksalakcinni olcak sey degil :umursamaz: e madem 15lisin topigimize beklerim:dance: :roflol::roflol:

Son düzenleme:
popüler değilim.:dilcikar:
çoğu konuyu okuyorum ama pek yorum yapmıyorum.
o yüzden pek tanınmıyorumdur.
ama yorumlarını özellikle takip ettiğim, benim popülerim olan bir kaç üye var.:hooray:

Popüler değilim,kendi halimde takılıp gidiyorum kanımca.
Ama seviyorum burda olmayı.

Şşş nooluyo burda .. popüler kültüre hizmet etmeyin leyynnn... daalın bakiim... kaydirigubbakcemile3

Back
X