• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk daki bayanların birbirine kuruntu yaptırması

Konu acan konu sahibi hakaret edilmedikce her turlu yoruma hazir olmak zorunda, hosuna gitsin ya da gitmesin, isine gelsin ya da gelmesin. Ayrica buradan her duydugunu kuruntu yapacaksa yeterli olgunluga erismemis demektir o da. Kendi sorunu. Isteyen istedigi gibi yorum yapar kimseyi memnun etmek zorunda degiliz.

Hiç bir kadın bazı konularda dayanıklı olamaz. Dayağı aldatmayı hiç bir kadın haketmez. O yüzden benim bu konuda yorumum budur. Kimseye de bu konuda eleştiri hakkı vermem. Bazı şeylere göz yumduğumuz için bu boyutlara taşınıyor. Kadına şiddet yeterince kınanmadığı için bu boyutlarda. Bir tokattan bir şey olmaz denildiği için.
Benim kastettiğim göz yummak değil tamamen yanlış anlattım bence yani gerçekleri tabiki söyleyelim ama güzel söylemek var bir de kötü söylemek ben bundan bahsettim

Kk kuruntu yaptırıyorsa yapmayıverin. Aklınız başkasının cebinde mi? Moda oldu şimdi üyeleri karalama konuları.
Farkındaysanız ben de bir üyeyim herkes gibi kuruntu yapmayıverin demek kolay ama uygulamak zor siz de iyi biliyorsunuzdur

Genel itibariyle bir derdim var kosesinde cok sakin ilimli davraniyorum :) su ana kdr cok hiddetlenmedim ama bazen es ve kayinvalide ile ilgili oyle konular oluyor ki konu sahibine degil de karsi tarafa cok hirslaniyorum ama bu da insanlarin birine bu kdr eziyet etmesine dayanamadigimdan ..ben de konu acan kisiye cok alakasiz sacma sapan cevaplar verilmesine karsiyim benim de basima geldi konu acmisim ilk yorum de ayri yazilir.. gibi biseydi:)) bazilarinin amaci bosdur yazmak icin yazar sizin ne hissettiginiz zerre umrunda degildir boyle insanlara empati yap desen de anlamaz yani en guzeli oyle yorumlari konu sahibi es gecmeli daha cok sinirini bozmamak icin bazen dertsiz gelip dert sahibi olabiliyosun burda gercek hayatta bulunan sorunlu kisiler burda da var cunku

Konu acan konu sahibi hakaret edilmedikce her turlu yoruma hazir olmak zorunda, hosuna gitsin ya da gitmesin, isine gelsin ya da gelmesin. Ayrica buradan her duydugunu kuruntu yapacaksa yeterli olgunluga erismemis demektir o da. Kendi sorunu. Isteyen istedigi gibi yorum yapar kimseyi memnun etmek zorunda degiliz.
Tamam kolay gelsin iyi yorum yapmalar size :)

Çocuğuna vurup pişman olan anne,ve hırsızlık yapmaktan kendini alamayan bir kadının konusunda neler neler yazılmıştı dehşete düştüm,beddualar havada uçuştu

En azından toplumsal sorun sayılabilecek konularda daha yapıcı yorumlar yapılabilir,o kişiyi yargılamadan nacizane fikrim

Yoksa gelin kaynana görümce elti eş konuları geniş kapsamda herkes kendine göre yorumlar fikir verir ama ondada üslup önemli,ne dediğinden çok nasıl dediğine bakarım

Genel itibariyle bir derdim var kosesinde cok sakin ilimli davraniyorum :) su ana kdr cok hiddetlenmedim ama bazen es ve kayinvalide ile ilgili oyle konular oluyor ki konu sahibine degil de karsi tarafa cok hirslaniyorum ama bu da insanlarin birine bu kdr eziyet etmesine dayanamadigimdan ..ben de konu acan kisiye cok alakasiz sacma sapan cevaplar verilmesine karsiyim benim de basima geldi konu acmisim ilk yorum de ayri yazilir.. gibi biseydi:)) bazilarinin amaci bosdur yazmak icin yazar sizin ne hissettiginiz zerre umrunda degildir boyle insanlara empati yap desen de anlamaz yani en guzeli oyle yorumlari konu sahibi es gecmeli daha cok sinirini bozmamak icin bazen dertsiz gelip dert sahibi olabiliyosun burda gercek hayatta bulunan sorunlu kisiler burda da var cunku
Aynen böylee düşünüyorum o kadar haklısınız ki

yok ben naif değilim..size göre karşıt görüşlüyüm.
savunduğunuz şekilde cevaplar verebilirseniz fikrinizin haklılığını kanıtlama şansınız olur..
Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil karşıt görüşlü olmak kötü bir şey değil bence
Bütün cevaplarımı okuyabilirsiniz

Benim kastettiğim göz yummak değil tamamen yanlış anlattım bence yani gerçekleri tabiki söyleyelim ama güzel söylemek var bir de kötü söylemek ben bundan bahsettim

Şöyleki çok ağır bir üslupsa dediğim gibi banlanıyor. Ama banlanacak kadar ağır değilse de o da yorum yapanın insiyatifinde malesef. Şöyle bir durum var bazen konu sahibini tam ters yola itecek kadar sert yorumlar oluyor ama inanın kimseyi değiştiremezsiniz. Emin olun sizin bu konunuz gibi hemen hemen 3 ayda bir konu açılıyor burada. Hep aynı şeyler tartışılıyor ve hiç bir şey de değişmiyor. Çünkü herkesin bir üslubu var ve site kurallarına uyduğu sürece de istediği şekilde yazmakta özgür.

Şöyleki çok ağır bir üslupsa dediğim gibi banlanıyor. Ama banlanacak kadar ağır değilse de o da yorum yapanın insiyatifinde malesef. Şöyle bir durum var bazen konu sahibini tam ters yola itecek kadar sert yorumlar oluyor ama inanın kimseyi değiştiremezsiniz. Emin olun sizin bu konunuz gibi hemen hemen 3 ayda bir konu açılıyor burada. Hep aynı şeyler tartışılıyor ve hiç bir şey de değişmiyor. Çünkü herkesin bir üslubu var ve site kurallarına uyduğu sürece de istediği şekilde yazmakta özgür.
Maalesef. Keşke öyle olmasa daha düşünceli yorumlar yazabilsek

Bir önceki yoruma bakarsanız anlarsınız naif yorum sahibi
Evkuşucum senden 15 yaş büyük bir teyzen olarak söylüyorum ki istediğimiz yorumu yaparız buraya konu açan bunu bilip açar ha birde senin gibi üyeler hakkında konu açmanın yasak olmadığını bilenler var neyse öğrenirsin daha yenisin ;)

Tabiki öyle ama bunu daha yapıcı bir üslupla dile getirirsek herkes için daha iyi olur bence :) çünkü bazı bayanlar her şeyi yakıp yıkıyor bir yoruma göre
ah hayır yakıp yıkan yok:))
daha önce senin gibi başka üyeler de endişelenmişti.
rahat olun lütfen kk daki kadınları en en çok dinlemesi gerekenler bile-hani dayaktan ağzı yüzü dağılmışlardan bahsediyorum-birden bile eşlerini sevgililerini savunurlar.,
üstüne bi de fırçayı yapıştırırlar,bazen de beddualarını iliştirirler.
rahat rahat okuyabilirsin yani konuları:))

Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil karşıt görüşlü olmak kötü bir şey değil bence
Bütün cevaplarımı okuyabilirsiniz
Tabi ki farklı görüşler olabilir. Bir de şöyle bir şey var, başına aldatma, şiddet gibi çok ağır ve üzücü şeyler gelmiş kadınların burada "boşan gitsin ne duruyorsun" yorumu almaya içerleyeceğine pek ihtimal veremiyorum. İçerliyorsa da kocasını övmemizi falan istediği içindir, o da dünyadaki en saçma şey.

Back
X