• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk daki bayanların birbirine kuruntu yaptırması

Sana katildigim konu: yorum yapan bayanlar bazen okadar asip kesiyorlar ki, anlam veremiyorum. Okadar rahat 'bosan', 'ayril', 'kesin aldatiyor' yorumlari goruyorumki ufak tefek gorunen sorunlarda. nasil cesaret ediyorlar oyle seyler soylemeye, bende anlayamiyorum.

buraya konu aciyorsaniz, yorumlari ciddiye almak konusunda secici olmak gerekiyor diye dusunuyorum. birkac konu acmisligim var, bazi yorumlar okadar hosuma gitmistir (hosuma gitti derken, samimi ve durustcedir, isime yaramistir, icime dokunmustur) ki, inanin profilini acip yorumlarini inceledigim uyeler vardir.
Iste boyle guzel yorum yapan ardakaslar oldugu icin burayi okuyorum
Mantikli, tane tane, duzgunnn
:)
Bazisi cidden bilgisi olsa da olmasa da, konuyu bile yeterince idrak etmeden yorum yapiyor
Sonucta burasi bir platform her cesit insanin barindigi, herkes fikrini kendi yetisme tarzi, kulturu, donanimi ile harmanlayip yaziyor
Cidden bazi yorumlara bende tahammul edemiyorhn,
Hepsini dikkate almamak lazim
:)

Ne alaka başkalarıni kiskirtiyorz gibi yapilan yorunlari tabikide empati kurularak yapılıyor miletin yuvasini yada baskalasiyla arasini bozmak gibi mi algiladiniz eger dusunmeden böyle kendilerine gaz vereceksek eminim hic kimse vicdan azabindan kurtulmaz canmm

Selam bayanlaar :)
Kusura bakmayın ama beni aşırı derecede rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Bir derdim var forumunu birçok bayan gibi ben de açıp okuyorum ara sıra. Ama birçok bayan görüyorum destek olmak yerine dertli bayana daha da kuruntu yapmasına sebep olacak şeyler söylüyorlar
Bu hayatta herkes bir şeyler yaşamış olabilir ama ne biz aynı insanız ne de eşlerimiz ya da çevremizdeki insanlar aynı.
Bu durumdan dolayı herkes tam dışardan birsi gibi yorum yaparsa kimse üzülmez ve objektif bir şekilde olaylara bakarız ve yorum yaparız
Burdaki evliliklerin hepsi kötü mü ? Ya da bütün erkekler aldatır mı sizce ? Hiç iyi eşi iyi kayınvalidesi olan yok mu ? Ben bu durumdan rahatsız biri olarak bu konuyu açmak istedim
Anlayışınız için teşekkürleer :KK52::KK36:
haklısın ama şu da var. algılar ve yazılan cümleleri bazen farklı anlayıp kapris yapan veya şikayet edenlerde mevcut. yada eleştiri niteliginde ( ki eleştiri yanlışı anlamada veya kendini - olayı sorgulamada cok gereklidir ) yazıları kaldıramayanlar da var.
tüm bunlar cok insancıl tavırlar.
ayrıca bazen gercekten olayı cok abartanlar oluyor. veya yanlışını dogrulamadıgın zaman kızanda var. var da var yani :)

Ben yıkıcı yorumlara olan rahatsızlığımı dile getirdim ama evet öyle zaten burası bunun için var ama yapıcı olmak herkes için daha iyi olur :)

duruma göre yapıcı da olunur yıkıcı da. olaya göre değişir. çok polyanna değilim ben açıkçası. her yönden farklı yorumlar insana daha iyi yol gösterir.

burada her türden her telden uye var.uclarda yaşayanda var makul olanda var.burdaki en acımasız yorum bile bazen gözünün açılmasına sebep oluyor.hepimizin aklı fikri var çok sükür burda yazanların aynını uygulamak yerine harmanlayıp ortaya bir ortak akıl çıkıyor bana göre.

Bir lafla etkilenip birşeyleri yakıp yıkacak kapasidedeyse zaten konu acmasın.
Biz burda şiddet görene,"çekme bu adamı,yapma kendine bunu vb minvalde cümleler kurarken,iki gün sonra eşiyle barışıp "ama kocam beni seviyor,kıyamaz bana bla bla" deyiveriyor.
Kendi karar veriyor anlayacağınız herkes. Biz ne dersek diyelim aklındakini yapıyor doğal olarak. Biz karar mercii değiliz zaten. Dolayısıyla kimsenin sizin bahsettiğiniz kadar etkilendiğine inanmıyorum şahsen. Etkilenilseydi inanın Kk'da şiddet gören evli kadin kalmazdı en basitinden.

Konu açarken sürekli pispislanmak isteyen pohpohlanmak isteyen özellikle belirtirse ona göre yapalım o zaman
herkes yapıcı olmak zorunda mi
gerçekler acıdır
acıyı duymak istemeyen yazmasın
gitsin mahalledeki ya da ailesinden teyzelerle dertleşsin onlar zaten aman kızım yuvayi disi kuş yapar yikmak kolay kurmak zor bak bize biz de çektik
erkekler işte hep aynı gibi yorumları yaparlar

Herkesin mizacı farklıdır,yalnız öyle şeyler yazılıyor ki,nasıl yorum yapacağımı şaşırıyorum bazen:KK53:

Boşan demeyin demedim ben bir önceki yorumumda söyledim bunu güzel bir dille söylemek de var olumsuz bir şeyi illa kötü şekilde söylememize gerek yok demi canım ??
Boşan iyi şekilde nasıl söylenir. En nihayetinde olumsuz bir yorum,biz ne kadar inceltirsek inceltelim aynı anlamı taşır. "Bence kendine bunu yapma,çekme bu adamı,boşan"demekle"bence bu durumda kendi iyiliğin için ayrılman daha doğru olacaktır"demek arasında pek bir fark yok. İkiside en nihayetinde aynı sonuca çıkar.
İyi yönden bakılabilecek bir durum yok şahsen benim açımdan aldatmaya yada şiddete,dolayısıyla bu konuda fikrim sabit. Kalkıpta idare et,yuva kolay kurulmuyor,alttan al vs diyemem.

Siteye giriş yapmama sebeplerim arasında bu laf ebelikleri. Gocunmuyorum üzerime alınmıyorum.Öyle bir durumum yok dönem dönem her evlilikte yaşanan sıkıntılar yaşıyorum.Ama başka birine yapılınca da haksız buluyorum.

Arkadaş,kocam dövüyor demiyor,aldatma şüphesi var diyor boşan diyorsunuz.

Sevgilim benimle ilgilenmiyor diyor hemen ayrıl ilerde daha da çok yapar diyorsunuz.

Kocam eve geç geliyor acaba gecelere kadar çalışma neden diye konu açılıyor.İşe yaramaz öyle adam mı olur boşa diyorsunuz.

Kocam ile ailem arasında kaldım diyor.Öyle şey olmaz aileni kabul etmek zorunda.İş işten geçmeden boşanın diyorsunuz.

bi hayırlı söz çıkmaz mı ağzınızdan.Ayrıl demenin boşan demenin uslubu var.Nedeni niçini var.Afedersiniz adam osursa öksürse boşan diyeceksiniz.Boşanılması gereken durum varsa vardır ama yoksa emir kiplerini hava uçuşturup karşıdaki salak gibi hareket ediyorsunuz.

Sizinki özü sözü birlik değil düpedüz boş bi ispat dikkat çekme ve sözünün eri pozları.

Soğudum siteden gerçekten.1-2 yorum aklı başında.

Sonra da deniyor ki"Lafları kaldıramıyorsan,işine gelmiyorsa konu açma"Ondan önce sen uslübuna dikkat edip destek olarak iyi niyetli yaklaşsana.Asıp kesmesen.İnsan gibi yaklaşsan.

Anam babam bacım böyle davranmıyor.Herkes klavyede coşuyor.Kadın kadına kötü konuşursa kocalar ne yapsın.Hemcinsine saygın yok kendine saygın yok gibi görünüyor.

Özet olarak.Yıldım.Bıktım.Herkes yap et emir kipleri cümleleriyle bezdirdi.Konu açanın derdini okuyup geçiyorum.Yorumlar astık kestik biçimde olduğu için sıktı.

Son düzenleme:
Öncelikle bayan değil kadınız biz.
Herkesin yorumu kişiliği,kültürü,karakteri kendine özgüdür. Konu açarken her tarz yorumun gelebileceğini düşünerek açılmalı konular. En azından tamamen o düşünceyi kafaya yerleştirmek değil sadece fikir olarak kullanılabilir. Bu konu açan kişinin elinde.

Back
X