melmell Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 60 8 86 İzmir 16 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melmell #1 merhabalar dişlerim bembeyaz ve cok düzgün ama dişlerim yüz yapıma göre küçük porselen,kaplama filan yaptırmakta istemiyorum yapısı iyi oldugu için acaba başka bir önerisi olan var mı daha büyük dişlere sahip olmak için teşekkürler.
merhabalar dişlerim bembeyaz ve cok düzgün ama dişlerim yüz yapıma göre küçük porselen,kaplama filan yaptırmakta istemiyorum yapısı iyi oldugu için acaba başka bir önerisi olan var mı daha büyük dişlere sahip olmak için teşekkürler.
melmell Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 60 8 86 İzmir 19 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melmell #2 heralde kaplamadan baska bir caresi yok kimse yanıtlamadıgına göre:)
P potansiyel Ziyaretçi 19 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melmell #3 benim de aynı sorun var,yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım kaplamaktan başka çare yok ağzımı açıp gülmek bile istemiyorum yaa
benim de aynı sorun var,yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım kaplamaktan başka çare yok ağzımı açıp gülmek bile istemiyorum yaa
melmell Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 60 8 86 İzmir 20 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melmell #4 şöyle bir ilaçla macunla fırçalayınca uzar büyür gibi bişey olsa:sm_cool: