- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
inanılmaz derecede dibe vurmuş,psikolojik olarak tükenmiş ve haklı yere ufacık bir moral bulabilme umuduyla burada derdini paylaşmak için konu açan şahısların,bazı kişiler tarafından akbabanın leşe saldırması misali,dert sahibinin asıl konusundan uzak olarak, teferruatta takılıp nasıl da daha fazla didiklediklerini,dert sahibinin konuyu açmasını nasıl da pişman ettiklerini gördüm.bu insanların bundan nasıl nemalanmaya çalıştıklarını da.
elbette paylaşılan sıkıntıda etik,kültürel veya davranışta tezatlık olursa hepimiz konu sahibine bi şekilde tepkimizi gösteriyoruz ama arkadaş eşinin olumsuz davranışlarından ve hatta şiddetinden bahsedince,kalkıp da 'niye evlendin o zaman?'gibi abuk bir yerden konuyu tutturup konu sahibinin üzerinde canı çıkana kadar tepinmenin bir anlamını görmüyorum...mantığını kuramıyorum.
üstesinden gelemeyeceğim bir sıkıntım yok çok şükür,ama olur da fikre ihtiyacım olursa sırf bu yaratık grubunla burada tartışmaya girmemek için birşeyimi paylaşmayı düşünmüyorum.daha fazla dinleyici ve yardımcı olmayı tercih ediyorum.ve birilerine destek olabildiysem,ne mutlu bana.
Etkiledi etkilemez olur mu! Az daha alisveriskolik oluyordum, aci aci frene bastim sonra..
ilk burdan görüp aldigim da kirpigi takma kirpige ceviren bir "ilac" oldu..mavalamiydi neydi, hala cekmecede faturasiyla reklamayson yapilip geri verilmek üzere bekliyorayol az daha gözlerimden oluyordum... sür iste bademyagini uzun kirpik istiyorsan, ne isin var mavalayla davalayla...
Birde asiri alisveris düskünlügü beni sasirtti, alinanlar resmiyle gösteriliyor..kacis yok yani
Tuhaf tuhaf tiplerin arada sivrilip sacma sapan yorumlari ile sonra kendilerini kurtarmaya calisirkenki batislari insan heryerde ayni iste dememe sebep oldu...iyi iyi, kötü kötü...
Olumlu yönleri ise.....
Dünyalar tatlisi (bir cok degisik yerden) bircok arkadasim, kardesim oldu... Iyiki varlar, iyiki varsiniz
Tüm samimiyetiyle söz kina nisan evliligine kadar cocuguna kadar adim adim her sevincini paylasan arkadaslarimiz icin sevindim, dertleri olanlara icten ice üzüldüm, ya burasi ciddi anlamda insani dert sahibi yapar ha... bazen elimizden geldigince yapici yorumlar yapmaya calisiyoruz.....flocke arkadasimizin dedigi gibi aynen bende kirici tipler olabilecegini göz önüne alarak dert paylasma konusunda cekimser kalmayi tercih edecegim. cünkü kimi ciddiyetle yaklasirken kimide sirf yorum yapabilmis olmak icin birseyler yazinca hos olmuyor..
Simdi bu yorumdan sonra kalkip tarifini bu sayfadan aldigim cilveli bir kahve yapip icecegim, cok hos paylasimlar var
flockeye bende katiliyorum,
cogu basligi okudugum zaman "Kadinin düsmani kadindir" demekten alikoyamiyorum kendimi...
aldatma hikayeleri yüzünden olsun, dertli bi hemcimsimize yapilan saldirilar olsun...
zaten paranoyaktım, daha da paranoyak oldum.
biçok konuda şükrettim, bi çok dağılan yuvada hatanın nerde olduğunu ne zaman geri dönülebilir bir anında olduğunu ne zaman çok geç olduğunu anlama kapasitem arttı.
evliliğe daha olumlu bakardım, herşey mükemmel olucak, aşk çiçek böcek diye.
sanırım artık daha realistim
ancak ne var ki bu realistlik biraz da olumsuz bakış açısı kazandırdı bana
bundan kurtulmak için bazen hesabımı kapattırasım geliyor.
daha sonra kafama takılan birşeyi buraya yazdığım zaman ne kadar berrak bir şekilde düşünebildiğimi fark ediyorum.
önceden anca kafama takar saçmalardım.
Üye olmadan önce herkesin canım cicim halini görürdüm üye olduktan sonra bir çok insanın acımasızca eleştiri yapabileceğini gördüm.
Hayatta bir sürü kötü görümce,elti,kayınvalide olduğunu gördüm ve sevgilimin tek çocuk olduğuna şükrettim.
Aldatma olaylarının inanılmaz noktaya ulaştığını gördüm ileride acaba? diye düşündüğüm zamanlar oldu..
Çeyiz sayfalarına bakınca bazı eşya alımlarının vs.ne kadar abartıldığını,bir tuzluğun bile inanılmaz ünlü olduğunu insanların birbirinden inanılmaz etkilendiğini fark ettim.
Türk kızları olarak aslında inanılmaz sadeliği severmişiz,şıkır şıkır şeyleri seven insanları cahil diye sınıflandırırmışız.
Her kadınının eşine hemen hemen aynı noktalardan rezil olduğunu,bu halde çok sevimli olduklarını gördüm.
Böyle uzaaaar gider. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?