olumlu ve olmumsuz yönde kk etkilemedi beni dersem yalan olur 2009 yılından beri üyeyim ondan öncede beş altı ay misafir olarak
takip ettim sivilce izlerini googlden aratırken çoğu kişinin olduğu gibi direkt burayı gördüm ve görüş o görüş :)
önceleri hep kozmetik,cilt bakımı felan oralarda takılıyordum gurbaa prensesin katkısı çoktur hep onun önerilerini önemsedim
üye olup konuşma fırsatı yakaldım,daha sonra siteyi keşfetmeye başladım ne kadar bebek isteyen,ne kadar çok evlenmek isteyen,ne kadar çok kayınvalidesinden muzdarip olan,ne kadar çok aldatılan kadın ,ne kadar çok dertli kadın,ne kadar çok her kültürden,eğitimleri farklı farklı,dünyanın her yerinden kadın varmış burada gördüm önceleri pes!dediğim şeylere şimdilerde bağışıklık kazandım ....
kociş,kocik,bebiş gibi kelimelerle ilk burada tanıştım cidden hala ısınamadım.
soğukkanlı olmayı ,düşüncelerimden sanal ortamda olsa taviz vermemeyi her zaman dürüst olmanın önemini bir kez daha anladım hem okuduğum konularla
hem yaptığım yorumlarla....
sevgili libyanın da katkısıyla yemek topiği hayranlığımı kazandı başım sıkışsa bakacağım ilk yerlerden oldu,
daha sonra yüzünü bile görmeden konuşup yeri gelince ketum olan benim bile bir de sanal ortamda dertleşdiğim insanları tanımamı sağladı,