KK Güzelleri Sanal Alemde!!

cervello

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
32
5
1
İstanbul
Evet kızlarr snapchat,whatsapp kullananlar varsa gelsin!!Cidden hiç whatsapp grubu kurulmuyo mu buralarda donanımhaberdekiler bile kuruyo da fazla sayıda erkek oluyo diye girmedim oralara

snapchat için kullanıcı adınızı vermeniz yeterli numara vermenize gerek yok.
whatsapp grubu için:bana özel mesaj atarsanız numaralarınızı

Evet kızlar katılım bekliyorum,sizle sohbet etmek de dertleşmek de çok güzell,ay canlarımm
(ay sevgi patlaması yaşadım ne oldu öyle )

KK'nın zeki hatunları da hem yeni üye olmuş hem de tanımadıkları birine numaralarını verirlerdi zaten.
Var mı başka isteğin yavrum?

KK'nın zeki hatunları da hem yeni üye olmuş hem de tanımadıkları birine numaralarını verirlerdi zaten.
Var mı başka isteğin yavrum?

KK'nin zeki hatunları numara vermemeli zaten, telefon numarası, mail, sosyal paylaşım sitelerindeki kişisel sayfalar, isim soyad, adres vb tanımadan etmeden, kim kimdir bilmeden boncuk dağıtır gibi dağıtılmaz.

Dağıtırsanız sonra burda gelir ağlarsınız, Teyze sandım pos bıyıklı Dayı çıktı diye Hertürlü bilgiyi veren siz, uğraşan biz

Müdürüm hoşgeldiniz. :) Gereken her şeyi izah etmişsiniz zaten söyleyecek bir şey kalmamış..

Mesaj kutum patladi demis bi de ya
Kim tanimadan etmeden adres telefon versin sana
Az akilli olun yahu.

o mesaj kutusunun patlayılması olayı kk kadınlarını gaza getirmek sanırım.
patlamadan öte püff diye balon gibi sönmüştür

Son düzenleme:

ayy sen ne zekisin öyle

kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan

seni gidi tatlı şey bizde biri çıksada böyle bir fikir sunsa diye bekliyorduk

hey hey sakin

mesaj kutusu patladı mesajının altında not var sanırım görmediniz,espri yapmaya çalışmıştık.snapchat için de numara verilmediğini izah etmiştim zaten.uygun bi dille izah etmeniz,biz burada numara vermiyoruz demeniz yeterliydi.ben zaten gelin de buraya yazın dememiştim numaraları.ayrıca istemeyen vermez zaten niye bu kadar derdine düşmüş ki herkes.bu konuyla benim zekamı sorgulamanız hiç hoş değil zaten ben sadece muhabbet amaçlı grup kurarız demek istemiştim sanırım kızlığım sorgulanmış.profile girseydiniz kız olduğum yeterince belli olurdu zaten.
buranın altında muhabbet döner eğer isteyen olursa gruba girer diye düşünmüştüm,yanılmışım.böyle bi tepki gelebilir diye düşünmedim değil ama art niyet aranacağını da beklemiyodum açıkcası.

bu arada benim zekamı sorgulamadan önce yazdığımı tam okusaydınız,bazı kişilerin mesajları komik duruma düşmezdi.2. mesaj sanırım biraz dikkatölçer tarzda olmuş.kimseye bi lafım yok ama burada birini küçük düşürür gibi davranmanız da hoş değil.

hala yazdığımı sorgulamak amacı taşıyan insanlar varsa

gördüğünüz gibi altta not yazıyo.herkesin bunu anlaması için yeteri kadar Türkçesi var diye düşünmüştüm,yanılmışım.çok sağolun yorumlar için ne kadar güzel tepkiler verdiğinizi belli ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…