- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
ezberlemissin konuyutessekurler...
hatta beğenildiğin için resimlerden birinde saçlarını açmış olsaydı denilmişti
bu arada saçların gerçekten çok güzel maşallah
çookkk teşekkür ederimbeğenenlere oy verenlere ayrıca tşkler ben son anda katıldım yarışmaya önceden bilgim yoktu pc'de olan cep tlf'numdan çekilmiş 3-5 foto vardı onları gönderdim onlarda saçı toplu ve yan profildendi önceden haberim olsa daha hoş fotolar koyma şansı olur belki neyse sağlık olsun diyelim
saçlarınızın maşallahı var ama sarıya boyatıp kestırsem mı demişsiniz bence sarıya boyatmayın ama bıraz daha modern bır kesım uygulayabılırsınız cok kısaltmamak kosuluyla..
yarışma başladığında 6 numaralı adayın 30 yaşında olamayacağını başkasının resmini kullanmış olabileceğini söylediğimde bana hayır öyle bişey olamaz diyen arkadaşlar olmuştu.. sonuca baktımda sanırım haklı çıkmışım.. umarım bana öyle bişey olmaz diyen o arkadaş okur bu yazımı
elossa gelıp yorum yapmıstı kk guzellık kralıcesı acıklanıyor topıgınde o topiği kaldırmıslar mı bulamıyorum suan
evet alara haklısın okumuştum o yazını bende gerçekten doğruymuş ozaman sana kızanlar olmuştu ilk farkeden fake oldugunu söyleyen sen olmuştun hepimizden daha dikkatli çıktın :112:yarışma başladığında 6 numaralı adayın 30 yaşında olamayacağını başkasının resmini kullanmış olabileceğini söylediğimde bana hayır öyle bişey olamaz diyen arkadaşlar olmuştu.. sonuca baktımda sanırım haklı çıkmışım.. umarım bana öyle bişey olmaz diyen o arkadaş okur bu yazımı
evet alara haklısın okumuştum o yazını bende gerçekten doğruymuş ozaman sana kızanlar olmuştu ilk farkeden fake oldugunu söyleyen sen olmuştun hepimizden daha dikkatli çıktın :112:
haklı çıkanlar oldu da en cin tweety_yteewt çıktı helal olsun valla ne diyim bu kızdan korkulur
evet aslında bu durum banada tuhaf gelmişti küçücük kız 30 yaşındacanım anlamamak için sorunlu olmak gerekirdi zaten
banada yardimci olan arkadaslarim oldu sagolsunlar opuyorum burdan onlar kendilerini bilir
valla bende öpüyorum onlar kim ise
teşekkür ederim cnmkızlar oylayamasamda,semiramis ve minuscule yi beğenmiştim,içimde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?