Kk güzellik kraliçesi yarışmasının akibetini merak ettim

Yarışmanın karışık olduğu ve aceleye geldiği gerçek
Ama tabii ki eğer ortada bir sahtecilik varsa bu yarışmayı düzenleyen kişinin suçu değil
Ama eksiklikler mutlaka ki vardı
Eğer konu sahibi herhangi bir konuda sorun yaşadıysa ve bir süre aramızda olamayacaksa aceleye getirip hemen yarışmayı sonlandırmak yerine
oylamayı uzatıp görev için bir üyeden yardım alabilirdi
Ben birkaç kere eğer yardıma ihtiyaç varsa ben yardımcı olabilirim,oylamalar bana da özel mesaj yoluyla gelebilir dedim
Ne olumlu ne olumsuz yanıt alamadım hiçbir dönüş yapılmadı
Bu tür organizasyonlar karışıklık olmaması açısından birkaç kişi tarafından yapılmalı zaten,hele ki aksilik sonucu yarışmayı düzenleyen kişi aramızda olamayacaksa mutlaka yardım istemeliydi

bu ladyevil'ın açıklaması. birazdan datlucadu'nunkini de bulucam eheheh.

hatta beğenildiğin için resimlerden birinde saçlarını açmış olsaydı denilmişti
bu arada saçların gerçekten çok güzel maşallah

çookkk teşekkür ederim beğenenlere oy verenlere ayrıca tşkler ben son anda katıldım yarışmaya önceden bilgim yoktu pc'de olan cep tlf'numdan çekilmiş 3-5 foto vardı onları gönderdim onlarda saçı toplu ve yan profildendi önceden haberim olsa daha hoş fotolar koyma şansı olur belki neyse sağlık olsun diyelim

Alıntı golgemmm kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
sızın elbettekı art nıyetlı yaptıgınız bırsey yok..
emekte verdınız buda bır gercek..
fakat acemılık mıdır ılk oldugu ıcın tecrubesızlık mıdır bılemedık...
resmın uzerınde elossa yazısının sılınmemesı ve yarısmacıların actıgı konuların takıp edılmemesı dıkkatsızlıkten dolayı karsılasılan durumlardı.
yarısmaya katılmadıgım halde cok eglendım..herseye ragmen emegınıze saglık..lutfen bu durumun suclusu kndınızı gormeyın..
kendimi suçlu görmüyorum canım. yöneticiler nasıl olur da hiçbir yetkisi bulunmayan bir üyenin böyle bir yarışmasını kabul eder ve ardından çıkan askaklıklar için onu suçlu ilan eder bunu anlamıyom. lady evil oylamada yarıdm edebileceğini söyledi. benim oylama ile ilgili bir sorunum olmadı . sorun acemiliğimdi.

bu da datlucadu'nun cevabı.
sonradan zan altında kalmıyım diye kopyaladım.

saçlarınızın maşallahı var ama sarıya boyatıp kestırsem mı demişsiniz bence sarıya boyatmayın ama bıraz daha modern bır kesım uygulayabılırsınız cok kısaltmamak kosuluyla..

elossa gelıp yorum yapmıstı kk guzellık kralıcesı acıklanıyor topıgınde o topiği kaldırmıslar mı bulamıyorum suan

yarışma başladığında 6 numaralı adayın 30 yaşında olamayacağını başkasının resmini kullanmış olabileceğini söylediğimde bana hayır öyle bişey olamaz diyen arkadaşlar olmuştu.. sonuca baktımda sanırım haklı çıkmışım.. umarım bana öyle bişey olmaz diyen o arkadaş okur bu yazımı

saçlarınızın maşallahı var ama sarıya boyatıp kestırsem mı demişsiniz bence sarıya boyatmayın ama bıraz daha modern bır kesım uygulayabılırsınız cok kısaltmamak kosuluyla..

fotoma yorum yazmışsın tşk ederim ordan cevap yazmıştım canım sana az kestirdim saçlarımı dün dört beş parmak kadar keşke daha fazla kısaltabilsem

ohooo ona bakarsan ben daha konusu ilk açıldığında 'arkadaşlar bu iş olmaz, herkes birbirine girer ben söyleyeyim' demiştim de kimseler tınmamıştı. gazoz kapağından madalyamı bekliyorum :)

evet alara haklısın okumuştum o yazını bende gerçekten doğruymuş ozaman sana kızanlar olmuştu ilk farkeden fake oldugunu söyleyen sen olmuştun hepimizden daha dikkatli çıktın :112:

haklı çıkanlar oldu da en cin tweety_yteewt çıktı helal olsun valla ne diyim bu kızdan korkulur

kızlar oylayamasamda,semiramis ve minuscule yi beğenmiştim,içimde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…