KK hakkinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e sen de simdi beni elestiriyosun. benim bi de algima karisiyorsun. konu sahininin demek istedigini bana empoze etmeye calisiyorsun. elestirdiginiz seyleri yapmayin celismeyin kendinzle bence. herkes nasi anliyorsa oyle yorum yapar.
Derdim elestiri degil evvela elestirin. Ama uslup diye bir seyde var.

Üslup çok önemli. Mesela bir üye soruyor "hamile miyim sizce? " gelen cevap ise "biz ne bilelim, doktora git, test yap"..
Ya da birisi diyor ki ben bunu bunu yaptım gelen cevap "bir de utanmadan söylüyor"..
Bunlari demek hakkını kendilerinde görmelerine şaşırıyorum. Yüksek egolarını indirmek zorunda bunu yapanlar. Kinayamazsin, suclayamazsin, aşağılayamazsin. Yol göster arkadaşım. Ne yapmış olursa olsun kınama, yol göster.. Ha eleştiri yapılacak elbette de, bunun da bi saygı çerçevesi var.

Üslup çok önemli. Mesela bir üye soruyor "hamile miyim sizce? " gelen cevap ise "biz ne bilelim, doktora git, test yap"..
Ya da birisi diyor ki ben bunu bunu yaptım gelen cevap "bir de utanmadan söylüyor"..
Bunlari demek hakkını kendilerinde görmelerine şaşırıyorum. Yüksek egolarını indirmek zorunda bunu yapanlar. Kinayamazsin, suclayamazsin, aşağılayamazsin. Yol göster arkadaşım. Ne yapmış olursa olsun kınama, yol göster.. Ha eleştiri yapılacak elbette de, bunun da bi saygı çerçevesi var.
Sizi coook teskkur ederim. Tam da bunu demek istedim. Kendimi ifade edememisim tam anlamiyla. Iste benim derdim tam da bu sevgili kk uyeleri

yani pardon da hamilemiyim diye sorana ne bilelim dra git test yap lafina alinan varsa konu acmasin. ne denecekti baska.

Kendinize göre olan, bir pay ve öneri cikarabileceginiz yorumu okur cevap verirsiniz gerisini bi tarafınıza takmazsiniz olur biter. Her saldırı eleştiri yada yoruma cevap yazacaksın diye bir kaide yok. Yazan ne yazıyorsa yazsın ben takmadiktan sonra...

10 seneye yakındır okurum buraları, o zamanlar bebeydim üye de değildim. Eskiden insanlar daha nazikti daha paylaşımcıydı yardımseverdi. Sosyal medyadaki hoyratlık avamlık buraya da sıçradı. Kabalık çirkeflik hoş hatta havalı görülmeye başlandı, gençlerde de gözlemliyorum bunu. Danla bilic gibiler boşuna prim yapmıyor zaar.

Sizi coook teskkur ederim. Tam da bunu demek istedim. Kendimi ifade edememisim tam anlamiyla. Iste benim derdim tam da bu sevgili kk uyeleri
Bunu ben de kendime dert ediniyorum aslında. Burası kadınlar kulübü. Adı üzerinde KADIN.. Şiddet gören, aldatılan, derdi olan birsuru kadın var ve çok az görüyorum, "biz arkandayız senin destekciniz" diyen kadınları. Daha çok görmek isterim açıkçası. Kadinlar birbirinden güç almalı ki daha güçlü kararlar alsın, sağlam adımlar atsınlar.

Bunu ben de kendime dert ediniyorum aslında. Burası kadınlar kulübü. Adı üzerinde KADIN.. Şiddet gören, aldatılan, derdi olan birsuru kadın var ve çok az görüyorum, "biz arkandayız senin destekciniz" diyen kadınları. Daha çok görmek isterim açıkçası. Kadinlar birbirinden güç almalı ki daha güçlü kararlar alsın, sağlam adımlar atsınlar.
Bende dert edip duruyordum. Bugun konuyu acamaya karar versim

Bu konular yıllarca açıldı ve kapatıldı.
Ya ben bunu umursamiyorum mesela.
Sonuçta benim derdim başkasının takmayacagi, başkasının derdi de benim takmayacagim bir şey olabilir.
Gayet doğal geliyor bana.
Kadın konu acıyor nişanlısı üzerine, adam bildiğin tüm bir insanda olmaması gereken tüm olumsuzlukları taşıyor ama anlatırken ''bana sakin ayrılın demeyin" diyor.
Ben bu durumla hem alay ederim hem de hunharca eleştiririm.

Sonuçta benim derdim başkasının takmayacagi, başkasının derdi de benim takmayacagim bir şey olabilir.
Kadın konu acıyor nişanlısı üzerine, adam bildiğin tüm bir insanda olmaması gereken tüm olumsuzlukları taşıyor ama anlatırken ''bana sakin ayrılın demeyin" diyor.
Tamam elestirim ama alay etme hakkiniz yok. Sizde olabirlirsiniz o kisinim yerinde. Duygulariniza hakim olamayip bole birini cook seversiniz ayrilamam dersiniz. Birfe alay etmek bizlere yakisan bir tavir degol bence

Neden hunharca eleştirirsiniz..
Kımbılır belkı kendıne özgüven yok.
Belkide ilerisinin daha kotu olabileceğini varsayıyor..
Ve kımbılır belkıde aşk denen duygu onu bu denli asaglanmasına izin veriyor..
Yani işin aslı ınsan once kendını bilecek.. empati kuracak olabilecek kotunun iyisiyle yorum yapacak .. (yapmalı dıye duşunen lerdenım)
Tabıkı benımde gergin okuduğum konular var bır sekılde frenlıyorum.. olabilecek en masum yorumu yapmaya calışıyorum cogu zaman..

Buranin da bir forum oldugunu unutmayin yalniz.
Kimsenin uyelerin nazini cekme, yazilan sacma sapan seyleri anlayisla karsilayip ince ince cevap verme zorunlulugu yok. Hakaret yoksa yorumlar sert de olabilir burasi bir psikologun klinigi degil hayatimizin simulasyonu gibi.

yani pardon da hamilemiyim diye sorana ne bilelim dra git test yap lafina alinan varsa konu acmasin. ne denecekti baska.
Gerçekten içimden geçeni yazmışsınız.
Biz nerden bilelim görmediğimiz insanın hamile olup olmadığını?
Bize sorana kadar sağlık ocağına gidip test yaptırsın.
Bu tip konu açanların büyük çoğunluğunu;
acele edip erkenden test yapanlar ve eczaneden aldığı test beklediği sonucu vermeyince psikolojik olarak kendinde gördüğü bazı belirtileri kk üyelerinin hamilelik olarak yorumlamasını isteyenler oluşturuyor. Kısacası onay bekliyorlar.
Beklentisi karşılanmayınca da kırıldım, bozuldum.
Bu devirde hastalık, hamilelik vb. Belirtileri bu platformdan yorumlatmak isteyenleri ben de anlamakta güçlük çekiyorum.
Doktora sorunuz efendim ya da en azından bir sağlık çalışanına demek geliyor içimden.

Ya tabi ki öyle denilecek ama, hcg değerini soruyor yardım istiyor ve verilen cevap biz ne bilelim oluyor. Üsluptan bahsediyorum :)
Bunu demenin daha güzel yolu var.
ama oyle hcg falan yazmamissin ilk yorumda. hamilemiyim diye soruyorlar demissin. simdi konuyu alt konulara ayiriyosun

Ona Eşofmanlı Şevket Hoca moduna geçip;
'sakın ayrılma, iyice yapış,hemen evlen arkasından da üç çocuk yap ki hayatın mahvolsun' yazmak lazım. Bazı genç kızlar mazoşist diye düşünmeden edemiyorum.

Selam kizlar. Bu konuyi acacagim icin cok fazla elestiri alacagimi biliyorum. Elestiriye acigim. Hatta belki bende biraz elestiri yapacagim. Oncelikle bu kulubu kuran ve yonetenlere tesekkur ediyorum. Gercekten faydali bir site. Bazen insanlar en yakinina anlatip danisamiyacagi seylere burdan danisiyor cozum ariyor. Lakin cozum aramak isterken burda bende dahil bir cok uyenin cozum diye actigi konulara verilen cevaplar cok da cozum icerikli olmuyor. Suclama ayiplama kinama tarzinda oluyor. Ve bir cok konu sahibi konusuni kapatarak cozuyor olayi. Benimle ayni goruste yada zit dusuncede olan olmayan var mi burda sormak istedim?
Size katılıyorum. Bazı üyeler çok saldırgan tutumlar sergiliyor. Bir iki kez çok hassas olduğum konularda ben bile haddimi aşmış yorum yaptım ve kendi kendimi eleştirdim. Benim en kızdığım yorumlar, " trolmüsün, ilk üye konuya bak! Bu kesin erkek! " gibi dayanaksız suçlamalar. Ayrıca konunun çarpıtılıp başka yönlere çekilmesi de konu sahibini strese sokan bir durum. Birde kendini kk da asla övemesin. Kendine çirkinim diyen bir üyeye hemen şefkatli kollarını açı açı verenler ben güzelim dediğinizde size kirpi gibi saldırmaya başlıyorlar. Ya!.. oluyor işte. :işsiz:

Katılıyorum size. Çoğu zaman açmıyorum konu daha cok üzülüp gerilecem yorumlardan dolayı diye. Tabi ki herkesin düşüncesi bir olamaz ama karşımızdakini kırmadan yorum yapmak öneri sunmak bizim elimizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X