KK hakkinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona Eşofmanlı Şevket Hoca moduna geçip;
'sakın ayrılma, iyice yapış,hemen evlen arkasından da üç çocuk yap ki hayatın mahvolsun' yazmak lazım. Bazı genç kızlar mazoşist diye düşünmeden edemiyorum.
Ayrilmayim demeyim demiyorum
Elestirmeyin de demiyorum. Ama uslup onemli. Sanal ortam doye nezaketimizi kaybetmemiz sart mi?

Gerçekten içimden geçeni yazmışsınız.
Biz nerden bilelim görmediğimiz insanın hamile olup olmadığını?
Bize sorana kadar sağlık ocağına gidip test yaptırsın.
Bu tip konu açanların büyük çoğunluğunu;
acele edip erkenden test yapanlar ve eczaneden aldığı test beklediği sonucu vermeyince psikolojik olarak kendinde gördüğü bazı belirtileri kk üyelerinin hamilelik olarak yorumlamasını isteyenler oluşturuyor. Kısacası onay bekliyorlar.
Beklentisi karşılanmayınca da kırıldım, bozuldum.
Bu devirde hastalık, hamilelik vb. Belirtileri bu platformdan yorumlatmak isteyenleri ben de anlamakta güçlük çekiyorum.
Doktora sorunuz efendim ya da en azından bir sağlık çalışanına demek geliyor içimden.
Belko ordaki kadinim en buyuk hayali anne olmak. Ve olamiyor. Belki o kadim bu konuda cevresinden yeterince taslaniyor. Bakin kendiniz demissiniz hayal kirikliginin psikolojisininyarattigi etkiyle. Zaten bu forum bir derdim var degilmi. Kadinin da derdi hayal kirikligi belki

Bazı üyeler çok hadsiz.
Üstüne vazife olmayan şeylere bile yorum yapabiliyorlar.

Buraya konu açılıyorsa elbette herkes yorum yapabilir fakat saygı çerçevesi içinde olmalı.

Bir üye burada özür dilemişti günlük hayatında kafası bir şeye kızmış sinirini buradan bir üyeden çıkarmıştı çok kötü şeyler yazmıştı ona mesela , öyle şeylere de rast gelebilirsiniz görmezden gelin kimsenin kötü niyeti oldugunu sanmıyorum.

Bir üye burada özür dilemişti günlük hayatında kafası bir şeye kızmış sinirini buradan bir üyeden çıkarmıştı çok kötü şeyler yazmıştı ona mesela , öyle şeylere de rast gelebilirsiniz görmezden gelin kimsenin kötü niyeti oldugunu sanmıyorum.
Ozaman öyle bayanlar gelip buradan hirsini cikarmasin bi zahmet. Gitsin önce sakinlessin bir sekilde öyle gelsin burada yorum yapsin.

Bazi kadinlar olumsuz yorumu direk söyleyince kaldirabiliyor bazilar ise kaldiramiyor biraz kibar bi sekilde yazilmasini istiyor bence.

Katılıyorum..
En son konu açtığımda iki hanım arkadaş öyle zor durumumla alay etti ki.. kınama vs olsa can feda mağduriyetimle alay edildi.. Allaha havale ettim.. burda bazen bu tarz kişiler yüzünden konu açmak istemiyorum

Evet katılıyorum.
Hatta geçenlerde oldu. Kadın konu açmış, derdini tam hatırlayamıyorum şimdi. Kadına direk, onu geç de neden tesettürlü avatar kullanıyosun dendi.
Durum bu kadar kötü halde yani..
Evet konudan disari cikiyorlar malesef. Bazilari da yorum yapmak icin yorum yapiyor yardim amacli degil

Bende sizle ayni gorusdeyim evet bazen sert cevap yazdiklarimda oldu.ama sert cevap baska , alay etmek baska bir sey ve ne yazikki birinin derdine alay eden cok uyeler gordum.

Bazıları düşmanca yazıyor resmen.
Geçende bir konuda kadın hamileyim ve hamilelegim çok zor geçiyor diyor. " Neden çalışmıyorsun? Hamileligimi bahane etme" gibi şeyler yazıyorlar.

Kime ne yani . Ister çalışır ister çalışmaz . Sen mi karşılıyorsun giderleri ?
Hem herkesin hamileligi aynı geçmez. Kiminin çok zor geçer kiminin daha rahat geçer. O yüzden kadının en büyük düşmanı yine kadın.

Belko ordaki kadinim en buyuk hayali anne olmak. Ve olamiyor. Belki o kadim bu konuda cevresinden yeterince taslaniyor. Bakin kendiniz demissiniz hayal kirikliginin psikolojisininyarattigi etkiyle. Zaten bu forum bir derdim var degilmi. Kadinin da derdi hayal kirikligi belki
sizin icin dert gibi gozukmeyebilir ama o uyebin en buyuk derdi. Anne olamiyor olmak. Ki bence zor bir imtihan. Lutfen dusunun ve kendinize cvp verin. Hala ayni sekilde mi dusunuyorsunuz

Selam kizlar. Bu konuyi acacagim icin cok fazla elestiri alacagimi biliyorum. Elestiriye acigim. Hatta belki bende biraz elestiri yapacagim. Oncelikle bu kulubu kuran ve yonetenlere tesekkur ediyorum. Gercekten faydali bir site. Bazen insanlar en yakinina anlatip danisamiyacagi seylere burdan danisiyor cozum ariyor. Lakin cozum aramak isterken burda bende dahil bir cok uyenin cozum diye actigi konulara verilen cevaplar cok da cozum icerikli olmuyor. Suclama ayiplama kinama tarzinda oluyor. Ve bir cok konu sahibi konusuni kapatarak cozuyor olayi. Benimle ayni goruste yada zit dusuncede olan olmayan var mi burda sormak istedim?
Aynı görüşteyim. Beni banlasalar da kurtulsam.:kahve:

Bazıları düşmanca yazıyor resmen.
Geçende bir konuda kadın hamileyim ve hamilelegim çok zor geçiyor diyor. " Neden çalışmıyorsun? Hamileligimi bahane etme" gibi şeyler yazıyorlar.

Kime ne yani . Ister çalışır ister çalışmaz . Sen mi karşılıyorsun giderleri ?
Hem herkesin hamileligi aynı geçmez. Kiminin çok zor geçer kiminin daha rahat geçer. O yüzden kadının en büyük düşmanı yine kadın.
Ailemle çok içli dışlıyız ama bu normal değil artık kırmadan araya mesafe koymak için bir çözüm bulmalıyım diyorum. Arkadaşın biri de gelmiş koloni halinde yaşayacaklar evlenmesin demiş.
Ne kadar faydalı bir yorum.
Sanki evlenirken ondan izin alıcaz.:işsiz:
Sert cevap verince de suçlu yine biz.

takildgm sey bu ki sana yorum yapmisim. bi soyledgn bi soyledigini tutmuyo burda dr bile yorum yapmaz hastayi gormeden. dra gidin cevaplarina bozuluyo senin gibiler.degisiksiniz
O bir örnekti. Sizin gibiler derken de ne kadar ego sahibi olduğunuz belli oluyor. O yazdıklarımda anlatmak istediğim şey işte tam da buydu.. Yüksek ego.. Insan haddini bilirse bence böyle şeyler olmaz, ki o da yok bazılarında..
Ben dayanışma diyorum, üslup diyorum, siz kalkmış hamilelikten verdiğim yoruma takılıyorsunuz. Neyse zamanım değerli, daha mühim şeylerle meşgul olmak durumundayim. Hayırlı Günler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X