- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
bence gitmelisin.
doldurulmuş bebek nedir?
helal olsun. ayakta alkisliyorum. calisinbelki hayvancilik kadar zor degildir o ara dinlenmis olursun
Saolun canım. Hayvancılığa da devam edeceğiz aynı zaman da.
Hayvanlara gunde iki defa bakmak yetiyor mu bilemiyorum ama esimin koyde hayvancilik yapan akrabalari var cok ugrasiyorlar ve yoruluyorlar. Hepsiyle birden basa cikabilir misiniz bilemedim. Gencsiniz masallah yapasiniz da var bir deneyin diyorum ben. Olmadi birkac yil sonra tekrar denersiniz isi. O zaman da olur illa ki benzer bir is. Akliniz cocugunuzda kalmamis olur.Kv yapamaz canım yapmaz zaten. Sabah yapıp gitcez. Aksam da gelince yapacağız eşimle. Kreş degil de o tür bişey. Olumun anasınıfı ya da kreş yası tutsa hiç düşünmem. Ama tutmuyor. Birde iş egitimi yok henüz.
ama iste oldugunuz saatler en azindan dinlenirsiniz. normalde o saatlerde agir seyler yapiorsunuz + esiniz daha cok yardim eder belki 22 yasinda neler düsünüyorsuniz gercekten helal olsun. insAllah oglunuza cok güzel gelecek saglarsiniz.
Hayvanlara gunde iki defa bakmak yetiyor mu bilemiyorum ama esimin koyde hayvancilik yapan akrabalari var cok ugrasiyorlar ve yoruluyorlar. Hepsiyle birden basa cikabilir misiniz bilemedim. Gencsiniz masallah yapasiniz da var bir deneyin diyorum ben. Olmadi birkac yil sonra tekrar denersiniz isi. O zaman da olur illa ki benzer bir is. Akliniz cocugunuzda kalmamis olur.
Bence bu işe girmemen senin icin daha iyi.bu yaşta kendini ćok yorman iyi değil canım.çocuk icin maddi bi rahatlıktan bahsediyorsun ama halihazırda zaten omurga ve boyun fıtığı problemlerin varmış.hamile kalırsan çok ağrı sancı çekersin.
Bu yaşta kendini bu kadar zorlaman doğru değil.canının kıymetini bil lütfen.çocuğun eğer kısmeti varsa zaten rabbim bi fırsat verir yine olur.zaten yaşın da çok küçük.bebeğin de zaten küçük.bi iki sene geç olsun ama sen sağlığını kaybetme.
Köy işleri yeterince ağır.böyle yoğun bi hayat seni cañından bezdirir sonra.
Hicbisey senin sağlığından daha önemli değil.
Esiniz ne is yapiyor?Haklısınız tabi saglık elden gidince bir daha gelmiyor. Ama eşimde çok yoruluyor bugun sıkıntıyı onada yuklemek vicdanım el vermiyor işte.
Ama ya sen daha 22 yaşındasın boyu fıtığı ne demek bence sadede işe git gel kalan vaktini çocuğuna ve kendine harca... bu arada takdir edilesi bir kadınsın ben 21 yaşındayım kalkıp su almaya üşeniyorum :)Merhaba kızlar. Konum uzun olabilir, toparlıyabildiğim kadar yazacağım.
Ben 22 yaşında, 4 senelik evli ve bir cocuk annesiyim. Oğlum 29 aylık. Oglum tüp bebek yöntemiyle kavuştum. Şuan kv ile yaşıyorum.
Kendi evim var ama merkezde biz şuan köyde yaşıyoruz. 2 senedir kv ile yaşıyorum. Kv ile yaşamak oldukça zor. Onunla yaşadığım sıkıntıları anlatsam roman olur. Ama eşim herzaman yanımda, benden taraf olur. Tabi haklıysam. Burda yaşamamızın sebebi ise hayvancılıkla ugraşıyoruz.Hayvanlardan çok korkan ben inekler, koyunlar, kuzular hepsi ile iç içeyim. Bunları neden anlatıyorsun dersiniz beni daha iyi anlayabilmeniz için diyelim.
Şimdi ben ev hanımıyım. Sabah 5 de kalkıyoruz eşimle. Hayvanlarla ilgilenip, eşimi işe gönderiyorum. Sonra ikindi vaktine kadar ev işi, yemek, cocuk, kendi kişisel işlerimle ilgileniyorum. Tabi misafir gelmezse. Köy yerinde habersiz gelinir. Mutlaka yemek konulur. İkindi vakti tekrar hayvanlar sagılıyor.
Eşim işte oldugu için genel ben yapıyorum. Yalnız 2 saatimi alıyor. Tabi agır şeyler kaldırıyorum zor oluyor, boynumda da fıtık oldugu için cok agrım oluyor. Ama bunları severek ve isteyerek yapıyorum. Oğlum için geleceğimiz için.
Asık konuya gelecek olursak şöyle bi durum var : eşimle merkeze gidip geleceğim, sabah 8 ve aksam üzeri 15:30 arası çalışabilecegim bi iş var. Maaş 1100 + sigorta. Yol masrafı yok. Ama bu kadar iş varken birde bu işi yapabilir miyim bilmiyorum. Oğlum en çok beni düşündüren nokta. Kv nasıl bakar biz yokken bilmiyorum. Birde ondan hiç ayrı kalmadım cok zor olacak. Paraya ihtiyacımız var. Eşime destek olmak istiyorum. Bu iş okullar açık oldukça olan bi iş. Hafta sonları eşimde bende evde olacağız.
Birde bir doldurulmuş bebeğim var onuda almak istiyorum. Hiç degilse o masrafı karşılamış olurum diyorumm. Sizce ne yapmalıyım??
Basarilar diliyorum. Allah kolaylik versin ve bu caliskanliginiz herkese de ornek olsun burada.Hayvanlar günde 2 defa sagılıyor canım. Tabi bunla bitmiyor ama biz diğer hazırlıkları haftasonu yapmayı düşünüyoruz. Haftaiçine pek fazla iş kalmayacak gibi. Maddi olarak cok rahatlıyacagız. En azından evin giderlerini kazanırım. Sigortam yatar diye düşünüyorum. Sizlerinde desteğiyle deneyeceğim inşallah.
10 aylık evli iken tüp bebek mi yaptınizMerhaba kızlar. Konum uzun olabilir, toparlıyabildiğim kadar yazacağım.
Ben 22 yaşında, 4 senelik evli ve bir cocuk annesiyim. Oğlum 29 aylık. Oglum tüp bebek yöntemiyle kavuştum. Şuan kv ile yaşıyorum.
Kendi evim var ama merkezde biz şuan köyde yaşıyoruz. 2 senedir kv ile yaşıyorum. Kv ile yaşamak oldukça zor. Onunla yaşadığım sıkıntıları anlatsam roman olur. Ama eşim herzaman yanımda, benden taraf olur. Tabi haklıysam. Burda yaşamamızın sebebi ise hayvancılıkla ugraşıyoruz.Hayvanlardan çok korkan ben inekler, koyunlar, kuzular hepsi ile iç içeyim. Bunları neden anlatıyorsun dersiniz beni daha iyi anlayabilmeniz için diyelim.
Şimdi ben ev hanımıyım. Sabah 5 de kalkıyoruz eşimle. Hayvanlarla ilgilenip, eşimi işe gönderiyorum. Sonra ikindi vaktine kadar ev işi, yemek, cocuk, kendi kişisel işlerimle ilgileniyorum. Tabi misafir gelmezse. Köy yerinde habersiz gelinir. Mutlaka yemek konulur. İkindi vakti tekrar hayvanlar sagılıyor.
Eşim işte oldugu için genel ben yapıyorum. Yalnız 2 saatimi alıyor. Tabi agır şeyler kaldırıyorum zor oluyor, boynumda da fıtık oldugu için cok agrım oluyor. Ama bunları severek ve isteyerek yapıyorum. Oğlum için geleceğimiz için.
Asık konuya gelecek olursak şöyle bi durum var : eşimle merkeze gidip geleceğim, sabah 8 ve aksam üzeri 15:30 arası çalışabilecegim bi iş var. Maaş 1100 + sigorta. Yol masrafı yok. Ama bu kadar iş varken birde bu işi yapabilir miyim bilmiyorum. Oğlum en çok beni düşündüren nokta. Kv nasıl bakar biz yokken bilmiyorum. Birde ondan hiç ayrı kalmadım cok zor olacak. Paraya ihtiyacımız var. Eşime destek olmak istiyorum. Bu iş okullar açık oldukça olan bi iş. Hafta sonları eşimde bende evde olacağız.
Birde bir doldurulmuş bebeğim var onuda almak istiyorum. Hiç degilse o masrafı karşılamış olurum diyorumm. Sizce ne yapmalıyım??
Esiniz ne is yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?