Kk hanımları görüş ve önerilerinize ihtiyacım var...

İşe gitmeliyim mi???

• Evet

OY: 27 77,1%
  • Hayıt

OY: 8 22,9%

• Ankete Katılan
    35
helal olsun. ayakta alkisliyorum. calisin belki hayvancilik kadar zor degildir o ara dinlenmis olursun

Saolun canım. Hayvancılığa da devam edeceğiz aynı zaman da.

ama iste oldugunuz saatler en azindan dinlenirsiniz. normalde o saatlerde agir seyler yapiorsunuz + esiniz daha cok yardim eder belki 22 yasinda neler düsünüyorsuniz gercekten helal olsun. insAllah oglunuza cok güzel gelecek saglarsiniz.

Hayvanlara gunde iki defa bakmak yetiyor mu bilemiyorum ama esimin koyde hayvancilik yapan akrabalari var cok ugrasiyorlar ve yoruluyorlar. Hepsiyle birden basa cikabilir misiniz bilemedim. Gencsiniz masallah yapasiniz da var bir deneyin diyorum ben. Olmadi birkac yil sonra tekrar denersiniz isi. O zaman da olur illa ki benzer bir is. Akliniz cocugunuzda kalmamis olur.

Bence bu işe girmemen senin icin daha iyi.bu yaşta kendini ćok yorman iyi değil canım.çocuk icin maddi bi rahatlıktan bahsediyorsun ama halihazırda zaten omurga ve boyun fıtığı problemlerin varmış.hamile kalırsan çok ağrı sancı çekersin.
Bu yaşta kendini bu kadar zorlaman doğru değil.canının kıymetini bil lütfen.çocuğun eğer kısmeti varsa zaten rabbim bi fırsat verir yine olur.zaten yaşın da çok küçük.bebeğin de zaten küçük.bi iki sene geç olsun ama sen sağlığını kaybetme.
Köy işleri yeterince ağır.böyle yoğun bi hayat seni cañından bezdirir sonra.
Hicbisey senin sağlığından daha önemli değil.

ama iste oldugunuz saatler en azindan dinlenirsiniz. normalde o saatlerde agir seyler yapiorsunuz + esiniz daha cok yardim eder belki 22 yasinda neler düsünüyorsuniz gercekten helal olsun. insAllah oglunuza cok güzel gelecek saglarsiniz.

Amin inşallah canım. Eşim yardımcı olur hatta haftasonları sen uyursun ben yaparım hayvanları diyor :)

Hayvanlar günde 2 defa sagılıyor canım. Tabi bunla bitmiyor ama biz diğer hazırlıkları haftasonu yapmayı düşünüyoruz. Haftaiçine pek fazla iş kalmayacak gibi. Maddi olarak cok rahatlıyacagız. En azından evin giderlerini kazanırım. Sigortam yatar diye düşünüyorum. Sizlerinde desteğiyle deneyeceğim inşallah.

Haklısınız tabi saglık elden gidince bir daha gelmiyor. Ama eşimde çok yoruluyor bugun sıkıntıyı onada yuklemek vicdanım el vermiyor işte.

Teyzem şehirden köye gelin gitmiş birde kandırmışlar şehire geleceğiz diye yaklaşık 40 sene olmuş teyzem köyden çıkamadı.Şimdi her çeşit hastalığı var malesef.Bu sene yeni baksın diye birini tuttular.Kaç tane hayvanınız var bilmem ama teyzemin gününün çoğu onlarla geçerdi sağ sütü çek peynir yap yağ yap resmen hayvanlara hizmet etti.İki kişiyle olacak değil hayvan işi üzülüyorum insanlara umarım sizde öyle olmazsınız sonunda.

Ama ya sen daha 22 yaşındasın boyu fıtığı ne demek bence sadede işe git gel kalan vaktini çocuğuna ve kendine harca... bu arada takdir edilesi bir kadınsın ben 21 yaşındayım kalkıp su almaya üşeniyorum :)

Yok artık sabah 5te kalkıp bütün hayvan islerini yapacaksiniz, 8de işe gideceksiniz. Aksam ustu dönüp tekrar bütün hayvan işlerini yapacaksiniz. Ben 3 gun bile dayanamam bu tempoya, direk ölürüm. Bence siz de bedeninizi bu yukun altina sokmayin, canınızı sokakta mı buldunuz yazık

Basarilar diliyorum. Allah kolaylik versin ve bu caliskanliginiz herkese de ornek olsun burada.

Valla ablacım benden kucuksun sana abla tavsıyesı kendını bu kadar harap etme gun gelır yapmasydın derler ıs ustune ıs yapacak kadar neden hırs yapıyosun genclıgın gıdıyor hayvan ısı zordur kaynananla yasamak cok zordur neden kendını yıpartıyosun gıt o ıse gır hayvanlarıda kv bakamıyorsa satın gıtsın kendı evını buyuk ıhtımal kıraya vermıssınızdır bence kendı evıne donmeye calıs ıkıncı bebek ıcın de acele etme derım zaten donukmus durabıldıgı kadar dursun evladın okula baslasın azıcık rahatına bak snra ıkıncı cocuga gırıs derım ben... Omurden gıdıyor o ladar sınır oluyosun yıpranıyosun yoruluyosun hep omrunden gıdıyor 50 yasına gelınce elalem dıpcık oluyor sende hastalıklar baslıyor ınsan gencken bılemıyor bak benım canım annemde gecnken cok calıstı tarlada calıstı kendını yıprattı ama yas 50 ye gelınce ayaklarının ustune basamadı acımaya basladı Allah beterınden korusun buna da cok sukur ama elalem yanından hızlıca yuruyunce uzuluyr canı tez ıs yapmak ıstıyor agrıları olınca oturuyor bunkar ona koyuyor Allah ım şifa versın ınsallah gecer ama gencken kendını cok yıpratmamak lazım

Gercekden maşşallah sana.
Mesajlarını okudum, nekadar olgunsun. Bazi 22 yaşındaki kadinlar instagrama beğeni gelmedi diye antidepresan aliyor.

Bence çalış canim. Hem parasi iyi hemde sigortan yatar.
Yorulcagini zaten kendinde biliyorsun ama hayat gercekdende kolay değil

10 aylık evli iken tüp bebek mi yaptıniz
Sanırım 1 8 yasındayken

Gunde 7.5 saat ( sabah 8 akşam 15:30 desiniz diye yazdım )evde de olsaniz calisacaksiniz belki daha ağır iş yapacaksınız. Oyuzden çalışmanızı tavsiye ederim en azından ssk yatmış olacak zaten çocuğunuz kv alışıktır tabii çocuğunuz birkaç gün zorluk çekecek. Umarım üstesinden gelirsiniz. Aslında siz kendinizde yapabilme azmini görüyorsanız hemen başlayın zaten sormaniza bile gerek yok

Genceciksin kv hastalik vs..birde is..disarda calissan daha az yorulacagin kesin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…