KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

valal öle ama napim. hem üşendim hem de eşim de ben de çok sevioz arada yapıoz öle ortaya karışık tost

oh iyi yapmışsın valla.bende yapıyom arada
çocukla bazen yemek yapmaya fırsat kalmıyıo atıştırıyoz.eşimde öyle yemek seçen biri değildir.ne koysam yer

valal öle ama napim. hem üşendim hem de eşim de ben de çok sevioz arada yapıoz öle ortaya karışık tost

ya tost demeyın bana bugun aksam canım tost ıstedı kasarlı tost yanına ayran ama ev yapımı deıl dısardakılerden press gıbı oluyo onlarınkı neyse aradımm esımı gelırken al dıye baktımkı kapının onundeymıs kaldı yarına

valla cnm sen bana gel. eşim saolsun öğretti bana da... bi tost yaparım sana en kral akşam yemeği halt etmiş yanında. parmaklarını da yanında yersin :)))

ay deniz canım çekdi şimdi
karnımda acıkdı valla

valla cnm sen bana gel. eşim saolsun öğretti bana da... bi tost yaparım sana en kral akşam yemeği halt etmiş yanında. parmaklarını da yanında yersin :)))

hemen cık gelıyorum off canım cookk ıstedı ya ben tost makınamı kırdım buz dolabının ustune koymustum sıcaktı cocuk almasın dıye buzdolabını acarken kırıldı daha yenı almıstım hemde o cafelerdekınden ıstyorum aslında press gıbı yapandan buarad senın tostun formulu varmı

saol canım beklerim bundan sonra.uğra sık sık
bebiş istiyodun var mı hamilelik__?

gelirim insallah: )
bebis hala yok canim: (
gecen ay silik cizgiyi görmüstüm ama maalesef adet oldum
suan 18. günümdeyim yani artik 19. bakalim hayirlisi
Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur insallah

gecmisi okudum biraz... oglun hastaymis galiba cok gecmis olsun

ay var mı bunun sırrı merak ettim canım

valla cnm malzemeyi bol tutucan, tereyağı kullanıcan, sucukları oldukça ince doğrıycan, bi de kaşar değil de çeçil çok lezzetli oluo hatta bazen ikisinden de koyuyırum ben o da gzl oluo... hee en son olarak da var gücünle bastırıp oldukça ince yapıcan. tabii ekmeğin güzel olucak. kalınsa ekmek içini boşaltıcan. böle tam ekmek yapıcan sonradan ikiye bölücen. öle bastırması daha kolay oluo.. aklıma gelenler bunlar...

olur inşallah fıstığım üzülme .hayırlısıyla gelsin inşallah
evet hastaydı iiyi şimdi .klasik kış sendromları

eee süpermiş valla.doğru dedin bu püfler çok önemli canım...
san bundan sonra tostçu dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…