sen nerde oturuyosun ebru
almanyada canim... ya sen
kocaelıde gelınmı gıttın oraya
yok canim dogma büyüme buraliyim ama memleketim gözümde tütüyo
seninde varmi cocugun_??
evet 1 tane var memlektın neresı yas kac buarada sende genc evlımısın ben gıbı
memleket antalya... 21 olucam 5 gün sonra... 19 yasinda evlendimm... ben sendende erken evlenmis olabilirmiyim acabaa
bende 21 yasındayım yok canım sen gec kalmıssın ben 18.5 yasnda evlendım sen 90lımısın
evet 90liyim... cok kisi bana niye erken evlendin diyorda... belki sende dersin diye düsünmüstüm acikcasi hehe
bu arada bende mesajlar bugün cok gec gidiyor ya ay sinir oldum
evet ole demeye hakkım var sanırım benden bı yas kucuksun ben 89lyum 5 ay sonra 22 olucam bendede msjlar gec gıdıyo ee orda hayat nasıl nıye gelmıyosun turkıyeye madem melektını ozledın
ailem burda... annem babam dedemler amcamlar halamlar dayimlar....esim ve evim...
ailem burdaykende TRye gitmeye hic gerek yok... evlendikten sonrada burda kaldim... esimde dogma büyüme burali oldugu icin burda calisiyor... herseyi birakip gitmek biraz zor...
memleketi özlüyorum belki ama orda sadece 3 hafta yapabiliyorum.... nedense oraya gidincede burayi özlüyorum... alismisim herhalde... her yaz tatillerinde 1 ayligina geliyoruz o bize 11 ay yetiyo: )))
dogru soluyosun aslında senın gercek memlektın orası olmus artık hem orda dogmussun hemde butun aılen akrabaların orda ama turkıyenınde ayrı bı guzellıgı var ya heryerını gezmek lazım ben bu yaz tatılımı ona gore yaptım ızmıtten cıktın butun tatıl beldelerını 1 gun kalmak sartlyala her ılde gezdık en son alanya yaptık geldık sunu demelyımkı antalya super ama alanya tam bı fıyasko hıc begenmedım
cok iyi yapmissiniz... dedigin gibi heryerini gezmek lazim.. ablamin esi sayesinde bizde anca bi kac yeri gezebildik... nereye atandilarsa bizde hem görme hemde gezme amacli gittik gezdik... bu arada evet alanya tam bi fiyasko
tanısıtıgma memnun oldum canım sana ıı geceler yarın gelırsın yıne topıge beklerız kendıne ıı bak
selam kızlar, keremce balım hayırlı uğurlu olsun topiğin..
Hu huuu kimseler yok muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?