Gun içinde bi kackez giriyorum bu bölüme ve her girdigimde mutlaka ama mutlaka "ilgisizlik" le ilgili konuya denk geliyorum. Galiba ortak derdimiz bu :)
Hadi bi el ati verin, hep birlikte çözelim :)
Herkes bu konuyla ilgili tecrubelerini paylassin, belki bizede faydasi olur :)
Mesela esiniz yada sevgiliniz;
Ne kadar ilgili?
Hep mi ilgiliydi? Yoksa iliskinin basinda el üstünde tutulup sonradan ilgisizlesenlerden mi? (Benim sevdicegim gibi:)
İlgisini geri kazanmak adina neler yaptiniz?
Ne cok sey sordum :)
Ben baslayayim bi kac sey anlatmaya, mesela benim sevgilim en basta üstüme titrerdi ama simdilerde resmen ilgisizlikten boguldum
nerdeyse 2 yıldır beraberiz son 3 ayı dahada kötü oldu. Biliyorum uzun iliskide boyle olur diyeceksiniz ama ben ilk gunku gibi olsun demiyorum zaten beni mutlu etcek kadar olsun yeter :)
Bide ben kaybetme korkusunun ilgiyle buyuk baglantisi olduğunu dusunuyorum. Kaybetmekten korkcakki ustune duscek.
Bunu nasil basarcaz?
Haydi kizlar :) tecrubeleri ve fikirleri paylasalim.
Hadi bi el ati verin, hep birlikte çözelim :)
Herkes bu konuyla ilgili tecrubelerini paylassin, belki bizede faydasi olur :)
Mesela esiniz yada sevgiliniz;
Ne kadar ilgili?
Hep mi ilgiliydi? Yoksa iliskinin basinda el üstünde tutulup sonradan ilgisizlesenlerden mi? (Benim sevdicegim gibi:)
İlgisini geri kazanmak adina neler yaptiniz?
Ne cok sey sordum :)
Ben baslayayim bi kac sey anlatmaya, mesela benim sevgilim en basta üstüme titrerdi ama simdilerde resmen ilgisizlikten boguldum

Bide ben kaybetme korkusunun ilgiyle buyuk baglantisi olduğunu dusunuyorum. Kaybetmekten korkcakki ustune duscek.
Bunu nasil basarcaz?
Haydi kizlar :) tecrubeleri ve fikirleri paylasalim.