• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk her girdiğimde bu konu? ortak derdimiz bu sanırım

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Gun içinde bi kackez giriyorum bu bölüme ve her girdigimde mutlaka ama mutlaka "ilgisizlik" le ilgili konuya denk geliyorum. Galiba ortak derdimiz bu :)
Hadi bi el ati verin, hep birlikte çözelim :)
Herkes bu konuyla ilgili tecrubelerini paylassin, belki bizede faydasi olur :)
Mesela esiniz yada sevgiliniz;
Ne kadar ilgili?
Hep mi ilgiliydi? Yoksa iliskinin basinda el üstünde tutulup sonradan ilgisizlesenlerden mi? (Benim sevdicegim gibi:)
İlgisini geri kazanmak adina neler yaptiniz?
Ne cok sey sordum :)
Ben baslayayim bi kac sey anlatmaya, mesela benim sevgilim en basta üstüme titrerdi ama simdilerde resmen ilgisizlikten boguldum :( nerdeyse 2 yıldır beraberiz son 3 ayı dahada kötü oldu. Biliyorum uzun iliskide boyle olur diyeceksiniz ama ben ilk gunku gibi olsun demiyorum zaten beni mutlu etcek kadar olsun yeter :)
Bide ben kaybetme korkusunun ilgiyle buyuk baglantisi olduğunu dusunuyorum. Kaybetmekten korkcakki ustune duscek.
Bunu nasil basarcaz?
Haydi kizlar :) tecrubeleri ve fikirleri paylasalim.

Benim ilgi görmem için ödeme yapmam gerekiyor karşı tarafa...

Parayı verdim miydi iyiyiz (çok da iyi değiliz ha yanlış olmasın, arada bir yüzüme gülüyor diyelim)

Para yoksa ilgi de yok.
İşte benim tecrübem.

Benim ilgi görmem için ödeme yapmam gerekiyor karşı tarafa...

Parayı verdim miydi iyiyiz (çok da iyi değiliz ha yanlış olmasın, arada bir yüzüme gülüyor diyelim)

Para yoksa ilgi de yok.
İşte benim tecrübem.

hay Allahım ya istemsiz güldüm :)
diğer konundan bildiğim için.

ilgi talep edilmediğinde gelip seni bulacak bişey.
yani işe yaramadığında ortaya çıkıyo genelde.:KK53:
ilgi peşinden koşmayı bıraktığın an ilgilenilen taraf olursun.

Bizim ilgimiz genel olarak değişmedi
Sadece okul yada iş anlamında çok yoğun olduğumuz dönemlerde birbirimizi ihmal edebiliyoruz
İnsan kendisi fark edemiyor bile bazen
O zaman bunu hisseden diğerine söylüyor ve mutlaka telafi ediyoruz
Benim tek bildiğim sorun ne olursa olsun eşler arası iletişim iyi olmalı o zaman herşey hallediliyor

yani sevgiliyken ilgisizliği anlamam aksine ilgi fırtınası olması lazım,
Evlilik için öyle diyemem çünkü alışkanlık oluyor ve yanı başında olduğunu biliyorsun
Yani akşam ona kavuşacağının farkındasın :))

İlgi nasıl kazanacan ki bitmişse bitmiştir

Yok düzenlemeye karar verdim mesajı, cidden korkarım nazardan.
@Bilgece burası yanlış anlamaya müsait bir ortam, sen beğendin de nazar aklıma geldi sanma sakın, alakası bile yok. Bildirim gelince mesajımı okudum, sonra BDV'deli öküz adamlar aklıma geldi, hem nispet gibi olmasın dedim, hem de dediğim gibi nazar muhabbetine.

Ha nasıl bu halde bu adam derseniz, çok basit: evinde mutlu, huzurlu.
Şarkılarla karşılarım eşimi, içten öperim geldiğinde.
Asla dır dır etmem hiçbir konuda.
Ailesini çekiştirmem, ailesine saygısızlık etmem, benim ailemi ara diye baskı yapmam, içinden geliyorsa arar. Ama karşılıklı o da bana baskı yapmaz ara sor diye.

Bir kısmını anlattım, nazardan gerçekten korkarım çünkü. Kötü yanlarından da yazayım eşitlensin :KK45:
Çok ilgi ister, saçma sapan kıskançlıklar yapabilir (içinde Kıvanç Tatlıtuğ'un olduğu diziyi izlememek gibi)
Açken çok çabuk sinirlenir.

Son düzenleme:
İyi noktadan yakalamissin :D ilk zaman ole olur zaten aşırı ilgi vs sen bunalirsin sonra par gerçek yüzünü görürsün eski halini ozlersin valla en iyi yöntem kaçan kovalanir yöntemi :KK14:

Benim nişanlım hiç canım cicim bilmem ne adamı değil.
cidden ilgilenmez de.
ama ben onu böyle sevdiğime eminim. değişse pekte takmam sanırım.

Hepinize cvplardan dolayi tsk ederim kizlar :)
Amaaaa şu konularimin tasinmasina sinirrrr oluyorummmm :(
Benim icin bu konu dertttt o yuzden o katagoriye actim. Neden tasiniyooo?

Az ılgı yoktur senı ıstemeyen adam vardır deyıp kabullenıp ugrasmayacaksın. Oyle ellerın bos kalakalıyorsun sonunda.

Yapman gereken ne bılıyor musun HICBIR SEY. Kafanda onu aklamayı bırak once - işi var soyle canı sıkkın boyle canı sıkkın... Bunların hepsı hıkaye. Su kadar az arım de benı merak etsın de yapmayacaksın. Bunları planlamak bıle enerjını bıtırıyor.

Aramamasını ılgılenmemesını fırsat olarak gorup ıcını sogutacaksın yavas yavas hayatının merkezınden onu cıkaracaksın. Ama o bunu bılmeyecek elbet. Beklentılerın varken bunu yapmak kolay degıl ama sonrasında yasayacagın hayal kırıklıgınun depresyonun yanında bu hıcbır sey bunu yapmazsan. Ha aklı basına geldı mı devam ... Ama hayatının merkezı senken devam o degıl. Ha ıstemıyor mu bırak gıtsın.

Su ara yasadıgım acının tarıfı yok cidden. Keske bagım bu kadar kuvvetlı olmasa ıdı keske hep hayatımın merkezınde ben kalabılse ıdım. O zaman kimseye eyvallahım olmazdı.

Elımden gelenı yapıyorum ben de. deneyımımden dusundugumden tavsiye sana bunlar.

Bıtecek olan zaten bıter senınkı su an ezıyet surenı uzatmak , ustelık cabanın bı kıymetı olmayacak. Karsı taraf senı yapıskan olarak gorecek sen cabaladıkca. Bekledıgın ılgıyı her goremeyısınde ıcın parca parca olacak. Bellı bıle edemeyeceksın zaten umrunda degılsın bıleceksın bunu bahane edecek tartısmaya yukun ıkı kat olacak. Ustune bı de tartısma cıkaran taraf olacaksın. Senın ıcınde fırtınalar kopacak ama onun tek derdı senden kurtulmak olacak.

Ilgını kes arama sorma ayrılmak mı ıstıyor ayrıl. Benı aramıyorsun derse de sana oyle gelıyor de kendıne odaklanmaya devam. Boyle kucuk kacan kovalanır oyunları yapmayan, tam baglı , zorluklara gogus geren , ne ıstedıgını bılen adamdan bır sey olur. Habıre kendıyle ugrastıran ne ıstedıgını bılmeyen bırınden degıl. Huzur vermıyorsa sevgısı yoktur.

Sevgısı yoksa da ılk gunlere dondurmeye calısmak bos cabalardır , yapamazsın. Butun olmanın ne demek oldugunun farkında degıl. Sokaktakı ahmetten mehmetten bı farkı yok.

En acısı da senın yere göge sıgdıramadıgının kıyamadıgının bı avuc b.k tan ıbaret oldugunu gormen. O yuzden dınle. Neyse...

Bu işlerde taktik tutmuyor arkadaşım ya keşke tutsa. Insanin içinde olmalı. Ben eşimin hayata bakışı sayesinde rahatım. Her zaman söyler mutlu et mutlu ol:))

Bizde ilgi sorunu hic olmadi...
cok yogun calistigi zamanlarda bile ilgisini ihmal etmezdi...
hatta ilgisjz taraf benim diyebilirim...
bizde sorun inat....en ufak kavgada adam icine kapaniyor
susup kaliyor bildigin surunduruyor...hayir eskiden boyle olan bendim..nasil cark tersine dondu anlamadim....:D
tatsizlik olmasin yeterki etrafimda fir donuyor

Back
X