• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk hikayeleri kpss motivasyon kaynağım oluyor

Annakarenina63

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
87
37
3
Atanamamış bir tarih öğretmeniyim. Üç yıl hazırlandım hep 80lerden döndüm olmadı yani. Bu sene de evlendim. Hamileyim her neyse... Burada okuduğum yaşanmışlıklar inanın beni derinden etkiliyor ve asla evliliğe güvenme hunharca dersini çalış atan diyorum ya. Bugün bir yazı okudum resmen sarsıldım. Çok çok üzüldüm kadına. Erkek milletine güvenilmezi iliklerimde hissettim resmen. Ama en azından sorunu yaşayan kardeşimiz memurdu ve ayaklarının üstünde durabilir. Oy oy neyse bu sene hamileyim aman bebek var şöyle böyle demeden masanın başından kalkmadan çalışmam lazım. Benim gibi atanamamış lar varsa siz de çalışın :)

Son düzenleme:
Bravo canim motivasyonun hic eksilmesin insallah atanirsin bebeginun nasibiyle gelir

Yani buradan etkilenip erkeklere karşı bir önyargı oluşturmayı da doğru bulmuyorum. Sonuçta herkes bir değil. Fakat hayatın ne getireceği belli olmaz. Bir anda yapmaz dediğin kişi yapıyor. Geleceğini böyle düşünmen ve planlaman yararına olacaktır. Başarılar umarım dilediğin yerlere gelirsin meslek hayatında :)

İster evli olun ister bekar işimizin olması şart. Evet evliliğe güvenmemek gerek.ben iyi ki kkda takılmışım gözüm açıldı valla. Burasi sayesinde atanmamin şart olduğuna karar verdim

ben de sadece sizin için değil tüm atanamamış/atanamayan öğretmenler için bir öneride bulunmak istiyorum,
atanamadım diyip kendinizi eve kapatmayın, bir yandan şansınızı denemeye devam ederken bir yandan da başka işlerde kendinizi geliştirin,
sonra 30 yaşındayım atanamadım, başka deneyimim de yok diye ortada kalmayın.
evet biliyoruz siz çağrı merkezinde, bankada vs vs çalışmak için öğretmenlik okumadınız, ama burası türkiye, her gazetecilik okuyanın gazetecilik yapamadığı gibi her öğretmenlik okuyan da öğretmenlik yapamıyor. kendinizi tek noktaya odaklayıp hayatı kaçırmayın.
başarılar :)

ben de sadece sizin için değil tüm atanamamış/atanamayan öğretmenler için bir öneride bulunmak istiyorum,
atanamadım diyip kendinizi eve kapatmayın, bir yandan şansınızı denemeye devam ederken bir yandan da başka işlerde kendinizi geliştirin,
sonra 30 yaşındayım atanamadım, başka deneyimim de yok diye ortada kalmayın.
evet biliyoruz siz çağrı merkezinde, bankada vs vs çalışmak için öğretmenlik okumadınız, ama burası türkiye, her gazetecilik okuyanın gazetecilik yapamadığı gibi her öğretmenlik okuyan da öğretmenlik yapamıyor. kendinizi tek noktaya odaklayıp hayatı kaçırmayın.
başarılar :)
Etraf ozel okul ve kurs merkezi doluyken cagri merkezine gerek yok senelerdir ozel sektorde ogretmenim iş çok ama atanamayinca evde oturayim ozel okulda yorulurum mantigi var bu yanliş..

Etraf ozel okul ve kurs merkezi doluyken cagri merkezine gerek yok senelerdir ozel sektorde ogretmenim iş çok ama atanamayinca evde oturayim ozel okulda yorulurum mantigi var bu yanliş..

O apayri bir konu zaten,
Ozel okullar 9-6 calistiriyor diye ozel okulda calismayan ama evde oturup depresyona giren arkadaslari var kardesimin.
E biz ozel sektor calisanlari hepimiz 9-6 calisiyoruz esek miyiz?
Gonul isterdi ki herkes egitimini aldigi isi, istedigi kosullarda yapsin ama olmuyor...
Bu sadece ogretmenler icin gecerli de degil, dereceyle muhendislik fakultelerine girip yillarca cok agir bir egitimden gecip mezun olunca asgari ucretle bile alaninda is bulamayan binlerce genc var bu ulkede.

O apayri bir konu zaten,
Ozel okullar 9-6 calistiriyor diye ozel okulda calismayan ama evde oturup depresyona giren arkadaslari var kardesimin.
E biz ozel sektor calisanlari hepimiz 9-6 calisiyoruz esek miyiz?
Gonul isterdi ki herkes egitimini aldigi isi, istedigi kosullarda yapsin ama olmuyor...
Bu sadece ogretmenler icin gecerli de degil, dereceyle muhendislik fakultelerine girip yillarca cok agir bir egitimden gecip mezun olunca asgari ucretle bile alaninda is bulamayan binlerce genc var bu ulkede.
Aynen katiliyorum ilk yıl çaba sarf edip sonra iyi zam alabilirler evde 8 senedir kpss ye calisan arkadasim var ben nerdeyse emekli olucam :)

Aynen katiliyorum ilk yıl çaba sarf edip sonra iyi zam alabilirler evde 8 senedir kpss ye calisan arkadasim var ben nerdeyse emekli olucam :)
Ben özel sektörde de bir yıl çalıştım çalışma saatine efendim çok yorulmaya da tamamdım ama 650 lira maaş verilince yol paramı çıkaramadım kızlar sizin söylediklerinize de katılıyorum ama bu özel sektör ya da kpss ya da ev hanımı olmak tercih meselesi saygı duyuyorum. Ha benim de tarih öğretmeni bir arkadaşım vardı 7. Yılında atandı mesela :)

Şu devirde iş sahibi olmak şart ,ister kendi alanında ister başka bir alanda ama bir kadının iş sahibi olması şart .

Not:Kocam da dahil hiç bir erkeğe %100 güvenmem ,güvenmediğimide söylerim yani buradaki açılan konulardan dolayı değil zaaflarindan dolayı :)

Back
X