- 6 Temmuz 2018
- 87
- 37
- 3
- Konu Sahibi Annakarenina63
-
AYNEN AYNEN. AL BENDEN DE O KADAR VALLAHİİster evli olun ister bekar işimizin olması şart. Evet evliliğe güvenmemek gerek.ben iyi ki kkda takılmışım gözüm açıldı valla. Burasi sayesinde atanmamin şart olduğuna karar verdim
Bu arada birbirimize destek olabilirz ben de hazirlaniyorumAYNEN AYNEN. AL BENDEN DE O KADAR VALLAHİ
Yaaa olsak ne iyi olurBu arada birbirimize destek olabilirz ben de hazirlaniyorum
Etraf ozel okul ve kurs merkezi doluyken cagri merkezine gerek yok senelerdir ozel sektorde ogretmenim iş çok ama atanamayinca evde oturayim ozel okulda yorulurum mantigi var bu yanliş..ben de sadece sizin için değil tüm atanamamış/atanamayan öğretmenler için bir öneride bulunmak istiyorum,
atanamadım diyip kendinizi eve kapatmayın, bir yandan şansınızı denemeye devam ederken bir yandan da başka işlerde kendinizi geliştirin,
sonra 30 yaşındayım atanamadım, başka deneyimim de yok diye ortada kalmayın.
evet biliyoruz siz çağrı merkezinde, bankada vs vs çalışmak için öğretmenlik okumadınız, ama burası türkiye, her gazetecilik okuyanın gazetecilik yapamadığı gibi her öğretmenlik okuyan da öğretmenlik yapamıyor. kendinizi tek noktaya odaklayıp hayatı kaçırmayın.
başarılar :)
Etraf ozel okul ve kurs merkezi doluyken cagri merkezine gerek yok senelerdir ozel sektorde ogretmenim iş çok ama atanamayinca evde oturayim ozel okulda yorulurum mantigi var bu yanliş..
Aynen katiliyorum ilk yıl çaba sarf edip sonra iyi zam alabilirler evde 8 senedir kpss ye calisan arkadasim var ben nerdeyse emekli olucam :)O apayri bir konu zaten,
Ozel okullar 9-6 calistiriyor diye ozel okulda calismayan ama evde oturup depresyona giren arkadaslari var kardesimin.
E biz ozel sektor calisanlari hepimiz 9-6 calisiyoruz esek miyiz?
Gonul isterdi ki herkes egitimini aldigi isi, istedigi kosullarda yapsin ama olmuyor...
Bu sadece ogretmenler icin gecerli de degil, dereceyle muhendislik fakultelerine girip yillarca cok agir bir egitimden gecip mezun olunca asgari ucretle bile alaninda is bulamayan binlerce genc var bu ulkede.
Ben özel sektörde de bir yıl çalıştım çalışma saatine efendim çok yorulmaya da tamamdım ama 650 lira maaş verilince yol paramı çıkaramadım kızlar sizin söylediklerinize de katılıyorum ama bu özel sektör ya da kpss ya da ev hanımı olmak tercih meselesi saygı duyuyorum. Ha benim de tarih öğretmeni bir arkadaşım vardı 7. Yılında atandı mesela :)Aynen katiliyorum ilk yıl çaba sarf edip sonra iyi zam alabilirler evde 8 senedir kpss ye calisan arkadasim var ben nerdeyse emekli olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?