- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.201
hoş bulduk sherincim vereliniortak
Kedijik ben şimdi bi döktürürsem kimse durduramaz beni.. Bak sen kedijik ; senin gibi kediler oynuyo bile , sen daha dur...kaydirigubbakcemile3
Ya bu yemeklerden istediğimiz kadar yiyebiliyoz mu ?cokacimcoook Açık büfe isteriz , açık büfe isteriz...:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Başkanımıza duyurulur.. hihoyyyt
bize yemek yasak sen dondurma dagitiyon hemi:dilcikar:
kiz ne acik büfesi 1/4 ekmek ve 2tanemi ne zeytin veriliyomus iter doy ister doyma:sm_confused:
Şöyle bir şey yapalım , derneğimize kim en fazla hizmeti yaparsa istediğini yeme hakkına sahip olsun , anlaşıldı mı sığıntılar zemuszemus
Ben en büyük hizmeti yapıyorum..alkisalkisalkis Derneğimizin bahçesine bir yüzme havuzu yaptırıyorum... Sıcak yaz günlerinde cuppp atlıcassskaydirigubbakcemile2
Gordum ben yedınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kötükedihüso
Hatta ellerını de yıkamadın sonrasında kalk cabuk ellerını yıkaaaaklava:
kanaryanın ahı tuttu galiba :roflol: :roflol: :roflol:
abovvv aç mı kaldık ne...ben buraya ev işlerinden kaçıp sığınmıştım ammaamafoldumbenyooooo öyle ucuza olmasyasakkelime GEYİKHANE de çalışırsan tamamdır
açık büfe haaaaa.s
es seeeee dün gece ki menüyü getürüveeeer datlummm:jeyyar:
Şöyle bir şey yapalım , derneğimize kim en fazla hizmeti yaparsa istediğini yeme hakkına sahip olsun , anlaşıldı mı sığıntılar zemuszemus
Ben en büyük hizmeti yapıyorum..alkisalkisalkis Derneğimizin bahçesine bir yüzme havuzu yaptırıyorum... Sıcak yaz günlerinde cuppp atlıcassskaydirigubbakcemile2
abovvv aç mı kaldık ne...ben buraya ev işlerinden kaçıp sığınmıştım ammaamafoldumben
kızlar anca geldim..
annaaa :1shok::1shok:kedijik laaaa bu remi nezaman çekmişler.deşifreolduk kıssszemuszemuskaydirigubbakcemile3
SAKIN VERME ANNE :roflol: :roflol: :roflol: sabahın köründe gözümü bi açtı topikin başlığı:1shok:
incitanem balım gel biz yiyelim datlularımızı.. Onlar zeytin ekmek yesin:dilcikar:
Ben ellerimle yaptım , kadayıf dolmalarını cokacimcoook
kızlar bu baskan foss cımrııı bızee ıncı dedıgı gıbı
ama bakın kendı
yooooo öyle ucuza olmasyasakkelime GEYİKHANE de çalışırsan tamamdır
selam hanımlar....
bölmüş oldum sanırım ama slm vereyim dedim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?