KK Kadn Snma Evi .

canım naber benim bu gece pek sızasım var :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

heeee bende sandım ben acayipimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgelmişin şeekerrrr:teytey::teytey:

sag ol tatlımm...kızlar hanı partı..okadar adamı bosuna mı topladık..geceye partı vardı hanı nırde kedıcık... CADIARZU dort yanı sarmıs fotoların kaydirigubbakcemile

ablacım be ne enerjı boylee bıraktıgımda en son oynuyordun geldım hala oynuyorsun masallah deyım de nazar degmesın... :1hug:

sag ol tatlımm...kızlar hanı partı..okadar adamı bosuna mı topladık..geceye partı vardı hanı nırde kedıcık... CADIARZU dort yanı sarmıs fotoların kaydirigubbakcemile

Bırdayımmmmm

Baskanım desın haydı partıye dıye
geyıkhane bır tıka bakar tık der gıderız

kusuruma bakmayin ben cikiyorum suan cok kötüyüm merak etmeyin annem ve kizkardesimle sorunum oldu suan iyi hissetmiyorum kendimi
herkeze iyi sohpetler iyi geceler öpüyorum hepinizide

aaa canım benım ya umarım onemlı bırsey yoktur...uzme kendını... :teselli: ne oldu kı yaa :a015:

anam kaç gündür yoktum,yeni gördüm bu topiği..sarduşum hayırlı ugurlu vatana millete hayırlı olsun şekercim...

benim dondurmam nerde
belki ayılırım:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…