KK Kadn Snma Evi .

bu gece uzun kırmızı ve sinsiliklerle dolu geçiceği için ben sımdılık kacıyım gelıcemm ama sonra:):) kurtıuluş yok benden sardunyam gulum dıkenım kaknusum opuyorummmmmm

iyi akşamlaa sığınma evi sakinleri :lepi:,dün gece içtiğim gasoslardan hala daa baygınım uleyyn laelaelaelaelae

es_se cim yeğenine geçmşler olsun cnm,a.s.
turuncu86 arkadaşım hoşgelmişin cnm,bende akşam düştüm buraya, düşüş o oldu,zemuszemus
yalınız dikat ol gasos içirip süitlerde özel ilgiylen uyutuyolaa burdaa:jeyyar:

:1shok:gasosu burda da mı içirmeye başladılar OMG mafoldumben

anlaşıldı girişte üst baş çanta araması yapmak lasım:mymeka:

sen burda bekle seni nöbetçi yaptımvereliniortak gelenlerin üstünü başını çantasını arasengözlerimebaksanab kaçak gasos sokmaya çalışan olursa kaydirigubbakcemile tut saçından bağaa getüüü

sgl seker geldııgmde gorusurz ben vınnnnnnn
ilaclı gazozlarımla sapıklıklarımla gelıcemmmmmmmmmmm

tmm o saman paşkanım yasakkelime,fekat ben bu es_se den tırsıyorum eli pek hızlı ,hangi ara içtim uyudum bilmeyimmirmirmirmir

acıkanlar var mı...aksam yemegını yemeyenler..

sızın ıcın yaptım..........]

küstüm yaaa.... vmafoldumben en sevdiğim yemekler ve akşam pek bir şey yemedim... mafoldumben ama bunları gördükçe ... ooooffff oooooooooooofffffffffffffffff............... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kıslar hadi bugün yapmadımıs işleri sayalımzemuszemus

ben balkonda birikmiş katlanmak üzere bekleyen gardolap dolusu çamaşırı bir gün daha iteledimzemuszemus zemuszemus

ya ben hepsinden vazgeçtim de bi ütüyü bırakamam.her derde deva kk nın ütü yapanını çıkarsanız olmaz mı sardunyaaaaaaaa

:roflol:
kıslar hadi bugün yapmadımıs işleri sayalımzemuszemus

ben balkonda birikmiş katlanmak üzere bekleyen gardolap dolusu çamaşırı bir gün daha iteledimzemuszemus zemuszemus

kız,bu dediğin varya;bizim hocaların'' notlarınızı 10 ar puan öteledim'' deyip benim 5 almama dönmüş.sen çamaşırları ötele de,onlar bi gün seni tepelemesin kocanın elindeyken

sarduş bende banyoda yıkanması gereken ama bendeniz tarafından çamaşır makinesine atılmayan bir kirli sepet dolusu (taşmış bir halde) çamaşırı görmezden geliyorum.... yakında kapağı kırılacak bastırmaktan............... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…