- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.721
çıktı bileeeeebuyrunnnnnnnnnadres bilgilerini alimmmvereliniortak
hemen yolluyorum set halinde
sarduş bende banyoda yıkanması gereken ama bendeniz tarafından çamaşır makinesine atılmayan bir kirli sepet dolusu (taşmış bir halde) çamaşırı görmezden geliyorum.... yakında kapağı kırılacak bastırmaktan............... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:1ninca::1ninca:
kız ben bundan alıeım da,kocayı napcez.ama aklıma süper bi fantezi getirdin akşem akşemm:1shok:çıktı bileeeeebuyrunnnnnnnnnadres bilgilerini alimmmvereliniortak
ben hanki birini sayam patron,banyoda çamaşır ,mutfakta bulaşık hepisi beni bekliyo,
ama ben yine saa sığındımzemuszemus
vıışş set halinde mi,ee bu setteki hatun giyinemoyomuu:1shok:
sardunya olmadan,
ne kk,ne dünyaa.s.
oohhh oohhhh yyaaannndddaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn....................
sositososito sositososito sositososito
sositososito sositososito
sositososito
sositososito sositososito sositososito
sositososito sositososito
sositososito
zemuszemus bu modeller böyle oliyopuyorumnanaktan
1 taşla 2 kuş vurmak diye buna deniropuyorumnanaktan
hem ütünüz yapılacakopuyorumnanaktan hem de kocişler sizi KK ile başbaşa bırakacakzemuszemus
kız ben bundan alıeım da,kocayı napcez.ama aklıma süper bi fantezi getirdin akşem akşemm:1shok:
zemuszemus bu modeller böyle oliyopuyorumnanaktan
1 taşla 2 kuş vurmak diye buna deniropuyorumnanaktan
hem ütünüz yapılacakopuyorumnanaktan hem de kocişler sizi KK ile başbaşa bırakacakzemuszemus
sen fantesi mi istiyonnnopuyorumnanaktan kısarayım beklerim +18 eopuyorumnanaktan
sen aya de oraya da gelirim sarduyaaaa.eğlencenin olduğu heryerde varım.ayda kk nasıl olur orasını bilemem.müdür sen değilmisin gardaşım onu da sen düşünlaelaelaelaelaesen fantesi mi istiyonnnopuyorumnanaktan kısarayım beklerim +18 eopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?