- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #3.041
geldiiiiim,canimmmturkbayragi
arkadaşlar ne vardı sankim
şöle evde oturupta sohbet etseydik
ohh ne güzel olurdu
kıs bu 1 büyük götürmüş hali :roflol::roflol:
sen bi de ayııken görsen bunu:roflol:
hepicinize iyi gecelerrrropuyorumnanaktan
2007 den sonraki modelleri görmek istemesin de baka dursun:roflol: :roflol:
bizde oda çok alt üst var olmadı bahçede bi kaç oda daha var dur bi sayyım:roflol:kiz evi biippppp götürürdü nereye sigdirican bunca siginanlari:mymeka::roflol:
iyi geceler gene gel olarmıopuyorumnanaktanhepicinize iyi gecelerrrropuyorumnanaktan
canimsin,biliyorum tatlim ya,benim aklimda burda kaldi,ama malum kocis evde olunca,birlikte vakit gecirmeye calisiyoruz,gündüz geziyoruz,sen bilirsin calisirken buralarda hayat duruyor,anca isten eve evden ise:mymeka:hosgeldin canim gözüm yollarda kaldiydi:mymeka:
arkadaşlar ne vardı sankim
şöle evde oturupta sohbet etseydik
ohh ne güzel olurdu
sizsiz olurmu kı tv kesmez beni gülümmmmlaelaelaelaelaesen tek başına oturur tv izlerdin:roflol::roflol: biz de kucamızda laptoplar kk dan sohbet ederdik:roflol::roflol:
icimden geldi ohh ohhhhhhh
sohbetınız bol kırmızılı olsun ben vınnnnn yarın görüşürüzzz duyan varsaaaaaaaaaaaaa
sizsiz olurmu kı tv kesmez beni gülümmmmlaelaelaelaelae
ayyyyyy ne çirkin ya rüyamda görsem korkarım:1shok:icimden geldi ohh ohhhhhhh
sohbetınız bol kırmızılı olsun ben vınnnnn yarın görüşürüzzz duyan varsaaaaaaaaaaaaa
sardunya kazen demişken sizinde önlüğünüz var mııııııııııı
benim yooook,malesef yurt disinda olanlara vermiyooo kazen.kazen demisken ben kazeni bugün rüyamda gördüm.tarif edeyim esmer uzun boylu,kot ve üstünde kirmizi cizgili gömlegi vardi,cebinden paket lastigiyle bagli bir tomar para cikardi,bana bu rüya yi yorumlayin bakayim canlarim,sardunya kazen demişken sizinde önlüğünüz var mııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?